Skocz do zawartości
IGNORED

T-shirty z logo forum - zamówienia

Kubeł

Rekomendowane odpowiedzi

Ok, ja będę mógł przymierzyć te koszulki w sobotę i napiszę jak z tymi rozmiarami sytuacja wygląda. Najwyżej osoby zainteresowane wprowadzą korekty rozmiarówek. Nie ma problemu.

Maleo, Leszek ma racje:)

W zamian Ty zamow L - to dla Ciebie bedzie wersja rozwojowa.

A tak na powaznie to ostatecznie zdecyduje sie po testach praktycznych Kubla.

Pozdrawiam.

Witam.

Mój pierwszy post (ale za to poczytuję od dłuższego czasu). ;-)

Pisałbym się na dwie:

1 x X(X)L

1 x M

obie czarne.

Co teraz? (jakiś numer konta/wymiana adresów ;-) )

Pzdr.

Tomek

Oto co ustalilem.

Przy zamowieniu np. 50 sztuk z dwoma nadrukami, na koszulkach szytych w Polsce z bardzo dobrej jakosciowo dzianiny gramatura 190 koszt jednej koszulki wynioslby max 30 pln. Za koszulke o gramaturze 220 trzeba by doplacic ok 2 pln. Przy zamowiniu 100 sztuk byloby jeszcze taniej.

Poza tym na tych koszulkach co mi zaproponowano nadruk jest robiony techniką flock. Zapewne to też ma wpływ na cenę... No i trzeba uwzględnić dwa kolory. Nie wiem, jeśli twoje źródło jest pewne...

no to teraz i ja się dopiszę bowiem też jestem hętny ale wobec widocznego fermentu siedziałem cicho.

a wiec:

wiemy jak wygląda propozycja Kubła, jak i z czego jest robiona ta koszulka, system nadruku itp

jeszcze jakby profes podał nam te same dane, żebyśmy mogli je porównać - głownie chyba chodzi i sposób nadruku, żeby się logo nie wyprało, to będzie wiadomo czy warto dopłacić czy nie.

różnica w grubości tylko 10, więc myślę to nie ma znaczenia.

I jeszcze kwestia ceny - nie patrzcie tylko że to jest 10zł różnicy.

Spójrzcie tak: t-shirt profesa jest o 25% tańszy od koszulki Kubła

ale za to koszulka Kubła jest o 33% droższa od profesowej.

Nie patrzcie na cenę ale na różnicę PROCENTOWĄ - bo to jesy wymierny wskaźnik tego co mamy zapłacić,

bowiem wiadomo że 10zł nie majątek, ale skoro można mieć coś porównywalnej klasy o wspomnane % mniej to czemu nie spróbowac???

->hiena

wiem że nie ma "prawie dobrze" - zresztą polecam najnowszy numer "wiedzy i Życia" i felieton "szczypta soli" podpisany X.rut.

tam dokładnie o tym pisze ;)

no procenty to racje że policzyłem mniej więcej - różnica między nimi nie jest aż 8% tylko nieco mniej.....

bo Kubła kosztuje 39 a profesa 30 (o ile dobrze pamiętam) nie wliczając przesyłki.

zresztą - przejdźmy do meritum a nie kłóćmy się i procenty.

ja tylko chciałem pokazać różnicę, bowiem uważam że oszczędzać należy zawsze,

chociaż bez skrajnej przesady.

no ale jakby nie spojrzeć jeśli to co zaoferuje profes będzie takie jakościowo jak Kubła to po co płacić. Ale jak ma byc gorsze to lepiej dopłacić.

Pomimo kilkuset wpisow i amatorskiego zapalu, tez nie chcac byc ani sarkastycznym, ani proroczym, ale ta inicjatywa od poczecia skazana jest na naturalna smierc. Zadnej bielizny z domu mody "Kubel" wszystkie obecne panienki sniace o zakladaniu wymarzonych majteczek w gwarze histerii zroznicowanych opinii po prostu nie zobacza. Zwykla koszulka w calej ironii szczerej checi nie moze byc zrealizowana w Polsce. Ta koszulkowa burda trwajaca juz okolo miesiaca jest wspanialym obrazem polskiej apokalipsy. Nawet teraz, w 2004, polska przedsiebiorczosc nie opiera sie sprawdzonym funkcjonujacym mechanizmom "od koncepcji do produkcji". Nawet w przypadku 100 bawelnianych koszulek.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.