Skocz do zawartości
IGNORED

Cenzura na forum?

triode

Rekomendowane odpowiedzi

W temacie "Magnetofony szpulowe" już nie można się nawet pozdrowić.Moderacja tnie wszystko jak oszalała.Opamiętajcie się!!!

Może o czymś nie wiemy?Jakiś nowy regulamin wydali...po cichu.

A może jednak im płacą...po cichu?

Wątek:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) poniewiera się w DIY,do ``hi-endu`` awansowała lodówka!Wietrzyć Panowie,wietrzyć-w rzeczowej zakładce cuchnie trupem,ludziska zaczną padać-ze śmiechu.Jak google coś takiego wyrzuci to ho,ho.

!!!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość rochu

(Konto usunięte)

Wątek: http://www.audiostereo.pl/zasilanie-audio-a-instalacja-elektryczna_77601.html poniewiera się w DIY,do ``hi-endu`` awansowała lodówka(...)

Wątek o którym piszesz w zakładce DIY zdominowali lokalni filozofowie i te kilka sensownych wypowiedzi jakie w nim zamieszczono przykryto zwyczajowym bełkotem.

Czyli standard, jak na audiostereo przystało.

Dlatego też założyłem nowy wątek z nadzieją, że Moderacja nie pozwoli go tym razem zatopić.

Zwracam także uwagę, iż watek założony przez mnie jest poświęcony praktycznym pomysłom a nie szerokiej i ogólnej dywagacji na temat prądu i instalacji elektrycznej, jak ten w zakładce DIY.

Wątek o którym piszesz w zakładce DIY zdominowali lokalni filozofowie i te kilka sensownych wypowiedzi jakie w nim zamieszczono przykryto zwyczajowym bełkotem.

Dlatego też założyłem nowy wątek z nadzieją, że Moderacja nie pozwoli go tym razem zatopić.

Zwracam także uwagę, iż watek założony przez mnie jest poświęcony praktycznym pomysłom a nie szerokiej i ogólnej dywagacji na temat prądu i instalacji elektrycznej, jak ten w zakładce DIY.

Dobrze niech tak będzie,ale czemu nie usprawnicie działania wyszukiwarki,nie zablokujecie mozliwości dublowania wątków-zobacz nowe wątki w stereo.To wszystko puchnie w taki sposób że trudno nie dostać oczopląsu.

Dobrze niech tak będzie,ale czemu nie usprawnicie działania wyszukiwarki,nie zablokujecie mozliwości dublowania wątków-zobacz nowe wątki w stereo.To wszystko puchnie w taki sposób że trudno nie dostać oczopląsu.

Etam,robisz za moderatora?Albo chciałbyś?Pisz do jozwy i kto wie.

A tak ogólnie...zaśmiecacie wątek o cenzurze jest.Czy nie?

Etam,robisz za moderatora?Albo chciałbyś?Pisz do jozwy i kto wie.

A tak ogólnie...zaśmiecacie wątek o cenzurze jest.Czy nie?

Podobno nieprzyjemnie pachnę na odległość-to raczej wyklucza zaszczyty.Wycinka postów to nie cenzura jest?swoją drogą niezły sposób na przeciwników,albo tfu..wolnomyślicieli jakiś,masonów za przeproszeniem.

Myślę, że wątpię.

wiesz nie sluchalem tego amplifona ale stawiam w ciemno ze odpada w przedbiegach z 907

zreszta po przeczytaniu opisu jest to specyficzne brzmiacy nieneutralny wzmacniacz, wysokie cofniete odfiltrowane, ocieplenie, pogrubienie basu, i ogolnie ugrzeczniony, wiec do 907 to nie ma nawet porownania bo to wysoka polka (porownywac mozna np. z accuphase)

chwilowy brak działalności w audio.

Ukryta Zawartość

oj rochu rochu i to twoje myslenie w kategoriach voodo, pewnie lampa wiec na pewno lepszy co? to Ci cos powiem i zapamietaj to, wzmacniacze dzielimy na dobre i slabe, a wiec sa dobre tranzystory i slabe tranzystory, sa dobre lampy i slabe lampy, 907 to dobry tranzystor, amplifon to przecietna lampa, warto posluchac technicznych bo dobrze Ci doradza a nie blokowac, zaden techniczny by Ci nie radzil w watkach o kablach za 12tys ktore bys mial podlaczyc do amplifona, bo by mu wyszlo ze wystarczy kupic kable za ~2000zl i sprzedac amplifona i kupic cos konkretnego majac budzet dodatkowych 10tyszl, skok jakosci bylby duzy, przy kablach minimalny

koniec

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Chociaż raz przyznam ci rację,to dość mocny dowcip jest.Zwłaszcza że bez znajomości rzeczowego Amplifona.

Ukryta Zawartość

A skąd masz tą pewność?

Cenzura w wątku o cenzurze-to pomysł z Mrożka.

Rzuciłbyś jakimś mięsem,jakaś pyskówka albo co-oglądalność nam spada.Nabijasz tylko statystyki konkurencji.

Wracając do tematu

To widze nawet niewinne żarty sa cięte. Dalibyśćie se spokój. Rozumiem czytac i jak wątek idzie w złym kierunku dawać żółte i czerwone kartki, ale od razu ciach!!! to za dużo

Pozdr

Nie ma trudnych głośników - tylko prądu czasem brak

Ja

Myślę, że niektórym brak poczucia humoru - zakładka hi-end staje sie powoli miejscem, w którym dopuszczalne sa jedynie smiertelnie poważne wpisy o lodówkach, przejawy niewinnego humoru i żarty tępione są bezlitośnie.

no i kolce do kabli najlepiej po 50 euro za jeden do kabli za 12 tys i podlaczyc do amplifona wg. filozofii rocha...

trzeba rozroniac maniakalizm od zamilowania audio rochu, gdybys nalezal do tej 2 grupy przyjmowal bys tez i negatywne opinie

Cenzura w wątku o cenzurze-to pomysł z Mrożka.

Rzuciłbyś jakimś mięsem,jakaś pyskówka albo co-oglądalność nam spada.Nabijasz tylko statystyki konkurencji.

Raz rzuciłem,wykropkowałem i nie pomogło...ban na dwa dni po znajomości...jakiej?

Cieszysz się,twój watek trafił tam,gdzie jego miejsce.Można będzie swobodnie pogadać.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.