Skocz do zawartości
IGNORED

jakie cd pod pma1500ae? mam typy ale czy słuszne?

konik123

Rekomendowane odpowiedzi

Witam szukam cd pod denona pma 1500ae, nie mam mozliwości odsłuchu wiec szukam pomocnych rad... na pierwszy ogień miało iść dcd1500ae bo to było sprzedawane w kąplecie i niby gra ok...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

moze ktos potwierdzić lub zaprzeczyć? słyszałem ze ten wzmak potrzebuje dobrego zrudła czy ten denon dcd bedzie wystarczająco dobrym? ewentualnie moją uwage przykuły nastepujące modele:

.....rotel rcd 991,

.....marantz cd 10

szukam sprzetu z 2 reki tylko moja obawa czy np marantz zgra sie z denonem bo wyczytałem ze raczej cd denon wzmak marantz? kolumn bede szukał na samym koncu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Też kiedyś miałem ten problem i bardzo byłem namawiany, oczywiście przez sprzedawcę w top hi fi, aby kupić inny niż dcd 1500ae. Jednak uważam, że nie zrobiłem błędu kupując do pary dcd denona. Na twoim miejscu jedynie może sprawdziłbym jak jest z 1510ae ;)

Audiofilizm mnie nie interesuje, jedynie dobry sprzęt i jeszcze lepsza muzyka ;)

Ja również zastanawiałem się jakiś czas temu jaki kupić CD. Brałem pod uwagę dcd 1500 ae, dcd 1550ar, dcd1450ar i denon dvd 5000-podobno pomimo, że to dvd gra bardzo dobrze (waży ponoć 18kg czy jakoś tak). Najbardziej byłem chętny na zakup 1500ae ale podobno nie jest on mistrzem a szczególnie za te pieniądze. Kupiłem dcd 1450ar z myślą o lampizacji tylko, że się na razie zebrać do tego nie mogę bo jak to w reklamie jakiegoś banku ... "ciągle coś" ;) Najpierw gdy go kupiłem chciałem się z nim osłuchać. Teraz zmieniam wzmacniacz (na pma1500r) więc będę chciał się osłuchać w tym zestawieniu, co by później mieć porównanie.

Tak więc podsumowując, może zastanów się nad czymś starszym do lampizacji. Każdy to tak chwali.

Xavian XN evo 250, Arcam Alpha 7r, Samsung BD-C5900, QED Silver Anniversary-XT, Sennheiser HD 555.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.