Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

Który "piernik" skasował temat o SA? - gadać mi tu tylko bez ściemy (cholera jasna)

Ten który skasował naprawi swój błąd, i nie chcę słyszeć że się nie da. (guzik mnie to obchodzi)

No właśnie wszystko rozbija się o ten... guzik.

Mam moc, Mam moc, wyginam śmiało... palec.

Który "piernik" skasował temat o SA? - gadać mi tu tylko bez ściemy (cholera jasna)

Ten który skasował naprawi swój błąd, i nie chcę słyszeć że się nie da. (guzik mnie to obchodzi)

Zniknął też wątek o mędrcach na forum, ... ACTA działa już i tutaj.

Co Ty chcesz od Coelho- to świetny mądry pisarz a przy tym audiofil i znawca muzy.

Coelho to dosc sprawny wyrobnik literatury dla gimnazjalistow (bylem jednym z nich i gdzies tak w tym okresie dalem sobie spokoj z pisanina Paulo), bo tez i dla takiego targetu to, co on pisze, moze sie jeszcze wydac chwytliwa madroscia. Nie zebym specjalnie krytykowal, najwazniejsze, ze koledze sie podoba.

Natomiast taki Gabriel Garcia Marquez, to jest faktycznie pisarz....

Nikt dziś takich "cegieł" nie czyta ;) Dziś czyta się wysokiej klasy literaturę rozrywkową np: Carlos Zafón "Cień wiatru"

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Kafka ... proces. mocna sprawa ale Dostojewski zbrodnia i kara lepszy.

Teraz już nie mogę tego czytać. ale kiedyś. ok

teraz rozpieprzam sobie łeb Kantem i takim tam.

Kiedyś pytałem na forum , który z rodzimych twórców literackich biegał nago w nocy z wydrą w koło stawu.... ponawiam pytanie bo i postać ciekawa.

Kafka ... proces. mocna sprawa ale Dostojewski zbrodnia i kara lepszy.

Teraz już nie mogę tego czytać. ale kiedyś. ok

teraz rozpieprzam sobie łeb Kantem i takim tam.

Ostrożnie tu z takimi tekstami, sporo osób zastanawia się teraz czy była to lodówka czy meblościanka ;)

rafael za twoim pozwoleniem oprawie sobie mój i twój wpis w ramkie. wart. 100000 punktów for you. i męskie czułości do wyboru uścisk dłoni, poklepanie po plecach czy tez jak w Indiach spacer trzymając się za ręce.. wybieraj.

Właśnie czy zastanawiał się ktoś kiedyś dlaczego oni tam tak sobie męską czułość okazują... i nie są tego no... nieetyczno nienormalni. w ogóle.

maxiak ładne aukcje.

przykuł moja uwagę sposób montażu gniazd... tych na ścianie za szafką. Nie zrozum mnie źle po prostu ja ostatnio zebrałem od kobity opitol,,, za montaż gniazdka.

rafael za twoim pozwoleniem oprawie sobie mój i twój wpis w ramkie. wart. 100000 punktów for you. i męskie czułości do wyboru uścisk dłoni, poklepanie po plecach czy tez jak w Indiach spacer trzymając się za ręce.. wybieraj.

Właśnie czy zastanawiał się ktoś kiedyś dlaczego oni tam tak sobie męską czułość okazują... i nie są tego no... nieetyczno nienormalni. w ogóle.

Nie przejmuj się to wpływ księżyca, teraz jest pełnia może powyjmy razem do niego

To było by etycznie moralne?

maxiak ładne aukcje.

przykuł moja uwagę sposób montażu gniazd... tych na ścianie za szafką. Nie zrozum mnie źle po prostu ja ostatnio zebrałem od kobity opitol,,, za montaż gniazdka.

No i to szkło +płytki, brrry; akustyka jak na dworcu, to nie może dobrze grać ale u kupującego z brzydkiego kaczora .... kto to wie :)

jeżeli wyjąc będziesz o mnie źle myślał to będzie to..... relatywizm moralny.

Aluzji o lodówce nie pojął ;)

ooo przepraszam. na dworcu to są tuby.. to pasuje do lampy. a tak całkiem serio to nie wiesz jak ten system tam gra. może mimo małych uniedogodnień ze strony pomieszczenia gra bardzo poprawnie?

oczywiście ze aluzje Proszę Pana Rafała żem

pojął.. Jeszce się trzęsę ze śmiechu.

Panowie,

miejcie trochę Umiaru.

Te wpisy robią się już niesmaczne...

