Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Nic nie pisze bo szkoda slow,tak jak napisalem-nigdy nic nie mialo zostac sprzedane,wkurwiajcie sie dalej jak banda dziecii ze policytowac sobie nie mogliscie:P

Ciekawe ilu z was pisalo do mnie mejle typu:DAM PANY 700ZL ZA CALY ZESTAW i tym podobne jak banda zlodzieji szukajace ofiary

laa83, 10 Sie 2009, 21:35

>Nic nie pisze bo szkoda slow,tak jak napisalem-nigdy nic nie mialo zostac sprzedane,wkurwiajcie sie

>dalej jak banda dziecii ze policytowac sobie nie mogliscie:P

>Ciekawe ilu z was pisalo do mnie mejle typu:DAM PANY 700ZL ZA CALY ZESTAW i tym podobne jak banda

>zlodzieji szukajace ofiary

ale jaja sobie zrobiłeś,nie ma co ukrywać

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

laa83

Pitolisz jak potłuczony. Przeczytaj cos napisał i zreflektuj sie...byle gdzieś indziej.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

chciałem zobaczyc jak tą komedie laa zakonczył a tu mu allegro sprawe załatwiło

chciałbym jeszcze zauwazyc ze skoro wszystko było lipa to w tej ustawce brało udział jeszcze pare osob ktora sie maja za autorytety na tym forum a niektorzy nawet robili to swiadomie sadzac po wpisach

szczecin dał dupy bez dwoch zdan

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Wiecie co? Czemu chociaż tu na forum, które powinno łączyć ludzi o podobnych

zainteresowaniach nie możemy rozmawiać spokojnie? Czemu musimy ciągle się

obrzucać wyzwiskami i sami sobie "robić pod górę"?

Przecież w końcu powinno nas łączyć to co niewątpliwie nas wszystkich

interesuje - MUZYKA i miłość do niej.

Mój apel - nie wprowadzajmy tutaj "zwykłego życia", które dobrze znamy

z dnia codziennego. Niech to forum będzie taką ostoją i odskocznią od

przepychanek i świństw, których świadkami jesteśmy na codzień.

Trochę to brzmi naiwnie (jak Johna Lennona "Imagine"), ale co tam,

moge chyba trochę pofantazjować.

A tych, co chcą tu "zrobić kasę" - ELIMINOWAC BEZ LITOŚCI !!!

Raczej Wałcz, a to blizej Piły ;) to tak jakbys powiedział, ze Parantulla jest ze Szczecina.

Sprzedajacy na allegro wpisał Szczecin wiec tylko jeden winny był ze Szczecina.

Pamietaj, ze mniej oburzeni i bezkrytyczni byli jakby bardziej z południa.

Tak, skomplikowane to.

nie wierzę, ze kolega laa83 chciał tu zrobić interes życia, niestety brzydko się zachował... Chęć odwetu na jakiś tam handlarzach chyba odebrała mu wyczucie dobrego smaku. trzeba było nie mieszać w to forum. Teraz kolejna chryja i kto wie czy nie ban;) Nie wiem po co miesza się też osoby postronne do tego tematu? naprawdę wierzycie, ze disco pomagał w sprzedaży?

NIe lepiej zrobić sobie w nocy jakiś test ABX zamiast się tu żreć?:)

żreć nie żreć, ale w sumie forum miało pomagać i doradzać, a nie robić wodę z mózgu... A te podchody handlowe niestety powodują, że jakiekolwiek porady forumowe tracą na wiarygodności. I w tym sensie jednak jest to skurwy****two...

Kolega laa83 zachował się jak smarkacz. Pyskówki Disco, Maca i kogoś tam jeszcze nie miały najmniejszego sensu. Wszystko byłoby w porządku gdyby w porę zareagował któryś modów, chętnych do porządkowania wówczas kiedy niekoniecznie trzeba. Ot taka forumowa perwersja.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

wojeknachmej

10 Sie 2009, 21:25

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1766 / 327 / 5

ciekawe czemu teraz sprzedawczyk nie ma nic do powiedzenia i jego przytupajka discomaniak?

Masz cos do mnie? Nie jestem zadnym przytupajka i licz sie ze slowami! Pisalem tylko o rzeczywistej wartosci sprzetu dodajac przy tym ze losy aukcji i stan sprzetu mnie kompletnie nie interesuje. A zreszta kim ty jestes zebym z toba dyskutowal i jeszcze sie tlumaczyl...

