Skocz do zawartości
IGNORED

Forumowi specjaliści

lux666

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

nie jestem wieloletnim użytkownikiem forum, ale jestem tu na tyle długo, iż zauważyłem, że wiele osób często poleca wyroby kolegów z forum, jednak wątki rozrzucone są w różnych miejscach i czasem ciężko znaleźć takie info, szczególnie nie będąc tutaj od lat. Może warto umieścić w tym temacie przez osoby, które zajmują się tym na codzień jakieś dane kontaktowe oraz opis, w jakim zakresie świadczą usługi. Dla wielu osób myślę, że okaże się to pomocne, a kto wie, czy i sprzedaż nie ruszy. Proponowałbym posłużyć się następującym szablonem:

Imię: (ew nazwisko, czy jeśli ktoś chce)

email:

tel:

www: (jeśli istnieje takowa)

Zakres usług:

<produkt> - <opis, czyli np, z czego wykonany, na ile jest możliwość dopasowania do klienta, jeśli mowa np o elektronice> - <zakres cenowy, w zależności od długości - kable, lub użytych komponentów - elektronika, obudowy itd> + ew linki do allegro

Jeśli ktoś natomiast chciałby polecić jakąś osobę to proszę użyć tego samego szablonu, za zgodą osoby polecanej + ew opis zakupionej rzeczy.

Wątek taki wartoby przypiąć, żeby nie uciekł.

Jeśli natomiast temat Wam nie odpowiada i uznacie go za niepotrzebny proszę o usunięcie.

https://www.audiostereo.pl/topic/81182-forumowi-specjali%C5%9Bci/

Szczerze mówiąc to na to nie wpadłem :P

Teraz dopiero widzę ograniczenia tego chlubnego wątku.. a szkoda.

Bo chyba w jakiejś okrojonej wersji też się to nie uda, nie narażająć osób z forum?

Bo tak naprawdę to nie wiem, jak można się z taką osobą skontaktować, a po Sonus Olivie już zrozumiałem, ze kupno czegokolwiek w sklepie najczęściej mija się z celem..

Przepraszam w takim razie za zaistniałą sytuację, z US mnie nic nie łączy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.