Skocz do zawartości
IGNORED

ONKYO HT-R508 czy warto kupić?

Radex__

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam mozliwosc kupienia od kolegi Amplituner ONKYO HT-R508 za 700zł i nie wiem czy warto,jakie sa wasze opinie na temat tego klocka posiadam zestaw kina domowego Tonsil Maestro II.Jesli sie nie z gra z tymi kolumnami to równiez prosze o wasze opinie na temat tego amplitunera.

https://www.audiostereo.pl/topic/79284-onkyo-ht-r508-czy-warto-kupi%C4%87/

Mysle ze t jest normalna cena na niego. Wiec czy warto kupic musisz ocenic sam po jego stanie. Jesli chodzi o dobor to spokojnie beda pasowac. Tryp pure audio o ile dobrze pamietam 5 kanalowy, nie dekoduje dzwiek urpzez HDMI, 2 koaksjale 2 optyki, mikrofon kalibrabyjny.

Witam

Jestem nowy na forum (mimo że przeglądam je od jakiegoś czasu), więc najpierw witam wszystkich audiostereomanaików.

Mam ten wzmacniacz od 5 miesięcy, i jestem z niego bardzo zadowolony. 5z0p3n, ma racje, tyle że pure audio, gra jako stereo. U mnie ONKYO gra z Quintasami 5000, stereo - rewelacja, w kinie domowym - również rewelacja. Minusem jest brak dekoderów dźwięku HD (dts HD i Dolby TrueHD), ale to logiczne skoro nie dekoduje dźwięku z HDMI. Na uwagę zasługuje dekodowanie nowszych trybów DD i dts (dts Neo:6 i DPL II). Ja mój egzemplarz upolowałem na Allegro, za 450zł. Jest w idealnym stanie, pilot trochę gorzej, no i brakuje mu mikrofonu (można zamówić u dystrybutora - kilkadziesiąt złotych + przesyłka). Wiem że trafiłem na okazję, ale Twoja cena i tak wydaje mi się trochę za wysoka. Być może wyższa cena u znajomego, da Ci gwarancję co do stanu sprzętu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.