Skocz do zawartości
IGNORED

AKG vs Beyerdybnamic

oliee0

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

posiadam niezły telefon, który u mnie pełni funkcję również odtwarzacza muzyki. Razem z nim dostałem dość lipne słuchawki i chcę kupić nowe, ale nie wiem, które wybrać, raczej nie jest dla mnie bardzo ważny wygląd, a jakość dźwięku oczywiście.

Jak na razie wybrałem coś z tego (AKG):

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) (3 pierwsze)

A z Beyerdynamic to nie wiem które, mają mało.......

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/79839-akg-vs-beyerdybnamic/

Kolego weź swój niezły telefon, pójdź do jakiegoś sklepu gdzie jest poszukiwany przez Ciebie asortyment i posłuchaj. Napewno coś wybierzesz.

Albo użyj wyszukiwarki forumowej, bo to kolejne takie samo pytanie w przeciągu miesiąca.

Tutaj nie ma jasnowidzów, więc powinieneś podać:

jaki to telefon, jakiej muzyki słuchasz, jakie są Twoje oczekiwania, jakiego formatu muzyki używasz, czy będziesz słuchał tylko w domu czy na zewnątrz - tak w skrócie. Wtedy ktoś coś doradzi.

PS. Jeszcze nie kupiłeś słuchawek? Wałkujesz ten temat już od jakiegoś czasu, tylko zmieniasz pytanie w zależności od sprzętu do jakiego mają być podpięte (laptop, xbox, komórka...).

@belami - racja, przecież nie będą nosił słuchawek do gier z mikrofonem na ulicy. Słuchawek do 500 zł potrzebowałem do muzyki w domu, bo moje starsze się zepsuły.

Co do pytań to mam:

telefon - Samsung Wave

muzyka jakiej słucham to rock i rap

format jak używam to 320 kbps MP3 i FLAC.

Słucham głównie na zewnątrz

Poza tym czy to takie ważne ile tematów założyłem i czego one dotyczą?

Nie pisałem o Twoich założonych tematach, ale o tematach na temat wyboru słuchawek. Forum opiera się na pewnych zasadach, więc mógłbyś zacząć od wyszukania podobnych wątków. Uszanuj wiedzę innych i czas jaki poświęcili na pisanie odpowiedzi. Ręczę, że odpowiedź na swoje pytanie znajdziesz już na forum, lecz musisz włożyć nieco wysiłku w szukanie. Pozdrawiam

PS. Zanim napisałem pierwszy wątek na tym forum, znałem prawie całe archiwum z zakresu jaki mnie interesował, czy nurtował. Trwało to trochę a napewno nie jeden dzień.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.