Skocz do zawartości
IGNORED

Luxman D-103 szukam informacji-pomożcie

SIRTOM75

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Panowie

Czy ktoś może pomóc mi znalezć informacje na temat tego CD - Luxman D-103? w Google niestety nic ciekawego nie znalazłem - mam problemy z j.japońskim.Wiem tylko że jest to odtwarzacz z 1986 roku.

Podpowiedzcie gdzie można się jeszcze czegoś dowiedzieć na jego temat.Dzięki.

• 3 lata później...

Kosztował okolo 1400DM (D109 3700DM, D117 2000DM, D100 1200DM), czyli mniej wiecej tyle co Philips CD650.

Zadna z gazet niemieckich nie "wytłuściła" go w tabelach. Tyle wiem

witam!

Interesowalem sie tez klockani luxmana. I musze z przykroscia powiedziec te to TOP KNOT. Jesli nie wiezycie spojzcie do srodka co tam siedzi. Wzmacniacze luxmana li tylko moim znaniem naddaja sie do 1 gatunku muzyki JAZZU, jesli tego nie sluchasz wogole zapomnij o luxmanie. Jesli chodzi od cd player 103 lub105 to jedyny plus to te lampy. Reszta elektoniki to tzw. badziew, nawet trudny do jakielkowiek modyfikacji. To samo moge powiedziec o cd z szerii 3XX . Przed kupnem prosze zajrzec do srodka, jesli ktos ma jakiekolwiek pojecie o tech .cyfrowej. Lepiej jest zbudowane cd SONY za 100zl.(cdp 670 lub wyzej).

Luxman to chyba tylko wartosc kolekcjonerska i nic wiecej.Dla porownania 1 fotka ponizej to Luxman cd 375( {NAPIEPRZONE GOWNIATEJ elektoniki bez pomyslunku+ regulacja glosnisci"szumu) :)} za jakies 700zl :) a 2 to cd atoll no troche drozszy, no i mam jeszcze fote nada . Ale to jest przepasc .

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-4806-100001301 1180077534_thumb.jpg

post-4806-100001302 1180077533_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Tak wlasnie myslalem zatem prosze nie generalizuj. Wzmacniacze ktorych sluchales to klasa niskobudzetowa. Polecam L 525 L 530 L 505 i L 507 ponadto koncowki mocy M 03 i M 05. Swoja opinie dotyczaca WSZYSTKICH wzmacniaczy Luxmana wydales na podstawie badziewnych zabawek z Allegro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.