Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

jak najbardziej sie z tym zgadzam, ale przyznasz że potrafi wypromować dany klocek, popatrz na ceny np.philipsa 304...marantza 50, czy 63(wszystkie dodatkowe oznaczenie)...wcześniej duzo taniej mozna bylo to kupic a teraz kazdy klocek CD ktory ma np.MKII to od razu cena o 100 przynajmniej do gory...ale oczywiscie głównym powodem tego jest to ze ludzie to kupuja a sprzedajacy na tym korzystaja...kolej rzeczy, prawa rynku,

Do MAG-a99

Doszło to tego, że każdy jako tako tako rozsądny poszukuje w swojej najbliższej okolicy kogoś kto często [przynajmniej raz na miesiąc] jeździ za Odrę zamawia sprzęt i grzecznie czeka. Uważam że jest to metoda może nieco czasochłonna ale w miarę tania i skuteczna. Alternatywą do niej jest zakup na eBay. Na eBay wybór jest znacznie większy i ceny ciekawsze niż na Allegro. Wiadomo prawie wszystkim, że mam dokładnie odbite na punkcie UHER-ów z serii Report [zwłaszcza U.R. 4200 Monitor] i serii CR- przywożą mi z Niemiec CR-y w postaci podzespołów powiązanych drutem lub sznurkiem oni mają skromną ale stałą kasę, a ja absolutną pełnię szczęścia.

Czego i innym życzę

Zbyszek.

PS. Po długotrwałym upierdliwym i kosztownym remoncie wszystkie moje słodkie maleństwa spełniają wolnym tangiem z różą w zębach ostre normy radiowe.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) !!!!!!!!!!!!!!!!!1

jak ja bym chcial miec takiego!!

narazie sie zadowole cec-cem:)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Czy ktoś kupował juz u Niemców na ebay ? Czy to co on tam(Niemiec)wypisał znaczy że nie wysyła za granicę ?

Można prosic o jakąs radę...

Ukryta Zawartość

Grundig High Fidelity

-> mzawek

Gościu wysyła za granice.

Once a CD or download is converted to FLAC, the only way you can achieve the superior sound of WAV files is to go back to the original CD or source for a new rip or WAV download. - "The Absolute Sound" - Charles Zeilig, Ph.D., and Jay Clawson

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) a tu taka ciekawostka

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) dlaczego tego w polsce nie ma za takie pieniądze :(

Ukryta Zawartość

Wwyglada po prostu PRZEPIEKNIE !

Ukryta Zawartość

Nie jestem fanem takich sprzetow ale ten jest niesamowity.

Ukryta Zawartość

>dlaczego tego w polsce nie ma za takie pieniądze :(

za pare dolarow przesylki mozesz miec lepsze i tansze :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) .......

Ukryta Zawartość

jakos ludziska sciagaja (nie mowiac o firmach) i sa zadowoleni ..... (zreszta czytalem komentarze ...)

wszystko przesylaja samolotami - w/g mnie ryzyko mniejsze niz serviskiem z gdanska do katowic...

sam mocno sie zastanawiam . za takie pieniadze to diy sie nie opłaca za bardzo. nawet jak bede mial pecha i dowala clo ,vat (jezeli jest) itp - sie oplaca....

Pioneer A-757 ---- ma ktos jakis katalog z tym modelem ?? Chętnie odkupie :) Poszukuje tez instrukcji...na papierze albo w formacie pdf. na jakiejś stronie - niewiecie gdzie można znalesc instrugnie do tego wzmacniacza ????

nie trzeba tak daleko szukać :-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Taśma AK25 Low Noise nieużywana !!! (numer: 94450743) aukcja na Allegro:

Ukryta Zawartość

Z opisu aukcji: "Przedmiotem aukcji jest nieużywana taśma AK 25 na szpuli 15 cm z karteczką sklejana. Nie wiem dokładnie o co chodzi, ale widać ,że taśma nie ma doklejonych fabrycznie końcówek rozbiegowych; no to dlaczego sklejana, raczej powinno być nie doklejona. Na dużym pudełku zbiorczym była informacja, że jest to pełnowartościowa taśma na licencji, nisko szumowa."

Ciekawostka ale rozwikłajmy. Sklejana oznacza tyle, że nie stanowi ona kawałka ale sklejona jest z kilku - a po ludzku tyle, że jest sklejona ze ścinków. W oznaczeniu niekonsekwencja na którą warto zwrócić uwagę, bo pokazuje, że i w PRL byli zdolni handlowcy. Także na państwowych posadach. Żadnej odmiany "low noise" normy nie przewidywały i oznacza ona pewnie tyle, że ścinki pochodziły z taśmy niskoszumnej AN-25, gdzie N w oznaczeniu oznacza właśnie taśmę niskoszumną. Tak czy siak najgorszy sort. Wszystkie taśmy Stilonu były produkowane na licencji.

Ukryta Zawartość

Czy ktoś wie jak to gra ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) jakby ktoś szukał monitorków do komputera

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Czy CDM 4 "pracuje na półokręgu" i opiera się na "silniku bezszczotkowym"??

Poproszę o odpowiedź!

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Miałem ten CD, całkiem sympatyczny dźwięk, gęstszy niż z innych tanich odtwarzaczy (do 100zł). Na minus - sam plastik (te 5kg to raczej wyssane z palca) i głośny napęd (coś jak świerszcz;-)), dlatego sprzedałem z ulgą.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.