Skocz do zawartości
IGNORED

Teorie spiskowe.

TomekL3

Rekomendowane odpowiedzi

SZUKAM STRONY DO OBSERWOWANIA FUNDUSZY INWESTYCYJNYCH

takiej gdzie na 1 stronie na raz będzie można zamieścić z 10 funduszy, wartość, zmiana $, stopa zwrotu za 1,2,3,6,12 miesięcy na raz , wykresy mile widziane

kiedyś tak było na money pl a teraz nie ma tak rozbudowanych opcji

pomóżcie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

jest nadal i wykresy

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Focal + Naim

Strony:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

zostały zablokowane - to na pewno spisek.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

siódmy działa przecie:

wake up human race

all of us are the brothers and the sisters. we have the power to finish all the wars and the darkness. if we do not wake up, we will be to late and the darkness will arise......

W zamian licznika jest:

this is not our destiny

i jeszcze :

we hawe power to change our destiny.

Co w szybkim tłumaczeniu oznacza: jeszcze dwa dni promocji na szynke w tecso:)

Dobre

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

kawałek komenterzy z monitora polskiego

Też się dziwię, że go bronią, świat jest już ustawiony, w 91′ pisał o tym John Coleman w książce „Komitet 300″ niestety po angielsku, to co teraz obserwujemy to ucieranie nosa jednym przez drugich, w przyszłym podziale świata na tzw „regiony”. Artykuły tu pisane to rodzaj tragikomedii, powtarzam raz jeszcze: Większość biochemików jest na tłustej diecie bo jest zgodna z ich nauką czyli biochemią organizmu. Jeżeli żywicie się inaczej, to żyjecie we własnych iluzjach, bo żle zasilony mózg nie myśli, tylko przywołuje obrazy/treści z pamięci, w ten sposób od przedszkola do profesury was się urabia. Jak widać wielu z was jest produktem Biblii, czyli od kilku tysięcy lat pracujących na ten wspaniały porządek świata tych na samej górze-chyba domyślacie się, co jedzących. Mało tego, zainteresujcie się pracami Franciszka Rychnowskiego, a dowiecie się czemu służy chemtrails.

Odpowiedz

Totalsky No Problemsky 10 Grudzień 2011 o 1:42 pm

1 Głosów

mógłbys rozwinąć temat? o tej książce „komitet 300″ i o p. Rychnowskim; właśnie wybywam na proszony obiad, więc teraz nie mam czasu na grzebanie w googlu, ale chętnie, ewentualnie, poczytam, gdy wrócę;

Odpowiedz

deprogramator 10 Grudzień 2011 o 3:00 pm

9 Głosów

Coleman pisał, że w planach jest ponowny najazd Polski przez Rosję, chwila demokracji to rozbicie narodu, walka z kościołem, wszystko co się zmieniło to wasalstwo ekonomiczne(wtedy rosja, teraz usa).Zbigniew Brzeziński prorokiem? -> wpisz w google znajdziesz tam mapkę z regionami.

Co do Rychnowskiego, to na jego wiedzy wypłynął Reich z „orgonem”. Rychnowski odkrył energię życiową pochodzącą ze słońca i o roli czerwonych krwinek organizmu dla zbierania tej energii. chemtrails skład krwinki harmonica -> google. Wymyślił maszynę, która kumulowała tą energię: podam wam ciekawostkę:

Następnie zostałem wezwany telegraficznie przez barona Natanjela Rothschilda do Wiednia, gdzie miałem odczyt w hotelu Imperiał w salonie hrabiego Antoniego Wodzickiego, w obecności obu Rothschildów, Alberta i Natanjela, Księcia Lichtensteina, hrabiny Larisch, ówczesnego ministra Galicji i innych. Przez pewien czas potem naświetlałem codziennie Natanjela Rothschilda, który będąc zadowolony z przebiegu kuracji, zaproponował mi .swoją pomoc finansową. Z pomocy tej jednakowoż nie skorzystałem; odwiedli mnie od niej swojemi obiecankami hr. A. Wodzicłd i baron Bourgoing, ówczesny dyrektor Länderbanku, którzy zapewniali mnie, że kosztem Länderbanku otrzymam dobrzo urządzone laboratorjum i stosowną płacę, tak że będę mógł dalej spokojnie pracować nad swoim wynalazkiem. to znajdziesz w google ->mrhopen

Unia nie pozostaje w tyle za usa

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

A tutaj poczytajcie sobie o kochanych telefonach...

Ukryta Zawartość

IQRD nie poprzestaje tylko na tym - logi te przesyła w czasie rzeczywistym na własne serwery. Dane milionów użytkowników, zawierające takie informacje, jak wymienione powyżej, są więc przechowywane przez dotąd nieznaną szerzej firmę. Historia jest na tyle nieprawdopodobna, że aż ciężko w nią uwierzyć.

