Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

saudiofilu! by wejsc na subbaraka trzeba dostapic objawienia... musi Ci sie przysnic trzy razy purepower oraz dwa razy sam insert... nie dostapilem narazie tego zaszczytu....

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

krótka piłka ... i już Cię mają

A gest kozakiewicza pamiętasz:))

taak ale człowiek miał co pokazać

ja łącząc się z Wami w bólu mogę jedynie co mogę

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Jest wyjście ale dla purystów, skórka AudioStereoMobile jest niezainfekowana!

Co ciekawe a i może normalne lepiej działa na Androidzie niż na pececie z liskiem, na Androidzie jest możliwość odpowiadania cytatem czego w Ffoxie nie widzę.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

dwa oblicz Admina

Ukryta Zawartość

post-10133-0-90323100-1304706403_thumb.jpeg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dziwne, dzisiaj w pracy audiostereo działało normalnie na windows xp myślałem że naprawili, przychodze do domu i znów to samo co wczoraj - co jest grane, ma ktoś pomysł dlaczego?

Wszech obecna królowa świata Mamona I

Dla wszystktich tych ktorzy maja wyrzuty sumienia przy kopiowaniu lub lamaniu praw autorskich:

Oczywiscie wszystko nalezy miec legalne , zeby koncerny byly jeszcze bogatsze, zeby biedni ludzie byli jeszcze bardziej wykorzystywani i zeby popelniali samobojstwa ..... straszny artykul....a ty konsumencie nie mozesz okradac producentow bo to jest wbrew prawu.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

I niektórym można to powtarzac tysiac razy, a ich mózg figluje dalej i nie pozwala im tego zrozumieć. A później słyszą kable, Ale A juz nie bardzo.

Sam pisałeś, ze słyszysz, więc musisz mieć również o sobie bardzo niskie mniemanie. Pewno dlatego próbujesz w kółko "odgrywać się" na innych...

Tak, mózg sprawia figle - wszystkim, bez wyjątku. A najbardziem tym, którym się zdaje, że akurat im nie.

• Użytkownicy+

I niektórym można to powtarzac tysiac razy, a ich mózg figluje dalej i nie pozwala im tego zrozumieć. A później słyszą kable, Ale A juz nie bardzo.

Byłbym zobowiązany, gdybyś w moich wątkach nie nawracał kwestii, związanej z podważaniem słyszenia kabli. Akustyka i kolumny mają według Ciebie wpływ, to wal śmiało i pisz o tym do oporu, a nie tylko szukasz, nawracasz itd. Wszyscy stękają nad poziomem forum, a sami są temu winni. Zamiast pisać na tematy, w których mają coś do powiedzenia, to szukają dziury w całym u innych.

Ogólnie panowie, do rzeczy. Temat jest postawiony jasno, jak chcecie pisać o kablach itp, to są inne wątki.

• Użytkownicy+

nosferartur, ja z nikim nie walczę, jedynie stwierdzam że nasz ludzki mózg płata nam takie figle że się nam w głowach nie mieści. Kiedyś też byłem "nawiedzony " :)

To jest forum, dla ludzi słyszących. Jeśli nie słyszysz wpływu kabli, elektroniki itd, to Paweł na Ciebie czeka. Naprawdę, nikt Cie nie trzyma na siłę. Jeszcze żebyś coś mądrego napisał o tym, co ma dla Ciebie wpływ, ale nie, tu słówko, tam docinek, same "mądrości". Proponowałem oddzielną zakładkę, gdzie moglibyście wygłaszać swoje teorie. Oczywiście nie zaryzykujecie ... wolicie trolling jak do tej pory.

palton o co kaman? przecież to jest zkładka dla nas troli, a Ty wyganiasz do Pawła. Przecież tam nuudy:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Użytkownicy+

palton o co kaman? przecież to jest zkładka dla nas troli, a Ty wyganiasz do Pawła. Przecież tam nuudy:)

Troll trollowi nierówny ;) Niech będzie jakiś powiew świeżości, a nie męczące nawracanie. Ile jeszcze można negować kable, dowalać Elbowi, McGyverowi itd. Nie oczekuję odpowiedzi, tak tylko ...

Byłbym zobowiązany, gdybyś w moich wątkach nie nawracał kwestii, związanej z podważaniem słyszenia kabli. Akustyka i kolumny mają według Ciebie wpływ, to wal śmiało i pisz o tym do oporu, a nie tylko szukasz, nawracasz itd. Wszyscy stękają nad poziomem forum, a sami są temu winni. Zamiast pisać na tematy, w których mają coś do powiedzenia, to szukają dziury w całym u innych.

