Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  86 członków

Copland Klub
IGNORED

Klub COPLAND

Rekomendowane odpowiedzi

12 godzin temu, Mikolaj1212 napisał:

Który z nich cechował się największym ciepłem przy graniu ? Bo z tego co czytam chyba największy wygra na dynamice i Basie ma 408 ?

kurczę, nie pamiętam już porównania 1:1 CTA 407 vs CTA408. Na pewno Copland CTA407 ma więcej barwy i bardziej czaruje. 

Ogólnopolska sieć salonów audio-video Top Hi-Fi & Video Design
30 lat doświadczenia | 20 salonów na terenie Polski | Profesjonalni doradcy | Sale odsłuchowe w każdym salonie
www.tophifi.pl

3 godziny temu, szeekin napisał:

Jakie odczucia i w jakim połączeniu,sam mam chrapkę na 305 ,czy to ta z Myszkowa?

Hej Szekin,

305 została zakupiona na eBay od prywatnego sprzedawcy w UK(miejsce mojego zamieszania) Mój obecny zestaw to:

Puritan Audio PSM156 Studio Master Purifier

B&W 703 S3 

2x Cambridge Audio Azure 851W (w następnym roku mam zamiar wymienić je na Luxman M-10x jednym słowem zakochałem się w tym wzmacniaczu)

Ps Audio Directstream DAC Jr

Copland CTA 305

AIWA AP-2200 (udało mi się kupić w pudełku jak nowa, ktoś miał na strychu i oddał na cele charytatywne :-))

Kable to mix Supra i chord shawline. 

Różnicy jak między dniem a nocą nie ma (jeśli chodzi o digital), ale jest wystarczająco duża żeby przykleić mnie do sofy i na nowo odkrywać muzykę. Dźwięk stał się jak by bardziej wyraźny i organiczny jednocześnie. Jak mowa o winylach to tu zdecydowanie jestem w szoku dźwięki gitary szczególnie. Na albumach Dire Straits nabrały przestrzeni i niemal są namacalne cta zmiażdżyło moje stare phono w każdej kategorii.Ogólnie jestem bardzo zadowolony i pre nie opuści mnie przed długi czas. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.