Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

asterix1@ Masz rację. Lepeij się spytać, "niz puzniej zalowac".

Dlatego mogę Ci poradzić tak. Później już po tej pisanie weź swój wzmacniacz do sklepu z sieciówkami i popodłanczaj różne na próbe. Wybierzesz tą która będzie Ci się najbardziej podobać. Myślę, że będzie dobrze i nie będziesz żałował.

Oferty na allegro, gdzie sprzedający przytaczana 150 linijek swoich komentarzy pozytywnych i super audiofilów niby opinie, są zdecydowanie w większości naciągane i nie dać się robić takim super audiofilskim ofertom.

Ja myślę, że ten kabel jest sprowadzany ( sam go chyba nie robi ), koszt identycznego kabla z przesyłką to 300 zł z HK.

Nie wiem tylko, który jest oryginalny ten z HK czy z allegro ( wyglądają identycznie ).

"Nie wiem tylko, który jest oryginalny ten z HK czy z allegro ( wyglądają identycznie )."

Ten z allegro to ten sam co na ebay w HK. Oba są podróbami. Nie wiem jak cały kabel sonicznie, ale kupiłem 3 komplety tych wtyków '079' bezpośrednio z HK i są bardzo dobrze wykonane i mocne.

Pozdrawiam Mirosław Andrejuk

Rzadkość:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

Uderz w stół a nożyce się odezwą. Zdemaskowałeś się marcinku sam. Przecież gdybyś siedział cicho i udawał że nic się nie dzieje to pies z kulawą nogą by nie zwrócił uwagi na mój wpis, a już w ogóle nikt by go nie zrozumiał. Ale nie wytrzymałeś i potwierdziłeś w 100% moje przypuszczenia.

Marcinku, jak się już coś takiego robi, to trzeba z głową. Myśleć.

Kaczyński demaskator? ale tobie chyba człowieku chodzi o to żeby o tobie stało się głośno - sprzedaż ci siadła - więc wozisz się na nie swoich nickach żeby się promować - Adaś myślisz że wszyscy są tacy głupi jak tobie się wydaje?

przecież każdy na tym forum wie że po cichu opierdzielasz dziesiątki sztuk dac-ów i innych wynalazków - podpinasz się pod każdy praktycznie wątek rżnąc mentora a potem oferując pomoc - chłopie ty z tego forum żyjesz.

Powtarzam, nie odwracaj kota ogonem. Wkleiłeś link do swojej własnej aukcji z głośnikiem, zresztą nie pierwszy raz. A ten wątek nie do tego służy. Zdemaskowałem cię, więc teraz z zemsty przypuszczasz na mnie atak personalny, ale to nic nie zmieni.

A co do mnie, to ja nic nie robię po cichu. Publikuję schematy wszystkiego co robię, każdy może na ich podstawie sobie zrobić, albo nawet jak sam nie umie, to zlecić komuś innemu. Nie mam potrzeby wciskania czegokolwiek komukolwiek tak jak ty wciskasz tą aukcję gdzie się tylko da.

żeby było merytorycznie- śliczna podróba

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Tak, pod warunkiem że handluje iwanicki. Bo jak handluje ktoś inny to handel jest be ;-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

tyle, że ja się nie obcinam kiedy coś sprzedaje - bo to raczej konsekwencja wymiany czegoś tam w systemie - szczególnie jak chodzi o system do kina - a ty handlujesz po cichutku - a dlaczego???

możłiwe są dwie odpowiedzi - pierwsza np. bo jesteś hipokrytą - Hipokryzja (od gr. ὑπόκρισις hypokrisis, udawanie) – fałszywość, dwulicowość, obłuda. Zachowanie lub sposób myślenia i działania charakteryzujący się niespójnością stosowanych zasad moralnych. Udawanie serdeczności, szlachetności, religijności, zazwyczaj po to, by wprowadzić kogoś w błąd co do swych rzeczywistych intencji i wyciągnąć z tego jakieś korzyści.

Hipokryzja może się przejawiać na kilka sposobów:

oficjalne głoszenie przestrzegania określonych zasad moralnych i jednoczesne ich "ciche" łamanie, gdy nikt ważny tego nie widzi (np. głoszenie przez polityka, że walczy z korupcją i jednoczesne branie przez tego polityka po cichu łapówek),

stosowanie różnych, sprzecznych wzajemnie zasad moralnych przy różnych sytuacjach (np. wymaganie od dzieci, żeby nie piły alkoholu i jednoczesne upijanie się samemu),

wymyślanie rozmaitych teorii, które w pokrętny sposób tłumaczą stosowanie różnych norm moralnych przy różnych sytuacjach (np. głoszenie, że zabijanie dzieci wroga w czasie wojny jest dobre dlatego, że wróg ten popełnił wcześniej zbrodnię mordując nasze dzieci),

tworzenie obszarów tabu, czyli spraw, o których się nigdy nie rozmawia publicznie; zazwyczaj są to sprawy, które w świadomości wielu ludzi są niemoralne, ale są lub były jednocześnie masowo praktykowane.

Hipokryzja jest stałą cechą ludzkich społeczeństw. Wynika ona z jednej strony z konfliktu między indywidualnym interesem poszczególnych osób i normami moralnymi panującymi w danym społeczeństwie, a z drugiej strony z konfliktu między normami obyczajowymi i moralnymi.

a druga - wg zasady że jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze - to unikasz uiszczania pewnych danin o charakterze nazwijmy to delikatnie podatkowym.....

Człowieku, znowu odwracasz kota ogonem. Cichcem umieszczasz linki na forum do swoich aukcji nie przyznając się że to twoje, bo wiesz że to jest złamaniem regulaminu forum, a jak ktoś zwróci ci uwagę to zaraz wytaczasz armaty i przypuszczasz atak personalny tylko po to żeby odwrócić uwagę od siebie. Już raz wyleciałeś z forum jako marcin9999, to sobie założyłeś klona, i uprawiasz dokładnie taką samą działalność. A ja niczym nie handluję, ani przez forum ani przez allegro, jeżeli już, to robię upgrady, przeróbki, tuningi, niech się to zwie jak chce, więc pudło panie "moralny inaczej". To co tu odpierniczasz to się nazywa mentalność Kalego.

zostaw sobie takie teksty dla tych którym opychasz tuningi z lampkami ( taka moda teraz ) - jak dla mnie to może idź na basen, zagraj w tenisa, pojeździj na nartach , namaluj jakiś ładny obraz, zrób sobie drinka - nie wiem spuść trochę gazu bo ja ci nie pozwolę wyżywać się na sobie - - ale na boga nie moralizuj o regulaminie forum - bo od razu przychodzi na myśl " i kto to mówi ". A jak jesteś taki dożarty i nie masz dystansu ( istny kaczyński ) - to nie wiem popisz się co tu możesz - pokaż power - twój problem to to żeby nie pokazać się jako jeden z adminów a dalej oferować usługi. Frustracja konkurencją tak cie zżera że czepiasz się nawet gościa który sprzedaje dwa zbędne głośniki za pareset złotych - bez komentarza

Jasne, jasne. Powołaj się jeszcze na kolejnych polityków. Zaraz tak wszystko poprzekręcasz że zrobisz z tego swojego handelku wręcz cnotę. To się nazywa demagogia.

Tak jak już wcześniej napisałem, jak coś robisz, to rób z głową, gdybyś nie zareagował głupio na mój wpis to nikt by nie wiedział o co chodzi, a tak sam wywołałeś wilka z lasu i teraz się miotasz.

Zatem papa. Lecę straszyć gdzie indziej.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.