Skocz do zawartości
IGNORED

CA 640C czy CA 650C

piotr1989

Rekomendowane odpowiedzi

Omijać Kambodżę szerokim łukiem i wybrać coś innego. Rynek jest taki bogaty: NAD-y, Marantze, Rotele, Primary, Creeki, Atolle, Vincenty, Yamahy, Denony, Onkyo, Audiolaby... A wszyscy nic, tylko te Kembridze. Choroba jakaś?

Omijać Kambodżę szerokim łukiem i wybrać coś innego. Rynek jest taki bogaty: NAD-y, Marantze, Rotele, Primary, Creeki, Atolle, Vincenty, Yamahy, Denony, Onkyo, Audiolaby... A wszyscy nic, tylko te Kembridze. Choroba jakaś?

Choroba może nie, ale to naprawdę fajnie gra jak za te pieniądze. Przynajmniej na bank lepiej od Audiolaba, Onkyo, Denona czy Yamahy, za podobne pieniądze. Słuchałem, bardzo mi siada. Najlepiej seria 7XX. Kwestia dopasowania głośników, jak zwykle.

No niestety tak wysoko na razie nie mierzę. Jak na razie obiektem moich zainteresowań jest CA 640C v2, lub CA 650C. DENONA DCD-700AE już mam, wzmacniacza już się na szczęście pozbyłem. Na podpięty tuner Yamachy TX-950 do CA 640A v2 nie mogę narzekać, jak dla mnie gra to świetnie.

Cambridże szerokim łukiem omijać zalecają Ci,którzy ich nigdy nie mieli i nie mają.To typowe na tym forum.Jako użytkownik tej marki(co prawda 840Av2+840C)szczerze polecam.Jeśli miałbym wybierać to jednak 650C,technologicznie nieco wyżej.Chyba,że cena ma dla Ciebie istotne znaczenie,śmiało bierz 640-nie będziesz żałował.

Ni ma co kombinować. Kup cd do pary, bo będziesz miał gwarancję, że jedno z drugim jakoś zagra. 640 jest tańszy, więc zaoszczędzisz trochę kasy na płyty. Masz się cieszyć muzyką a nie zachodzić w głowę co kupić.

Teraz też mem gwarancję, że DENON gra z CA. Tylko myślę, że można byłoby więcej wycisnąć. Faktycznie 650C jest nieco bardziej wyposażona. Jeśli chodzi o wzmacniacz 650A to nie jest on aż tak bardzo technologicznie rozwinięty względem 640A.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.