Skocz do zawartości
IGNORED

MA GX300 vs Triangle Lyrr Genese

mazoku

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Postanowiłem zmienić kino na stereo mam ONKYO TX-NR1007 z MA RX8 i zamierzam zmienić to na Harman Kardon HK 990 (zmiana podyktowana nieprzemyślanym zakupem Onkyo żonie nie spodobały się efekty z tylnych głośników, więc lepszy dobry wzmak stereo niż dobry ampli który gra na 2.1) plus no właśnie co? Słuchałem Triangli lyrr jaki i Quartet i bardzo fajnie grają mam wrażenie że dużo lepiej od MA RX8, a GX jeszcze nie można odsłuchać bo są niedostępne. Mam nie małą rozterkę co będzie lepsze, bo RX8 wygrały odsłuch z Antal EX.

Pomieszczenie duże około 40m2, muzyka rock, troszkę electro i klasyki.

Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/80551-ma-gx300-vs-triangle-lyrr-genese/

Witaj,

Triangle Lyrr i Monitor Audio GX to zupełnie inne brzmieniowo kolumny. Ogólnie są one klasyfikowane na podobnym poziomie, jednak wybór zależy wyłącznie od indywidualnych preferencji.

Proponuję zdecydowanie odsłuch podczas którego będziesz mógł posłuchać kilku zestawów kolumn i kilku wzmacniaczy i dobrać konfigurację, która będzie najbardziej trafiała w Twój gust.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Witaj,

Triangle Lyrr i Monitor Audio GX to zupełnie inne brzmieniowo kolumny. Ogólnie są one klasyfikowane na podobnym poziomie, jednak wybór zależy wyłącznie od indywidualnych preferencji.

Proponuję zdecydowanie odsłuch podczas którego będziesz mógł posłuchać kilku zestawów kolumn i kilku wzmacniaczy i dobrać konfigurację, która będzie najbardziej trafiała w Twój gust.

A macie już GX do odsłuchu ? Myślałem że jeszcze ich nie ma na rynku.

Pieniądze nie grają !

Oficjalna polska premiera kolumn Monitor Audio GX odbędzie się u nas w salonie 16 kwietnia 2011 roku. Są już przygotowane bardzo atrakcyjne prezenty dla uczestników pokazów (m.in. trzy zestawy kolumnowe Monitor Audio). Co najważniejsze premiera jest połączona z inauguracją klubu audiostereo, do uczestnictwa w którym serdecznie zapraszam. Już w najbliższych dniach na stronie klubaudiostereo.pl będą wszystkie szczegóły.

Proszę o kontakt z nami na priv, damy znać jak już fizycznie kolumny będą dostępne u nas, może zorganizujemy przedpremierowy pokaz dla zaproszonych gości.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.