A jednak chyba warto...teskie bardzo za stara Nokia 5110...

Ukryta Zawartość

Artykuł mocno bez sensu. Problem nie w Androidzie tylko w operatorach którzy oprogramowanie instalują.

Ukryta Zawartość

Ale faktem jest, że poczynania firm telekomunikacyjnych coraz bardziej wymykają się spod kontroli. I między innymi dlatego należy popierać wolne oprogramowanie, Wikipedię, Wikileaks i inne tego rodzaju inicjatywy.

Unia nie pozostaje w tyle za usa

Ukryta Zawartość

A przeczytałeś to chociaż? Twój komentarz mniej sensowny nawet od niezbyt sensownego artykułu.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

O wojnie oraz Głos Okupuj NYC. Witryna warta większej uwagi.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A przeczytałeś to chociaż? Twój komentarz mniej sensowny nawet od niezbyt sensownego artykułu.

a zrozumiałeś coś zobaczył czy rzeczywistość oglądasz już wyłącznie pragnieniami słońca peru?

Ukryta Zawartość

Znalezione w sieci na jakimś forum:

"Ten artykuł wpisuje się w to co dotychczas wiemy o planie rozpętania globalnego konfliktu nuklearnego:

W czasie niedawnej wizy w Indiach, G.W. Bush próbował wzbudzić w Hindusach entuzjazm dla potencjalnego konfliktu z Pakistanem i Chinami. Oczywiście Hindusi nie byliby sami, zostali zapewnieni o wsparciu USA. Bush dodał, że jeśli Iran zaatakuje Izrael, USA zaatakuja Iran.

Bush odradzał Hindusom interesy z Rosją.

Na podstawie tego możemy odgadywać prawdopodobna konfigurację:

Istnieje "oś" Iran-Pakistan-Chiny. Os ta jest po cichu wspierana przez Rosję.

Po drugiej stronie; USA(+Nato), Indie, Izrael.

Rzeczywiste podłoże konfliktu:

Zadłużenie USA w Chinach.

Rywalizacja między Indiami a Chinami w Azji.

Pacyfikacja wszystkich wrogów Izraela na Bliskim Wschodzie.

CIA ma za zadanie rozpętanie tej wojny.

"Rewolucja" w Egipcie - wcześniejsza i obecna - chodzi o przejecie kontroli nad Kanałem Sueskim.

"Rewolucja" w Libii - skok na ropę, pacyfikacja wpływów Chińskich i Rosyjskich w Afryce Północnej.

"Zamieszki" w Syrii - w przypadku ataku Izraela na Iran, kontratak przeprowadzony będzie z terenu Syrii. Izrael obawia się tego kontrataku, dlatego CIA rozpoczęło działania na rzecz destabilizacji Syrii na wzór Libijski. W Libii okazało się, że wsparcie lotnicze jest niezbędne dla przeprowadzenia "rewolucji". W tej sytuacji do wybrzeży przybyła amerykańska armada. I tu spotkała ich niespodzianka w postaci floty rosyjskiej. Obecność rosyjskiego lotniskowca uniemożliwia wsparcie "rewolucji" CIA w Syrii a tym samym blokuje atak Izraela na Iran. Wybuch wojny odwleka się

Dlatego właśnie mamy "Śnieżną rewolucję" w Rosji. Destabilizacja Rosji zneutralizuje rosyjską obecność na Bliskim Wschodzie.

Mogę jeszcze tylko dodać wzrost napięcia na linii Pakistan-Nato po tym, jak w wyniku ataku drona zginęło 26 pakistańskich żołnierzy.

- Pakistan nie przepuszcza konwojów z zaopatrzeniem dla Nato.

- Amerykanie maja do jutra opuscić bazę na terenie Pakistanu.

- Na granicy Afgańsko-Pakistańskiej rozlokowano jednostki przeciwlotnicze z rozkazem zestrzeliwania wszelkich (Natowskich) samolotów naruszających przestrzeń powietrzna Pakistanu."

a zrozumiałeś coś zobaczył czy rzeczywistość oglądasz już wyłącznie pragnieniami słońca peru?

A ty zrozumiałeś czy tylko samozaspokajasz się czytając takie durne teksty. Dlaczego durne - wystarczy chwila zastanowienia:

"Krytycy ostrzegali wczoraj w nocy że ciało to może przekształcić się w Europejską tajną policję"

Ciekawe na jakiej podstawie te przypuszczenia. Zwracam uwagę że sami krytycy używają słowa może. A skąd to KGB? O tym ani słowa. A może raczej FBI? Albo polećmy po całości i napiszmy że są niczym służby reżimy północnokoreańskiego? A co nam szkodzi?

