Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

wladz 4 dni odpoczynku.

Zauważyłem, ale miałem co innego do zrobienia. Widząc wpisy nie związane z tematem, mam OBOWIĄZEK je usuwać, lub przenosić (co uważam za lepsze rozwiązanie). Autor nie musi o to prosić za każdym razem, bowiem rejestrując się na forum, zapoznał się z zasadami regulaminu oraz netykiety i wie, że jeśli moderator zauważy to wcześniej, to automatycznie załatwi tą sprawę. Oczywiście moderator nie wszystko może przeczytać, wtedy raport autora, lub innego forumowicza jest wskazany.

Jak widać powyżej, jest inaczej Henryku.

Nie za bardzo,nie za bardzo jest inaczej...to nadgorliwość.

Co do wladza to sobie radze...to tylko słoma z buciorów...nic nad to.

• Użytkownicy+

Nie za bardzo,nie za bardzo jest inaczej...to nadgorliwość.

Co do wladza to sobie radze...to tylko słoma z buciorów...nic nad to.

Mój wpis - "Jak widać powyżej, jest inaczej Henryku."

był odpowiedzią na Twoje słowa - "Moderatorzy mają wciśniętego na niego ignora...nie widzą go,to robi co chce."

Przeczytaj jeszcze raz wpis z poprzedniej strony.

Mój wpis - "Jak widać powyżej, jest inaczej Henryku."

był odpowiedzią na Twoje słowa - "Moderatorzy mają wciśniętego na niego ignora...nie widzą go,to robi co chce."

Przeczytaj jeszcze raz wpis z poprzedniej strony.

Raczej był bezpośrednią odpowiedzią na apel mamela, usunięty zresztą..

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Użytkownicy+

Raczej był bezpośrednią odpowiedzią na apel mamela, usunięty zresztą..

Ok. Jak zwał tak zwał, jedno drugiemu zresztą nie przeczy. Chodzi mi o to, że Henryk źle mnie zrozumiał. W sumie, to jest to mało istotne.

• Użytkownicy+

a co sie stalo? znow mistrz moderacji zablokowal jakis watek myslac, ze to wlacznik swiatla w WC? :)

Nie, wyłączył światło na parę dni, jednemu zbyt oświeconemu ...

zmieszanie się zrobiło bo było a nie ma, nie wiadomo co było i dla czego nie ma no i komu to było potrzebne i kto za tym stoi

wniosek na przyszłość prosty - nie wycinać za dużo bo znów nie wiadomo o co chodzi

prawdzie są zachowane zrzuty ekranu ale chyba można sensowniej

modrzew - z tym IQ to rozumiem, że taka świadoma nadinterpretacja? -:)

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

nic dziś nie włączam, przypomniałem sobie wczoraj dźwięk żywej "trąby" w finale Madame Butterfly w rewelacyjnej dla mnie reżyserii Mariusza Terlińskiego - polecam odwiedzającym podobne przybytki (IQ spokojnie można zostawić w domu)

Grzesiu, po co mnie zaczepiasz? nie słyszysz-nie masz problemu, nie słyszysz-twój problem, mamy przecie demokrację

• Użytkownicy+

zmieszanie się zrobiło bo było a nie ma, nie wiadomo co było i dla czego nie ma no i komu to było potrzebne i kto za tym stoi

wniosek na przyszłość prosty - nie wycinać za dużo bo znów nie wiadomo o co chodzi

prawdzie są zachowane zrzuty ekranu ale chyba można sensowniej

modrzew - z tym IQ to rozumiem, że taka świadoma nadinterpretacja? -:)

Oj Janku, tym razem chodziło o ban dla Wladzia, a nie o kasowanie, czy przenoszenie czegokolwiek... :)

Przykład z dzisiaj XX raportów i sporo wpisów wyciętych. Apele innych uczestników forum:

"koledzy wątek nie zginie a Wy dajcie sobie na wstrzymanie !!!! zaśmiecanie wątek swoimi inwektywami i delkatnie ujmując piszecie nie na temat"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

palton pobanował piszących od początku w/w wątku, co ważne na temat, tymczasem prowodyr zamieszania dalej sobie bezkarnie troluje i szuka kolejnej awantury. Ludzie, myślcie wy trochę w tej moderacji.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ile trwa foch moderacji?

"Ten post wymaga zatwierdzenia..." rozumiem że moderowanie, czytanie cudzej korespondencji i jej cenzurowanie może niektórych podniecać ale bez przesady cztery godziny to już chyba jakaś dewiacja? a i tak końca nie widać.

MWP05, masz rację - miesiąc focha wystarczy.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Klub VIP-a audiofila - niczym niezmącone dyskusje o nirvanie dla wybranych :-)

niestety ale obecna nirvana obraca sie dziwnym trafem wokół tego co jest reklamowane w hifi magazynie, nawet dzial ogłoszen typu sprzedam tej wielce poczytnej gazety wyglada bardzo znajomo :)

nuuuuda

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Użytkownicy+

Ile trwa foch moderacji?

rozumiem że moderowanie, czytanie cudzej korespondencji i jej cenzurowanie może niektórych podniecać

??? NIE MAMY DOSTĘPU DO PW!!!

palton pobanował piszących od początku w/w wątku, co ważne na temat, tymczasem prowodyr zamieszania dalej sobie bezkarnie troluje i szuka kolejnej awantury. Ludzie, myślcie wy trochę w tej moderacji.

Jesteś pewien że to ja ?

Dziś mówili w telewizorni,że chińskie mandaryny się buntują.....podobno przewodzi im niejaki JÓZWA))

ps,Józwa -gdzie jezdeś ......zniecierpliwiony stary pyta!!!

??? NIE MAMY DOSTĘPU DO PW!!!

Nie przypominam sobie Byś do mnie pisał na PW w jakiejkolwiek sprawie więc nie widzę powodu bym ja pisał do Ciebie.

Widzę że bardzo Ci się spodobała Netykieta, często cytujesz w podpisie.

Czy nie myślisz że już pora byś również Ty zaczął stosować te zalecenia?

Zalecenia netykiety:

...

. Staraj się nie pisać wielkimi literami. W Internecie oznacza to, że krzyczysz.

Nie nadużywaj także wykrzykników. Jeśli chcesz wyróżnić jakieś słowo lub zdanie w Twoim liście, możesz użyć *gwiazdek* lub _podkreślenia_

• Użytkownicy+

Nie przypominam sobie Byś do mnie pisał na PW w jakiejkolwiek sprawie więc nie widzę powodu bym ja pisał do Ciebie.

Mówię o tym, że nie możemy "wchodzić" w PW forumowiczów. Do takiej insynuacji się odniosłem. Również nie widzę żadnego powodu, by pisać do Ciebie na pw. Niby o czym miałbym pisać, o audio ? Przecież nie wychylasz nosa poza bocznicę ...

Widzę że bardzo Ci się spodobała Netykieta, często cytujesz w podpisie.

Czy nie myślisz że już pora byś również Ty zaczął stosować te zalecenia?

Zalecenia netykiety:

...

. Staraj się nie pisać wielkimi literami. W Internecie oznacza to, że krzyczysz.

Nie nadużywaj także wykrzykników. Jeśli chcesz wyróżnić jakieś słowo lub zdanie w Twoim liście, możesz użyć *gwiazdek* lub _podkreślenia_

Czasami trzeba krzyknąć (gdy ktoś powtarza enty raz bzdury), ale to nie gwarantuje, że będzie się zrozumianym ... jak widać powyżej.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.