Skocz do zawartości
IGNORED

Zestaw stereo w okolicach 5000zł

RMK

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 miesięcy później...

Z racji pierwszego postu: Witam wszystkich:)

Żeby nie zakładać nowego wątku pozwolę sobie odświeżyć ten z racji takiego samego dylematu. Jeśli ktokolwiek zainteresuje się moją prośba, która dotyczy podpowiedzi co wybrać w tytułowej kwocie będę niezmiernie wdzięczy.

Pomieszczenie docelowe 15m2,minimalnie umeblowane (kanapa,regał,tv-meble fotel),panele podłogowe, rolety na oknie. Rodzaj muzyki pop,rock,regge,hip-hop,klasyczna czyli nie ograniczam się w gatunkach:). Sprzęt chciałbym zakupić nowy nie mam bladego pojęcia o tych rzeczach więc używki "raczej" odpadają. Szperam po tym forum i dochodzę do wniosku, że najlepiej odsłuchać przed zakupem ale żeby to zrobić trzeba wiedzieć co. Udałem się do dwóch sklepów w swoim mieście żeby cokolwiek usłyszeć. Z jednego wyszedłem, bo sprzedawca zaproponował mi odsłuch ale za zaliczką (100zł) którą będzie można odzyskać w przypadku zakupionego sprzętu.Słabo?

W drugim sklepie do odsłuchu zaproponowano mi takowy zestaw:

WZMACNIACZ: DENON PMA-710AE

ODTWARZACZ CD: DENON DCD-710AE

KOLUMNY PODŁOGOWE:

1.Dali Concept 6

2.Wharfedale Diamond 10.7

3.Acoustic Energy Evolution 3

Podsumowując odsłuch najlepiej wypadły Acoustic Energy Evolution 3 w cenie 2500zł.Z tej trójcy najbardziej przypadły mi do ucha.

Reszta zestawu w cenach DENON PMA-710AE: 1350zł,DENON DCD-710AE: 1350zł.

Jeśli możecie zaproponować coś innego w tym przedziale cenowym z wielką chęcią poszukam i odsłucham podanych propozycji. Pewnie nie w swoim mieście ale czego się nie robi dla piękna, które działa jak narkotyk:).Pewnie jak kiedyś posłucham sprzętu za konkretne pieniądze to... jak to czego słuchałem z tego zestawu zrobiło na mnie duże wrażenie:).

Z góry dziękuję i pozdrawiam :)

Czyli warte są tych 2,5 tysiąca???

Może i tak, ale na brytyjskim ebayu wyhaczysz je znacznie taniej. Oczywiście problem to przesyłka, ale jeśli masz kogoś na wyspach, to da się to zorganizować. By nie być gołosłownym, kupiłem Evo3 za 110 Euro w stanie idealnym.

Powrót po dłuższej przerwie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.