Skocz do zawartości
IGNORED

Żegnamy Adama Małysza

musiko

Rekomendowane odpowiedzi

Żegnamy i dziękujemy za to wszystko co nam dał swoją pracą, postawą, sercem.

Prawdziwy Polak z krwi i kości,jest tak czysty, skromny, i poczciwy,

żadnych afer, zarozumialstwa itp., zrobił swoje profesjonalnie i z sercem, dał tyle emocji, wzór do naśladowania nie tylko dla sportowców

i przyszłych skoczków, takich ludzi w dzisiejszych czasach ze świecą szukać, Adamie - DZIĘKUJEMY !!!!!!!!!!!!!

https://www.audiostereo.pl/topic/80778-%C5%BCegnamy-adama-ma%C5%82ysza/

Myślę że o Adamie jeszcze usłyszymy

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Wesoło Wam Panowie widzę , ale szkoda że to już koniec, miejmy nadzieję że tak jak pisze mlb Adam pokaże się, pewnie w innej formie, i trzeba przyznać, że wybrał bardzo dobry moment na odejście z zawodów .

Adam Małysz i Robert Korzeniowski

Wielcy ludzie polskiego sportu. Zrobili i osiągnęli tak tak wiele oby więcej takich. Należą in się pomniki za życia jak skończą kariery Panie Maja Włoszczowska i Justyna Kowalczyk także dołączą do tego zacnego grona. Nie lubię natomiast mimo że jestem kibicem siatkówki i byłym zawodnikiem jak stawia się pomniki zawodnikom raczej średniego formatu mam tu na myśli Panów Romana i Stelmacha. W sunie to nic wielkiego w swoich karierach nie osiągnęli, komentatorzy czasem przypominają "wybitni zawodnicy".

Najgorsze to mieć do czynienia z zakompleksionym Polaczkiem, któremu dano odrobinę władzy.

"Beware of all those in whom the urge to punish is strong". Nietzsche.

Byleby się nie rozmienił na drobne...

A swoją drogą: Ileż w Polakach kompleksów. jak czytam rozmaite fora to zawsze szlag mnie trafia jak nie potrafimy docenić Córki i Synów narodu polskiego. Tak mało tych wybitnych...

I tych debilnych komentarzy nie tłumaczy 10 trolli Internetowych...

Ad.Małysz prosty facet (w pozytywnym znaczeniu)nigdy nie starał się być kimś innym mimo dużych osiągnięć nigdy nie odbiła mu palma i za to go cenię.

Ja również. Tacy ludzie jak on - stawiają sobie ambitny ale realistyczny cel i go osiągają własną ciężką pracą, właśnie za to go wszyscy tak podziwiają. I słusznie, to dobry wzór dla innych.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Ja również. Tacy ludzie jak on - stawiają sobie ambitny ale realistyczny cel i go osiągają własną ciężką pracą, właśnie za to go wszyscy tak podziwiają. I słusznie, to dobry wzór dla innych.

dopuki nie weźmie sie za polytyke we (fe) frakcji której nie lubisz.

Bardzo podobała mi się wypowiedź Pana Adama na temat składania kwiatów nie tam gdzie powinno się je składać. Tak trzymać Panie Adamie proste i przejrzyste argumenty nareszcie ktoś głośno powiedział co o tym myśli i śmiem sądzić że to był jednak głos większości Polaków którzy nie noszą moherów.

Najgorsze to mieć do czynienia z zakompleksionym Polaczkiem, któremu dano odrobinę władzy.

"Beware of all those in whom the urge to punish is strong". Nietzsche.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.