Ogólnie panowie, do rzeczy. Temat jest postawiony jasno, jak chcecie pisać o kablach itp, to są inne wątki.

Najciekawsze jest to, że cytujesz nieistniejacy post ;-). Żeby nie zakłócać tego wątku dalsza część będzie w rozmowach na luzie ;-)

Kilka słów o nawracaniu. Irytuje Cię moje "nawracanie" kabelkowe. Widze tu pewną niekonsekwencję. Moje reakcje i zgryżliwość to tylko reakcja na wpisy "słyszących", którzy z braku argumentów, przez lenistwo lub z innych powodów odpowiadaja kpinami, atakami osobistymi itp. - generalnie mówiąc zupełnie nie na temat. Wszystko, jak mi się zdaje przebiega tutaj bardziej w sferze emocjanalnej i przede wszystkim ambicjonalnej. Nikt nie lubi przyznawać się do błedów, a nietolerancja jest niestety cechą dosyc często spotykaną. I bynajmniej opisywane tu "nawracanie" nie tyczy sie tylko kablologii. Jeśli dobrze się przyjrzeć, to podobne zjawiska można spotkać w innych tematach a wycieczki osobiste, nie przebierające w środkach można spotkać też nie należą do rzadkości.I to pomiędzy osobami o zbliżonych poglądach. Jest to cecha przypisana do takiej formy wymiany informacji jaką jest forum i obawiam sie, że tego zmienić sie nie da. Nie można traktowac wszystkiego jako trolling, bo wtedy należałoby wykasowac wiekszość watków, w których toczy sie jakas dyskusja. Gdzie drwa rąbią tam wióry leca i trzeba sie z tym pogodzić. Narzekanie, że to forum zrobilo sie takie czy inne niczego nie zmieni, poza tym jeśli spojrzy się na wpisy wstecz to takie narzekania powtarzają sie cyklicznie - czyli własciwie to niewiele sie zmieniło, a niezadowoleni bedą zawsze i wszedzie.

Zauważ, że od jakiegos czasu nie prowadze już wojen np. z Rochem, a nawet pare razy zgodzilismy sie ze sobą ;) (co mogłoby sie wydawać nierealne). I pisze to bez ironii. To tylko kwestia odrzucenia uprzedzeń i niepotrzebnych emocji oraz przyjęcia bardzo prostej zasady - o gustach sie nie dyskutuje, bo wtedy mielibyśmy doczynienia z klasycznym przypadkiem "nawracania".

Co do naszego nirwanowca, to przykro mi, ale jest to osoba, która co innego myśli, co innego pisze i co innego robi, i najprawdopodobniej co innego mówi (nie mam ochoty tego sprawdzać), i z tego powodu narażona jest na różne ataki, ponieważ jest poprostu niewarygodna. Im mniej niewiarygodności tym lepiej. Jak napisałem w innym watku, pierwsza stycznosc z wpisami tej osoby na forum nie wywoływała takich złych skojarzeń, dopiero po pewnym czasie klapki z oczu spadły i okazało sie, ze król jest goły.

Nie rozumiem też nazywania trollingiem pisania o tym, że kabli sie nie słyszy i prób dyskusji o tym jak widać dosyć ważnym problemie. Jego wagę widac chociażby po ilosci wpisów i stopniu zaangażowania dyskutatów. Faktem jest, że emocje czesto nie pozwalaja tych dyskusji w sposób sensowny kontynuować, ale nie zmienia to faktu, ze problem jest i pozostaje nadal nierozstrzygnięty.

nawracaczom powiedzieć można jedno (pewnie się powtórzę)

nie głusi jesteście

to wasz mózg napakowany pseudo-wiedzą nie pozwala przyjąć, że może być inaczej

jesteście po prostu, na własne życzenie, ograniczeni

nawracaczom powiedzieć można jedno (pewnie się powtórzę)

nie głusi jesteście

to wasz mózg napakowany pseudo-wiedzą nie pozwala przyjąć, że może być inaczej

jesteście po prostu, na własne życzenie, ograniczeni

Zgadzam się z >mamelem<. "Nawracacze" byliby może jeszcze do przełknięcia, gdyby nie mieli silnej, nieuświadomionej tendencji do przypiekania żywym ogniem tych jeszcze nie nawróconych...

Całkiem jak św. Wojciech w średniowieczu, nawracał krzyżem, wodą święconą i ogniem, aż go ci nawracani na obiad zdaję się zjedli.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.