Jaki to miało sens po co robić rzeczy bez sensu? szkoda czasu na głupoty... zemsta na "handlarzach"? "Handlarze-oszuści" mają tyle kasy, sprzętu i doświadczenia w robieniu wałków, że taka prowokacja ich nie robi, nie przerobią jednego klienta to przerobią następnego ... Jedynie wkurzył ludzi którzy chcieli faktycznie po okazyjnej cenie kupić klasyka...

ja po ostatnich problemach z allegro to chyba sobie zupełnie daruje tę formę sprzedaży czegokolwiek...albo ograniczę się do jakiś drobiazgów, na 3 wysłane sprzęty tylko jeden dotarł w całości do klienta (przez co miałem niezłą aferę), przebyły 1200km z UK do PL w całości, a w PL z Gdańska do Tomaszowa nie dotarły całe..ręce opadają...nie mam czasu na wojny z pocztą polską o odszkodowania, zresztą telefony, prawnicy i bilety lotnicze były by droższe niż sprzęt który mi szlak trafił... Są różne przypadki losowe, trzeba zawsze starać się aby wilk był syty i owca cała, inaczej niepotrzebnie traci się nerwy...

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Bardzo dawno temu wyslalem Poczta Polska cyfrowego Nikona. To byl bardzo drogi i prawie nowy aparat. Doszedl z uszkodzona matryca. Odtad od Poczty Polskiej trzymam sie z daleka.

Za jedyne 1300zł ktoś może się stać posiadaczem dość ciekawego zestawu słuchawkowego:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

sniper00, 11 Sie 2009, 10:51

a kto dziś wysyła sprzęt Pocztą Polską ???????????

z UK wysyłasz przez Parcel2Go- paczka leci monitorowanym i ubezpieczonym DHL i naprawdę nie jest drogo.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

aha. i poczytałem sobie Wasze wpisy.........

Jak nic nadajecie się do Sejmu RP. Tam też za mordy się biorą.

Rozpierducha na całego :)

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

CD Luxman D-107u trudno go spotkać w sprzedaży

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>CD Luxman D-107u trudno go spotkać w sprzedaży

>

Ukryta Zawartość

a oto sprzęt gościa w o mnie:

SYSTEM

- Wzmacniacz lampowy SET 2 x 3 W w kl. A na lampach EL84 x 2, ECC83 x 1

- CD Luxman D-107 U / Wadia 16

- WLM Lyra a wcześniej niesamowite i czarodziejskie Zingali Overture 1S, bardzo sobie chwalone Phonar Compact 2 po tuninu a właściwie DIY w obudowach Phonara (McGyver)

- Interkonekt - Molibden z Ukrainy (trudno coś powiedzić bo go nie słychać :-)

- Kable - ALPHARD ETP - 9082SX (za te pieniądze...jest b.dobrze i też ich nie slychać)

- Pokoj 19 m2

Wszystko OK?

Ukryta Zawartość

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

MS

napisz otwartym tekstem, że sprzedajesz ten CD w ogłoszeniach i na allegro a nie takie dziwne podchody i interesowne wpisy

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

jarex, 11 Sie 2009, 18:49

>Wszystko OK?

No jasne, że okej.

Nie rozumiem po kiego wała "węszysz wszędzie spisek" tym bardziej, że zapewne "nie masz zielonego pojęcia o czym mówisz". Można wiedzieć "w jakiej konfiguracji słuchałeś" tego Luxmana?

Jasne, najlepiej to "za darmo bo używane" bla bla bla, ple ple ple...

A zaraz się zlecą koledzy obrońcy i dopiero Ci się dostanie, buehehe :D

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

parantulla, 11 Sie 2009, 18:58

a za chwile ktoś napisze, że to prowokacja i coś chciał sprawdzić, jakieś dziwne połączenia allegro z forum, ręce opadają

sittek paczki szły DHL`em z UK do PL, ale w PL po wygranej aukcji szły pocztą, nie mam możliwości inaczej wysłać, siedzę w UK i przesyłki wysyła mój ojciec, albo ojciec mojej kobiety, dla mojego ponad 60 letniego ojca istnieje tylko jedyny słuszny doręczyciel i tylko tam nadaje moje paczki.

Co do wysyłki bezpośrednio z UK, to cena mogła by "zabić" potencjalnych nabywców, dlatego zawsze jak coś wysyłam to jest to mega paka (np 30kg sprzętu, ubrań, butów itp ) do PL DHL`em bo tak wychodzi taniej i dopiero potem po sprawdzeniu przesyłki wystawiane jest to na allegro. Problem w tym że skoro ktoś świadczy usługi to powinien robić to tak, aby przesyłka trafiała w takim stanie w jakim została wysłana... w końcu biorą za to kasę i łaski nie robią.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.