Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

A być może nowe przepisy do spraw korzystania i wyrażania się w internecie. Chcą Nam i to źródło ocenzurować. Jak widać cenzura wiecznie żywa..

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Boże, wchodzę w "rozmowy na luzie", a tu zamiast o dupie Maryny czy innej Jadźki się rozwodzić, towarzystwo znowu snuje hiendowe dywagacje. Specjalna zakładka to też za mało?

Ty sie tak nie wyrażaj...banują za złe i brzydkie słowa.

• Użytkownicy+

A to jednak można i Maryna ma nie tylko dupe a również p..de.Czy to już brzydkie jest?

A jak Ci Henryku podpowiada intuicja ? Brzydkie, to raczej nie ;), ale ordynarne nieco ...

Zawsze można to przedyskutować.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Kolektywizacja.

Donośne pukanie zakłóciło majorowi lekturę zdobytego metodami operacyjnymi dziennika kapitalistycznej partii

-wejść

-towarzyszu majorze melduje się młodszy lejtnant...

-streszczajcie się lejtnancie – przerwał zniecierpliwiony major

-ja właściwie to do towarzysza redaktora, ale nie mogę z nim się skontaktować

-redaktor wyjechał z kolega Pacułowem słuchać na dnie jeziora Bajkał utworów naszego wielkiego kompozytora Neutrinowa. Ma powstać wiekopomne dzieło literackie na miarę twórczości Sofronowa

Na dźwięk ostatniego słowa rumiane lica lejtnanta, do tej pory szczelnie ukrywające przed obserwatorem ogrom intelektu nabrały wyraz mistycznego uniesienia.

Nie ma chorego, którego jeden tylko krok - choćby wiodący przez śmierć - nie mógłby uzdrowić i przywrócić życiu. Nie ma grzesznika, którego jeden krok - choćby i przez szafot - nie mógłby uczynić znowu istotą niewinną i boską. I nie ma tak zgorzkniałego, wykolejonego i pozornie bezwartościowego człowieka, którego jeden znak łaski nie mógłby w okamgnieniu odnowić i uczynić pogodnym dzieckiem tego świata. - Wyrecytował jednym tchem.

-dobra, dobra – nie zapędzajcie się tak z tym szafotem. A teraz konkretnie, co was sprowadza.

-Ostatnio wycinając chwasty pomyślałem sobie, że należało by zrobić wzorcowy sowchoz, taki z ogrodzeniem pod napięciem, żeby element niepożądany nie zasiewał upraw niegodnych naszej bolszewickiej dumie, dostępny tylko dla przodowników pracy. Mam nawet pierwszą wzorcową uprawę – dynie...

-Jeszcze wam mało było pośmiewiska na walnym zgromadzeniu?Pomysł ogólnie dobry, tylko bez tych waszych dyń i bez robienia łagru o zaostrzonym rygorze. Zrobicie tak:wybierzcie najlepsze uprawy i przenieście je do nowego, np. nirwana ałdjobystro i temu podobne, następnie pilnujcie ze wzmożoną uwagą kręcących się wywrotowych elementów...

-Tak wiem towarzyszu majorze najlepiej od razu zakaże lotów dla MIGa 25 – strasznie straszy kury co zmniejsza ilość jajek. Zakaz wstępu dostanie też Staryj – rozpija nam obywateli jakąś berbeluchą z jabłek...

-To nasz podwójny agent durniu, przy okazji rozsławia nasze najlepsze ukraińskie sało.

-Ach tak – rozmarzył się lejtnant – dieduszka kiedyś dostał przydział za utrwalanie władzy ludowej. Do dzisiaj na honorowym miejscu przechowujemy tłuste opakowanie ze wspaniałej gazety Kraj Rad.

-Dobrze, więc wszystko postanowione. Chcecie kogoś do pomocy?

-Nie dziękuję majorze. Sam sobie poradzę. Zresztą – zawiesił głos – ostatnio wśród naszych trochę brak bolszewickiego ducha. Pietrowi nadali honorowe obywatelstwo duńskie a Taksa odłączył całkowicie prąd spod ogrodzenia dla tego pruskiego wywrotowca.

-To działajcie na chwałę narodu, odmaszerować.

Zauwazyłem mocniejsze nasycenie kolorow na forum-tzn.jest więcej czerni i czerwony aż stał się karminowy.

Różne drobne pierdoły sa bardziej wyrażne-czyj to był pomysł na tjuning?

Dodrze,że nic nie napisałeś o pomyślunku))

Apropos zmian, ja to bym kciał, żeby te forum do mnie jeszcze gadało głosem jozwy mandaryna. Na przykład tak, o!: "Przeszedłes do zakładki Analog, przeszedłes do zakładki Analog, przeszedłes do zakładki Analog...", albo: "załozyłes nowy wontek, załozyłes nowy wontek, załozyłes nowy wontek..." itp.

albo ;

Uwaga! twoj pasek ostrzerzeń jest na wyczerpaniu! Aby przedłużyć, wyślij "PRZEDŁUŻAM" pod niezupełnie darmowy numer; 0700...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

A jak Ci Henryku podpowiada intuicja ? Brzydkie, to raczej nie ;), ale ordynarne nieco ...

