Skocz do zawartości
IGNORED

Konfiguracja Cplay i Windows7

andi5

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem początkującym w PC Audio .Jak należy skonfigurowac player Cplay oraz jak mam skonfigurowac Windows7 ,żeby uzyskać najlepszą jakość dzwięku ?

Marcin_gps chwalił się swoim odtwarzaczem audio oraz konfiguracją Windows że będzie strona na ten temat ,ale jakoś nic niewiadomo kiedy i gdzie .

https://www.audiostereo.pl/topic/82014-konfiguracja-cplay-i-windows7/

andi5, wszystkie informacje masz na stronie odtwarzacza cplay

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) oraz na forum (linki w menu głównym po lewej stronie), jednak informacje tam zamieszczone po części dotyczą jedynie Windowsa XP.

moja strona jest już prawie gotowa, ale linka i tak nie dam, bo nie chcę być posądzony o reklamę

pozdrawiam,

Marcin

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Otóż na tej stronie brak jest opisu konfiguracji Win7 a tylko WinXP !

Pozdr

Karol

Duża część optymalizacji działa tak samo w Win7.

Podczas instalowania cPlayera pokazuje mi się alert o zablokowaniu procesu, który jest identyfikowany jako: Win32.Trojan.AutoHK

Czy też tak macie?

To alert false positive - tam nie ma żadnego trojana.

• 1 rok później...

Co ty masz z tym z windowsem xp? Nie możesz zainstalować linux'a?

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Witam

Do Ayrana

Mam pewien pomysł ale nie za darmo. Jak wypali stawiasz flaszkę.

Z Twoich wpisów wnioskuję, że jesteś użytkownikiem i wielkim zwolennikiem Linux'a.

Może byś otworzył wątek o audio spod Linuxa.

Nie żartuję.

W firmie w której pracuję serwery do wydruków zawsze pracowały na UNIX SCO a obecnie na Linux-ie.

Do zastosowań tego typu jedyny stabilny system. Jaki Windows jest każdy widzi a do tego trzeba za niego płacić.

Powiedz jak masz skonfigurowany system, przedstaw zalety.

Pokaż jakie to proste niech się koledzy przełamią bo często to sprawa niedowierzania.

Podaj kilka rad, podziel się doświadczeniem, wpadkami, efektem końcowym.

Chłopie to może być jeden z ciekawszych wątków, no i Wielki Brat dostanie prztyczka w nos.

Mówię poważnie

Pozdrawiam

Krzysiek

Sorry za off top

mogłem napisać na priv

W sumie od dawna się z tym noszę, ale teraz stoję trochę krucho z czasem.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.