Skocz do zawartości
IGNORED

TANI DZIAŁAJACY KABEL HDMI 8m-10M 1080p CZY KTOS UZYWA?

daro896

Rekomendowane odpowiedzi

Zastawiam sie jaki kabelek kupić gdyż mój niestety zaczął szwankować:( Gubi obraz co jakiś czas jak nim poruszam jest ok co wskazuje na uszkodzenie mechaniczne lecz nie jestem do końca pewien. Wiec kupie drugi kabelek tylko wolał bym coś sprawdzonego. Maci jakieś propozycje??

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - takiego używam, nie można go raczej uszkodzić, za solidny jest, zero problemów, ale 400 zł kosztuje....za to przynajmniej wykonanie na piątkę i wtyki solidne siedzące pewnie w gniazdach....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ja używam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) w wersji 15m i ... działa.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

... żeby był jakiś porządek i sens tego wszystkiego nieznanego i tajemniczego, stworzył człowiek bogów, osadził ich w miejscach niedostępnych i ich mocom oddał swój los ...

Tylko z 720p to inna bajka:( Bo masz tylko tyle zgadłem???

u mnie po wspomnianym mrs-ie leci 1080p, leci w sąsiedztwie różnych kabli sygnałowych i zasilających.

drogi kable są dla ludzi podniecających się elitarnością produktu.

... żeby był jakiś porządek i sens tego wszystkiego nieznanego i tajemniczego, stworzył człowiek bogów, osadził ich w miejscach niedostępnych i ich mocom oddał swój los ...

To kup drugi taki sam ;o)

Droższy też można przecież przełamać i większy żal jest przy takiej okazji ... a tak jedynie 30zł w plecy.

Ja wybrałem MRS bo był to wówczas jedyny płaski kabel. Zresztą dalej płaskich jest niezbyt dużo.

Witam, a jak Panowie HAMA.Sprawa wygląda tak że szukam kabla DVD-projektor o długości 8-10m do nowego pomieszczenia (cała instalacja,raczej amatorska)

Być może full hd 3d i mam pytanie czy po component popłynie 1080p czy tylko 720p i jak 3d.Wiem że obsługuje je HDMI 1.4 ale przecież 3D to tylko zmiana softu a nie techniczna więc czy HDMI 1.3 1080p się nada?Proszę o pomoc ,pozdrawiam sylw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.