Natomiast co do konkretów to mamy to: "Istnieje nowe pole do działania na poziomie UE. To jest to jak ja widzę zmiany: Aby skonfigurować system, na wzór tego, który jest ustanowiony w celu monitorowania zewnętrznych zagrożeń/kryzysów, tj centralne miejsce dla wymiany informacji"

Jak dziś wiadomo do zamachów 9/11 doszło między innymi dlatego że odpowiednie służby w USA z różnych powodów nie wymieniały się informacjami. Więcej nie pisze bo jak znam życie odpiszesz jakieś idiotyzmy i tyle. Szkoda mojego czasu.

Jestem Europejczykiem.

Jak dziś wiadomo do zamachów 9/11 doszło między innymi dlatego że odpowiednie służby w USA ...

po tych wypocinach jedno można tylko - oszczędź choć mój czas jak sobie wstydu nie oszczędzasz

(wątków nie pomyliłeś?)

Nawet prosty PiSSowski młot zauważy, że jednym słowem nie odniosłeś się do tego co napisałem. Brak argumentów, intelektu czy pomysłu?

napisałeś mi - "Twój komentarz mniej sensowny nawet od niezbyt sensownego artykułu."

gucio Ci do moich komentarzy, wywnętrzyłeś się w temacie? - ok

a jakim prawem oceniasz mnie po tym to co wklejam, to są "teorie spiskowe"

tak nie zachowuje się nie młot, obdarzony choć odrobiną intelektu

No to jedziemy z teoriami spiskowymi:

cytowany tu portal www.prisonplanet.pl na którym wypisuje się różne brednie o Unii europejskiej, jakimś magicznym rządzie światowym itp. sterowany jest i zapewne finansowany przez chiński reżim.

Jestem Europejczykiem.

No to jedziemy z teoriami spiskowymi:

cytowany tu portal www.prisonplanet.pl na którym wypisuje się różne brednie o Unii europejskiej, jakimś magicznym rządzie światowym itp. sterowany jest i zapewne finansowany przez chiński reżim.

zakładam, że za swoje wpisy otrzymujesz tantiemy w funtach kaszubskich

Nawet prosty PiSSowski młot zauważy, że jednym słowem nie odniosłeś się do tego co napisałem. Brak argumentów, intelektu czy pomysłu?

Jaro po co tak ostro...i po diabla znowu swoje antagonizmy polityczne dorzucasz?

Temat jest " teorie spiskowe" a nie " prawda czy falsz" wiec po co sie udzielasz i ludziom do kotla dorzucasz?

Skoro w Twoim idealnym swiecie nie ma miejsca na rzady ktore dymaja swoich obywateli, firmy ktore zlecaja zabojstwa, wojny ktore zostaly

sztucznie wywolane by zaspokoic chore ambicje kilku osob to tylko mozna Ci gratulowac pozytywnej schizofreni.

Argumenty odnosnie 9/11 masz pare linkow wyzej. Wystarczy posluchac...

Twoje argumenty za to sa lepsze?? Jakie... ten silnik wyniesiony z pentagonu ma swiadczyc ze tam samolot sie rozbil???

Bo ciezko silnik na pickupie przywiesc (zreszta byl od innej maszyny :) )

Natomiast 95% samolotu w cudowny sposob wyparowalo w czelusciach pentagonu mimo ze na zdjeciach widac nietkniete biurka a na nich monitory

obok tej dziury co wszystko tam topila ...

Twoje argumenty sa jeszcze bardziej naiwne niz te w filmikach na utube :D

P.S poczytaj jak ruscy sie tlumaczyli jak stracili w latach 80 pasazerskiego Boeinga. Do dzis pilot ktory strzelal uwaza ze zrobil slusznie.

Tak samo jak amerykance zestrzelili iranski pasazerski samolot bo "atakowal ich statek" Nawet wielka feta byla i odznaczenia.

A po 10 latach wyszlo ze wcale nie atakowal a sie wznosil, nie byl wojskowy a pasazerski a wogule to korweta byla nie tam gdzie byc powinna.

Rozumiesz teraz ze punkt widzenia zalezy od puktu siedzenia?

Tez bys mi wmawial ze kapitan korwety USA dzialal w obronie konieczniej? Bo tak podali na CNN?

Mieszasz Robert wątki tak, że nie chce mi się ich rozplątywać. O tych historiach lotniczych to raczej wiem więcej od ciebie więc kiepsko trafiłeś. O Pentagonie była tu już mowa, jak chcesz to możesz sobie poszukać.