Ordynarne?To znaczy masz do tego organu wstręt?Ja tam mógłbym mieszkać...tylko ta wilgoć.

albo ;

Uwaga! twoj pasek ostrzerzeń jest na wyczerpaniu! Aby przedłużyć, wyślij "PRZEDŁUŻAM" pod niezupełnie darmowy numer; 0700...

A może da się na audiostereo.pl zakupić tzw. nowe życie? Nie myślę tu o nowym, innym nicku, bo to według mnie zabawa dla dzieci, ale taką abolicję kupić? Szef SITE na pewno by się ucieszył, jak by komuś mógł sprzedać "nowe życie".

Yul,co tobie?Właściciel może skasować moderacje i na to samo wyjdzie.Po co jakieś abolicje,komplikacje itd?

Widzisz modrzew, bo tu, na forum, jest jak w jakiejś gierce komputerowej. W gierkach komputerowych różne dobrze uzbrojone potwory mogą Cię chwilowo unicestwić. Są różne miny, pułapki, zasadzki - nigdy się o nich nie wie, bo nie byłoby zabawy. Tu na forum jest identico. Coś piszesz, a tu nagle sru - ban - potwory cię załatwiły. Człowiek coś w dobrej wierze pisał, chciał coś wyjaśnić, udowodnić, ale znalazł się na przykład jakiś prowokator ubecki, któremu koniec końców trzeba było w prostych żołnierskich słowach wyjaśnić co się o nim myśli, bo inaczej do niego nie dociera. I zaraz cała afera z tego i ban. Potwory wyciągają wówczas REGULAMIN i w jego majestacie udowadniają Ci, że bardzo, ale to bardzo zgrzeszyłeś i na bana zasłużyłeś. Całkiem jak za komuny można było dostać manto pałą w majestacie "konstytucji" PRL. Ponieważ tu jest jak w gierce komputerowej, to czemu nie wprowadzić "nowego życia"? Po zmianie na nowy silnik w ubiegłym roku, też było na forum jak w gierce - można było se plusiki i minusiki dawać. Bardzo mi się wówczas forum podobało - pamiętam, że dałem Ci trochę plusów i pewnie też trochę minusów, żebyś za bardzo zadowolony nie był :)

Pozdro,

Yul

Osobiście uważam że te niby HE konstrukcje to w 99 % naciaganie klienta :) na kasę jest duże czerwone świecące ładne ciężkie i drogie :)

Każdy akustyk wię ze tak gigantyczna kolumna składajaca sie z kilkunastu (czasmi kilkudziesięciu( głośników różnej maści jest nie do opanowania do zgrania fazowego) to dalekie od punktowego

źródła dzwięku ....

O reszczcie nie wspomnę

Klient bogaty kupi wszystko wcale nie znaczy lepsze .)

Witam, co zrobić z chorobową postacią audiofilii.

Właśnie zdałem sobie sprawe że nie mam w czym chodzić, ostatnie spodnie poległy wczoraj w pracy.

Ale najważniejsze że sprzęt coraz przyjemniej gra.

Potwory wyciągają wówczas REGULAMIN i w jego majestacie udowadniają Ci, że bardzo, ale to bardzo zgrzeszyłeś i na bana zasłużyłeś.

Będąc bardziej precyzyjnym: Potwory i Spółka:

monsters2.jpg

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Będąc bardziej precyzyjnym: Potwory i Spółka:

monsters2.jpg

No właśnie - poznaję. Na ostatnim planie widzę...panią Jadzię?!? Nieśmiało wychynęła zza dumnego z siebie szefa spółki SITE. Kto pamięta jeszcze panią Jadzię, wzór cnót redakcyjno-moderatorskich?

Osobiście uważam że te niby HE konstrukcje to w 99 % naciaganie klienta :) na kasę jest duże czerwone świecące ładne ciężkie i drogie :)

Każdy akustyk wię ze tak gigantyczna kolumna składajaca sie z kilkunastu (czasmi kilkudziesięciu( głośników różnej maści jest nie do opanowania do zgrania fazowego) to dalekie od punktowego

źródła dzwięku ....

O reszczcie nie wspomnę

Klient bogaty kupi wszystko wcale nie znaczy lepsze .)

wszystko na co nas nie stac to jest glupota i naciaganie klienta...piekne samochody, glosniki, piekne domy [po co? w brzydkim i tanim mieszka sie tak samo], wreszcie piekne kobiety , ktore nawet nie chca spojrzec na biedaków....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

No właśnie, po lewej od szefa to administratorzy forum czy moderatorzy bo nie znam ;)

Ci w niebieskich kaskach to robotniki, czyli administratorzy, bo oni jeszcze coś pożytecznego od czsu do czasu na forum zrobią. Ten jajowaty zielony to mod, bo mody są zawsze zielone. Moderacyja jaśnie oświecona zielona, tak się na nią mawiało.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.