Skocz do zawartości
IGNORED

yamaha rx-v3900 i głośniki scen speak 18w8545k00 i ss9500

gtks

Rekomendowane odpowiedzi

witam jestem tu nowy i mam pytanie ,posiadam kolumny ELTAX LIBERTY+5 ale mam do nich zamątowane głośniki scea speak 18w8545koo i ss9500 i do tego posiadam yamahe rx-v3900 i pioneera pd-s705 okablowanie to interkonekty V H tche secend a głośnikowe to kimber 8vs ,czy ktoś może mi podać dobrą zworke do tego zestawu ,jeszcze yamaha dvd-s2700

witam jestem tu nowy i mam pytanie ,posiadam kolumny ELTAX LIBERTY+5 ale mam do nich zamątowane głośniki scea speak 18w8545koo i ss9500 i do tego posiadam yamahe rx-v3900 i pioneera pd-s705 okablowanie to interkonekty V H tche secend a głośnikowe to kimber 8vs ,czy ktoś może mi podać dobrą zworke do tego zestawu ,jeszcze yamaha dvd-s2700

Używanie Googla nie boli.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Lepszej zwrotnicy nie znajdziesz a już na pewno nikt ci jej zaocznie nie zaprojektuje.

Ukryta Zawartość

do KRZYSKA czy ty słuchałeś tego zestawu scanów z tą zworką jesli tak to w przyblizeniu jak myślisz dobrze to będzi wspułpracować z moimi klockami i całom resztą

do KRZYSKA czy ty słuchałeś tego zestawu scanów z tą zworką jesli tak to w przyblizeniu jak myślisz dobrze to będzi wspułpracować z moimi klockami i całom resztą

Niestety nie znam twoich klocków. Dlatego nic nie mogę ci doradzić. Miałem kiedyś kolumn na 18w8545 i ss9500 i muszę powiedzieć że są to dosyć miękko brzmiące głośniki. Szczególnie wokale brzmią naturalnie. Ja grałem wtedy na Maranzu PM 66, Kennwood DP7090 i kablach Kimbera PR4. Czy akurat z tą zwrotnicą zabrzmi dobrze? Nie wiem. Obecny mój projekt jest też na na 18W8545 tylko na innym wysokotonowym.

Ukryta Zawartość

Pięknie brzmi w Jazzie, i muzyce akustycznej i wszędzie tam gdzie występują naturalne instrumenty i kameralne nastroje, gorzej Techno i muzyka z przytupem. Są za łagodne i gubią trochę przejrzystość przy gęstym dźwięku.

(włącz korekcję błędów ortograficznych w przeglądarce)

Ukryta Zawartość

do krzyśka ,na początku mojego tematu opisałem jakie klocki posiadam ico w tym wszystkim chce poprawić ale widze ze nie czytamy wszystkiego ,ale wracając do tematu to ja terz lubie ciepło brzmiącą muzykę ,czyli wszystko co naturalnie bzmi nie lubie techna i dla tego zainwestowałem w scany i prubuje je dopasować do mojego gustu w kturym chęć suchania muzyki będe miał zawsze gdy mnie najdzie ochota na słuchanie i prubą błędów szukam ruwnież rozwiązanie zkofigurowania zwrotnicy przes forum audiostereo

do krzyśka ,na początku mojego tematu opisałem jakie klocki posiadam ico w tym wszystkim chce poprawić ale widze ze nie czytamy wszystkiego ,ale wracając do tematu to ja terz lubie ciepło brzmiącą muzykę ,czyli wszystko co naturalnie bzmi nie lubie techna i dla tego zainwestowałem w scany i prubuje je dopasować do mojego gustu w kturym chęć suchania muzyki będe miał zawsze gdy mnie najdzie ochota na słuchanie i prubą błędów szukam ruwnież rozwiązanie zkofigurowania zwrotnicy przes forum audiostereo

Błagam włącz tą korekcję błędów bo cie nikt nie będzie brał poważnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.