A tak w ogóle to o co ci chodzi? Oczywiście, że rządy mają swoje interesy, firmy mają, ludzie mają. No i każdy stara się je realizować. Tak było już dawno temu i zmieniły się jedynie metody. Ale nie znaczy to, że należy wierzyć w każdą bzdurę tylko dlatego, że jakiś cwaniaczek zamieścił ja w internecie.

O jakich moich argumentach mówisz i odnośnie czego bo naprawdę trudno się zorientować?

Jestem Europejczykiem.

O jakich moich argumentach mówisz i odnośnie czego bo naprawdę trudno się zorientować?

Kiedys przytoczyles wlasnie swoja wizje nalotu na pentagon. I do tego sie odnosilem po tym jak na Mamela najechales wyzywajac od PiSmanow i piszac ze on nie ma argumentow...

Ale rzeczywiscie moze zamotalem to troche :)

Tak czy siak skoro na samym utube masz dziesiatki filmow ktore wyraznie sugeruja iz 9/11 to nie byla robota arabow w szalikach co plastikowymi nozami

steroryzowali zaloge, skoro masz tysiace opracowan (mniej lub bardziej rzetelnych) sugerujacych dokladnie to samo.

Skoro nawet w TV niesmialo sie taka opcje dopuszcza to...chyba warto sie zastanowic.

Nie ma przypadku w tym ze tego dnia byli cwiczenia wojskowe, nie ma przypadku w tym ze budynek nr (bodajrze 7) zostal w pare godz po katastrofie wyburzony w kontrolowanym przebiegu demolki. Nie ma przypadku ze akcje firm lotniczych i wielu z tych z WTC dostaly swira na kilka godz przed atakiem i dziwne ruchy na gieldzie poczyniono...

Itd itd itd...

Nie ma sprawy, nie upieram się. Od dzisiaj 9/11 to zamach robiony rękami Amerykanów.

Ale rzeczywistość przeważnie jest bardziej złożona i niejednoznaczna.

Historycznie warto wspomnieć atak na Pearl Harbor. Teza o tym, że Amerykanie wiedzieli o ataku jest mocno wątpliwa ale wiedzieli o nim Brytyjczycy. Ale w ich interesie było przystąpienie USA do wojny więc woleli siedzieć cicho i czekali na rozwój wydarzeń. Może tak samo było z zamachem tyle że tu mieliśmy do czynienia z rozgrywkami poszczególnych służb i agencji?

Jestem Europejczykiem.

Nie ma sprawy, nie upieram się. Od dzisiaj 9/11 to zamach robiony rękami Amerykanów.

Ale rzeczywistość przeważnie jest bardziej złożona i niejednoznaczna.

Historycznie warto wspomnieć atak na Pearl Harbor. Teza o tym, że Amerykanie wiedzieli o ataku jest mocno wątpliwa ale wiedzieli o nim Brytyjczycy. Ale w ich interesie było przystąpienie USA do wojny więc woleli siedzieć cicho i czekali na rozwój wydarzeń. Może tak samo było z zamachem tyle że tu mieliśmy do czynienia z rozgrywkami poszczególnych służb i agencji?

Tak jest to wielce prawdopodobne.

Niemniej tutaj wyraznym celem atakow bylo uzasadnienie wjazdu na Irak.

O tym ze Condoliza Rize i Bush Senior maja udzialy w Texaco warto wspomniec bo od tego czasu cena ropy idzie w gore.

Pikanterii dodaje fakt iz wielu z oficjalnych zamachowcow zyje i ma sie dobrze, nigdy nie latali samolotem i sa zdziwieni ze zatakowali WTC. A paszporty ktore wytrzymuja temp wyzsze niz stal i w gruzach nienaruszone czekaja na znalezienie?

Telefon od pasazera "porwanego" samolotu ktory pierwsze co to przedstawia sie dzwoniac do ukochanej zony z imienia i nazwiska (by gruby amerykanin ogladajac CNN nie mial watpliwosci kto dzwoni)

Ehh to takimi grubymi nicmi szyte bylo ze az strach jak mozna zabic 5tys wlasnych obywateli w pozorowanym ataku (mozliwe ze wykonawcy nie znali reki ktora ich prowadzi) nie majac wyciagnietych zadnych konsekwencji prawnych.

Ehh to takimi grubymi nicmi szyte bylo ze az strach jak mozna zabic 5tys wlasnych obywateli wykonawcy nie znali reki ktora ich ... nie majac wyciagnietych zadnych konsekwencji prawnych.

konsekwencje są tylko w druga stronę - teren kraju "polem bitwy" - i o to szło!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.