Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - narazie bez ofert

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - mialem kiedys inny (w zasadzie podobny tylko b-r z tylu) model tej firmy (QL 01D), za taka cene moim zdaniem rewelacja. Chociaz basu nie stwierdzono (a 16cm glosnik) :-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jak basu nie stwierdzono (zwłaszcza przy 16 cm), to ... taki głośnik.

PS. Proszę wziąć poprawkę na naszych recenzentów z prasy (niektórych, chociaż może i wszystkich, eee chyba się czepiam, nam to nikt nie dogodzi...).

Jednak jak basu nie stwierdzono to kiszka (jak reszty to też nie fajnie, żeby nie było, I'm not a boom-box fun :).

Bluesound Node / Synthesis Roma 96DC+ / B&W 706 S3

Popieram Teo (autorekalma to wrrrrrrrrrrrrr) - won na banery, a jak nie stać to przenieść się na strony reklamowe Hi-Fi i M (uups, chyba tam nie zaistnię), Audio, etc, a jak nie stać to sprobować na bazarku.

Bufor lampowy ?

ktoś wie co to jest warte ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"urządzenie ma na celu złagodzić ostre brzmienie wzmacniaczy tranzystorowych" - chciałbym w to wierzyć, jak powiedział jeden z aktorów "Historiii pewnej miłości".

Jako, iz jestem niezabardzo obeznany w cenach dlatego zapytam, ile to -

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) jest tak naprawde warte, bo mniemam, ze sprzedawca "troszku" przesadzil.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Przedmiotem aukcji jest najwyższej jakości niemiecki wzmacniacz Primare A30.5 . Opisywać go nie będę (wszycy zainteresowani powinni kojarzyć ten rewelacyjny model). Jego moc jest na tyle duża, że pekła mi szyba w drzwiach. :-)

Jakość - miód - w wielu testach 9,5/10, 10/10, znaczek POWER i inne wyróżnienia. "

Zdaje się, że kolego zyzio jest też w posiadaniu tego klocuszka i zainteresowanym z pewnością potwierdzi jakość tego wzmacniacza ;-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Przedmiotem aukcji jest najwyższej jakości niemiecki wzmacniacz Primare A30.5 . Opisywać go nie będę (wszycy zainteresowani powinni kojarzyć ten rewelacyjny model). Jego moc jest na tyle duża, że pekła mi szyba w drzwiach. :-)

Jakość - miód - w wielu testach 9,5/10, 10/10, znaczek POWER i inne wyróżnienia. "

Zdaje się, że kolega zyzio jest też w posiadaniu tego klocuszka i zainteresowanym z pewnością potwierdzi jakość tego wzmacniacza ;-)

Ukryta Zawartość

Załóż plastikowe to nie będą pękać.

Jak będziesz tak głośno słuchał to przytępisz słuch i nici z audiofilizmu.

Taki sposób zachwalania wzmacniacza raczej nie przekonuje - młot pneumatyczny wywołuje podobny efekt z szybami.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Unitra WS 303 (o przepraszam, Emerson ;-)), za 499zl i cena minimalna nie osiagnieta.

"Nieoszukiwane 4x25W 8 ohm."

"Użytkuję ten wzmacniacz od zakupu i porównywałem go z wieloma wzmacniaczami do 4 tys zł i zawsze był lepszy.

Wygrała z nim lampa dlatego sprzedaję.

Danych technicznych nie posiadam ale jeżeli ktoś zna ten wzmacniacz to wie jak on gra."

oj mialem takie cudo ale glupi bylem i sprzedalem za 90zl :(

Ukryta Zawartość

->Leszek36

Yamaha nie używa laserów swojej produkcji... Także w tamtych czasach (m.in. modelu CDX-590) był to raczej na pewno albo Sony KSS-210 albo KSS-213; Sam mam CDX-993 z 1998 roku i w niej jest któryś z tych laserów, tylko nie wiem dokładnie który ;-) - ten odtwarzacz jest zbudowany jak czołg i trudno się dopatrzeć bez zaawanswanego, jak a laika, demontażu ;-D

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . co o tym myslicie? czekać na kolejną podobną "okazję" czy tego okazją nazwać nie mozna i szukać czegoś porządniejszego za takie pieniądze...?

Ukryta Zawartość

Odtwarzacz Philips CD 304 z 1984 (z CDM1):

Ukryta Zawartość

Stan klawiszy - u mnie na tych częściej używanych napisy są prawie starte - może być nieco zwodniczy, bo ten model przystosowany jest do obsługi z pilota. Osobiście jestem ciekaw za ile pójdzie.

Ukryta Zawartość

co o tym myslicie - taki zestwaik ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

lubie starocie :) Nie wiem jak to gra ale cena jest trochę odstraszjąca

pozdr. dawmac

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Bardzo ciezki dobrze zrobiony sprzęt ....Kiedyś miałem takie coś i mój kolega do dzisiaj słucha na takich klockach ..Śliczny z wyglądu ...Stary dobry sprzęt ale >>>>>>>.kup lampówkę Bedziesz zadowolony napewno bardziej z niej ...zaczniesz słuchać muzyki a nie sprzętu...oczywiście jak chcesz te klocki kupować..za taką cenę to odradzam ....max 1500 za pierwszy i 1800za drugi klocek no ale to max.......

jeszcze jedno trzeba w tym siedzieć aby sobie poradzić z preampem jak zaśniedzieją przekażniki ,,takie małe kłopoty moga wystepować ...no ale warto ale tylko ta cena ..odstrasza troszkę

zgadzam sie calkowicie z krellem, za ta cene mozesz kupic przy odrobinie szczescia na ebayu wzmak i koncowke T+A, w biampingu zagra ci to jakies 40 razy lepiej :)...jak juz chcesz wydac tyle kasy na Pioneera to zerknij moze na Vincenta, ktorys ze starszy modeli, np. Preamp LS-1 i koncowka D-150, sam mam 2 i gra calkiem milo....

Kawał solidnego CD, lub jak ktoś woli napędu do zewnętrznego DAC.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Witam,

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ,

wg mnie cena troche przesadzona, wkleilem ta aukcje, poniewaz rozgladam sie za jakims CD, tego NAD'a przede wszystkim biore pod uwage, mysle ze jest wart nie wiecej niz 900 zł, skoro nowy 542 kosztuje 1699,

pozdr

Ukryta Zawartość

- nie podaje pasma itd., bo kto się zna wie że w dobrych kolumnach tego się dokładnie nieokreśli !

- Super dynamiczny, niskoschodzoncy głęboki bas - oczywiście też można dać ostry Power, a wtedy bas, jakość i dynamikę czuć we wszystkich organach wewnętrznych

reszta na :

Ukryta Zawartość

imo yaba w koncu krella nabyl i dopasowuje reszte systemu do nowego "klocka" :)

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.