Jest od tego zakładka SPONSOROWANE

-miejmy do Siebie wzajem odrobinę Szacunku!

-OK?

" Ludzie bardziej dbają o swoją dumę niż o to, co jest prawdą." - T. Pratchett/S. Baxter

Nie wydaje Ci się to dziwne że przy 346 postach masz "tylko" 1966 postów

może trochę Umiaru.

-OK?

postach masz "tylko" 1966 postów

Czy chodziło Ci o punkty reputacji?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Nie wydaje Ci się to dziwne że przy 346 postach masz "tylko" 1966 postów

może trochę Umiaru.

-OK?

Wiesz, Cytrus jak coś powie, to już powie. Poza tym, ilość możliwych do postawienia drinków powstaje po pomnożeniu liczby postów ocenianego przez liczbę userów forum minus 1 (Cytrus w tym wypadku).

Jeszcze takie zadanie z matematyki przyszło mi do głowy - akurat poziom egzaminu kompetencji dla dwunastolatków (lub niżej):

Użytkownik ma 24 posty i 120 postawionych drinków. Pytanie: ile klonów posiada użytkownik?

Wiesz, Cytrus jak coś powie, to już powie.

No tak, ale "cwaniactwo" jest brane za poziom audioholizmu :) - dziwna miara.

Załóżmy, że napiszę na Forum, że nie lubię Pana Premiera, albo Pana Prezesa z partii na 3 litery, a wzrośnie mi poziom reputacji w audio :)

Drinki są fajne, bo nie widać kto stawiał. Jakby to było jawne, to już by ich tak dużo nie było, Najlepszy cyrk był jak były plusy i minusy. Chłopaki się uwijały przy klikaniu jak za Gomułki murarze w Kronice Filmowej.

No tak, ale "cwaniactwo" jest brane za poziom audioholizmu :) - dziwna miara.

Marku,

a nie brałeś przypadkiem udziału w tej Ustawce?

Ta intryga była zbyt Grubymi nićmi szyta,tak samo jak tutaj.

Ja Nic nie mam przeciw 16-ce, wręcz odwrotnie,

- stąd moje wpisy w Klubie...

JASNE?

Rafaelu,

proszę:

-Trzymaj taką samą klasę jak w rozmowach ze mną podczas naszych spacerów - OK?

pzdr

Wu

" Ludzie bardziej dbają o swoją dumę niż o to, co jest prawdą." - T. Pratchett/S. Baxter

Marku,

a nie brałeś przypadkiem udziału w tej Ustawce?

Ta intryga była zbyt Grubymi nićmi szyta,tak samo jak tutaj.

Ja Nic nie mam przeciw 16-ce, wręcz odwrotnie,

- stąd moje wpisy w Klubie...

JASNE?

Nie chciałem Cię obrazić i z góry przepraszam, bo faktycznie, nie wiem, czy to jest "cwaniactwo" ale chodziło mi o to, że jak ktoś jest "wyszczekany" to ma lepiej w życiu.

Pozdrawiam.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Pójdę za ciosem dalej bez możliwości poznania zawartości płyty klient końcowy po odsłuchaniu 40 sekund w markecie z sprzedawaną muzyką kupując płytę do domu czuje się nabity w butelkę!!! Zabronienie rozgłośniom radiowym puszczania wszystkich utworów z płyty jest kolejnym tego chamskiego procederu przypadkiem!

Sprawę należy postawić jasno, koncerny muzyczne uprawiają proceder który powinien być karany!

W innych przypadkach albo mozemy sobie w sklepie obejrzeć towar dokładnie (np. książkę, lodówkę,etc) lub przez internet towar zwrócić do 7 dni!

Unia poszła ostatnio bardzo w "stronę klienta"(patrz najnowsze obostrzenia) ale tylko po to żeby np. udupić w internecie małych sprzedawców zagrazający konwencjonalnym sprzedawcom. (koszty przesyłek ma ponosić sprzedawca w obie strony)

Duzi lobbyści jak widać mogą bardzo dużo a interes klienta jest pozorną troską Unii

• Redaktorzy

Jak już "Rozmowy na luzie"... Otóż od dłuższego czasu zaglądam na portal "Salon24", gdzie też czasami zdarza mi się komentować. Po kilku miesiącach regularnych wizyt na Salonie24 zajrzałem na Bocznicę Audiostereo. I teraz apoteoza: Boże, jak tu mało jest wariatów! Audiostereo to cudowne miejsce pełne forumowiczów, wymieniających uprzejme uwagi w atmosferze wzajemnego szacunku. Koniec apoteozy. Kocham was wszystkich jak leci.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.