Skocz do zawartości
IGNORED

Kabel prolink jaka różnica

e_makler

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie chciałbym kupić kabel 2WT.RCA-2GN.RCA jako przedłużkę do głośników kina 5.1 firmy creative próbowałem zwykłego kabla który kosztował 5zł ale głośnośc tylnych głośników (do nich chce przedłużke)spada o połowę.Zrobiłem test na kablu PROLINKA który pożyczyłem i teraz pytanie- chce kupić taki kabel ale znalazłem 3 opcje:

prolink jakiś bez nazwy podaje link :http://allegro.pl/przylacze-2wt-rca-2gn-rca-metal-gold-prolink-10m-i1473337539.html

prolink exclusive:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

prolink futura:

Ukryta Zawartość

zakładam że czym droższy tym lepszy ale czy różnica pomiędzy tyki kablami jest słyszalna dla LAIKA ????

dziękuje za pomoc pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/79279-kabel-prolink-jaka-r%C3%B3%C5%BCnica/

zakładam że czym droższy tym lepszy ale czy różnica pomiędzy tyki kablami jest słyszalna dla LAIKA ????

Nie zawracaj sobie tym głowy. Po prostu wymień te badziewne "sznurówki" za 5zł na coś pokroju kabli powyżej (nie musi być koniecznie Prolink) i tyle.

Witam serdecznie chciałbym kupić kabel 2WT.RCA-2GN.RCA jako przedłużkę do głośników kina 5.1 firmy creative próbowałem zwykłego kabla który kosztował 5zł ale głośnośc tylnych głośników (do nich chce przedłużke)spada o połowę.Zrobiłem test na kablu PROLINKA który pożyczyłem i teraz pytanie- chce kupić taki kabel ale znalazłem 3 opcje:

prolink jakiś bez nazwy podaje link :http://allegro.pl/przylacze-2wt-rca-2gn-rca-metal-gold-prolink-10m-i1473337539.html

prolink exclusive:

Ukryta Zawartość

prolink futura:

Ukryta Zawartość

zacznijmy od tego co chcesz podlaczyc do tych kabli a pozniej zastanowimy sie czy jest w ogole sens albo jakie kable mozna by bylo kupic, bo zaraz tu wejda kablarze i Ci zaczna pisac zebys kupil kable o wartosci calego sprzetu i tylko wyrzucisz kase w bloto

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

chwilowy brak działalności w audio.

• 1 rok później...

Odkopię temat bo sprawa podobna. W chwili obecnej posiadam 2xRCA-Jack firmy Vitalco, zastanawiam się czy wymiana na Banbridge, czy Prolink zmieni "jakość" dźwięku. Odległość od źródła dźwięku około 5m do wzmacniacza.

zrób sobie albo kogoś ładnie poproś żeby ci zrobił cordiala mikrofonowego w układzie pseudo zbalansownym na wtykach neutrika( tych droższych po 8zł), polutowane najlepiej eutektycznym stopem cyny 63sn37pb, albo innym dobrym kablu mikrofonowym, zapomnisz na długo o temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.