Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

->Kafax

UWAGA ZNALEZISKO NA FORUM - ANIOŁ STRÓŻ, SZKODA TYLKO ŻE OSZCZERCA!!!!

-> Ktoś może wie co się stało z kontami naszych ulubieńców: hifiaudiopoland, hifiaudio, dcpl, DcAudio, Renata8, Patrycja_8? Retoryka :)

Tak, oczywiście wiem co sie stało. Mam swojego prywatenego anioła stróża (całe szczęście że pracuję on charytatywnie, bo jak chciałby za swoje usługi brać pieniądze to nie wiem czy bym była wypłacalna), który mnie kontroluje ale za bardzo nie ma pojęcia co jest grane. Ostatnio zapomniał wziąść pod uwagę, że sprzęt którym handluję jest produkowany masowo i że mogę posiadać podwójne egzemplarze, a nawet zdarza się sytuacja że jestem w posiadaniu identycznych żeczy po 3,4 szt. No to więc Pan Kafax przeglądając moje aukcje, wziął się szybko do roboty. Ja doskonale rozumię, że ostatnio partia PIS jest na fali ale jak twierdzą sondarze jej popularność spada, więc Panie Kafax nie baw Pan się w podpierdalnie i nie bądź pan taki praworządny, w przypadku kiedy nie masz racji. Wyżej wymienione nicki to nie są moje klony, a klientów to Pan mi nie będziesz wybierał.

Wypraszam sobie obelgi skierowane w moim kierunku, nie jestem żadną oszustką i proszę nie szargać moją opinią. Jest to dość niesmaczne oskarżenie i drugim razem proszę dwa razy pomyśleć zanim Pan coś takiego napisze. Poza tym moje komentarze z Allegro świadczą zupełnie o czym innym a blokada konta nie jest żadnym znaleziskiem. Wydaje mi się, że z pańskiej strony należą mi się przeprosiny.

Renata8

Przepraszam pozostałych forumowiczów za pisanie w wątku nie na temat, ale Pan Kafax naruszył moją godność.

no jasne... Jeden z najabrdziej chamskich i wulgarnych userów "altec" - podający się za zupełnie kogo innego w poprzednich wpisach tego wątku, obrażający innych forumowiczów, w tym mnie to jednak wedle przypuszczeń sama Reni z Legnicy:) a taką dobrą opinię miała na początku... Cóż za kobiece słownictwo, co za elokwencja... porannego żula z butelką po winie spod spożywczego.

Jak się sprzęcik sprzedaje?:)

-> Seba 78

Wiem, przepraszam napisałam z nicka kolegi. Zarejestrowałam się jużna forum, ale jeszcze nie mogę korzystać z wypowiedzi, muszę odczekać okres karencji. Następnym razem wystąpię już jako Renata8. A sprzęcik? - dziękuję sprzedaje się nieźle.

pozdrawiam.

Altec, kolegi z ktorym dzielisz wszystko procz szczoteczki do zebow i zony? :D Dejavu panowie.... dejavu..

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Takich handlarzy od siedmiu boleści trzeba ujawniać i piętnować na forum. A najlepiej robić im koło dupy wysyłając ostrzeżenia do osób które licytują ich towary na allegro. Niech ludzie wiedzą na czym stoją...

Altec w "o mnie":

Nazywam się Jacek, mieszkam w Legnicy. Mam opinię dresiarza i człowieka z blokowisk he,he,he.

Sprzet to moje życie.

Czy trzeba coś więcej? Prymityw bije na odlegość...

Oj nie kłóćcie się już.

Dość tani Thorens - dźwięk wielokanałowy ;-) :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Oryginalne kolumny Tonsila" :):):)

Ukryta Zawartość

Jestem obecnie w usa i interesuje mnie zakup interkonektów i kabli głośnikowych na ebay.com.

Czy ktoś z Was orientuje się czy to się opłaca, czy są tańsze niż w Polsce.

Cena interk. do 100$

Cena kabli gł. do 20$ za metr.

Może jakieś inne strony www amerykańskie warte zobaczenia.

THX

oryginalny mebel za duza kase

ile za nazwe mozna dac kasy - ciekawe ciekawe :)))

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

Do MILY-ego

Witam ryzykując, do 1000 only za ten zestaw na zdjęciach. Ciekawostki z prawdziwego zdarzenia w cenach nieatrakcyjnych coprawda ale jeszcze normalnych znajdują się w przedmiotach sprzedającego.

Pozdrawiam

Zbyszek

To będzie ciekawe

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Pojawiły się na Allegro Triangle Altea ES w ciekawej cenie: Kup Teraz 2000,-zł.

Licytacja była dość niemrawa, albo może prawdziwi myśliwi się zaczaili :-).

No i aukcja zniknęła! Już zacząłem żałować, że nie wyskrobałem kasy, i nie

dawało mi to spokoju. A tu proszę:

Ukryta Zawartość

Kopnął facet ze złości czy co?

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Denon pma1500ae z polska, 3letnia gwarancja:

Ukryta Zawartość

w swietnej cenie.

Ukryta Zawartość

>Pojawiły się na Allegro Triangle Altea ES w ciekawej cenie: Kup Teraz 2000,-zł.

>Licytacja była dość niemrawa, albo może prawdziwi myśliwi się zaczaili :-).

>No i aukcja zniknęła! Już zacząłem żałować, że nie wyskrobałem kasy, i nie

>dawało mi to spokoju. A tu proszę:

>

Ukryta Zawartość

>Kopnął facet ze złości czy co?

Jaro nistety ale sa tacy allegrowicze ze jak widza nikle zainteresowanie to wycofuja aukcje,a przeciez w wiekszosci wypadkow czeka sie do ostatniej chwili bo po co niepotrzebnie podbijac cene przez 12 dni :) Ja sie czailem na nagrywarke Panasonica wczoraj patrze na aukcje a tam juz zakonczona i powod "sprzet uszkodzil sie przez wyladowanie atmosferyczne " sa rozne sciemy :)

Ukryta Zawartość

Cena minimalna jest cholernie drogą opcją. Jeżeli sprzęt się nie sprzeda kilka razy, to wystawiający będzie nieźle w plecy. I tak allegro stosując cenę zaporową na tą opcję przez swoją pazerność przyczyniło się do powstania takiej patologii, ponadto nie reaguje na takie przypadki. A wystarczyłoby opłatę za cenę minimalną pobierać tylko w wypadku gdy aukcja zakończy się zawarciem transakcji, zadowalając się niewielką opłatą w wypadkach gdy nie zostanie osiągnięta cena minimalna. Korzyść byłaby obopólna, bo sprzedający chętniej korzystaliby z tej wygodnej opcji, a allegro zyskałoby na wiarygodności, zwiększając przy okazji swoje wpływy. Takie jest moje zdanie w tym temacie.

>McGyver, 9 Lip 2006, 19:11

Toby wiele tłumaczyło. Jak również tolerowanie przez Allegro takich sytuacji,

z czym sam się wielokrotnie spotkałem.

Jestem Europejczykiem.

Kossy serii porta: ceny zaczynają się zbliżać do tych w USA. W tej klasie cenowej (podkreślam, przedział poniżej 150 - konkurent Sennheiser PX 100 / 200 blisko 2 x tyle) - chyba nie mają sobie równych w sprzęcie "spacerowym":

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Najgorsze jest to, że ta kwota (2-50zł) jest pobierana za wystawienie ceny minimalnej, niezależnie od tego, czy aukcja zakończy się zawarciem transakcjhi czy nie. Zrozumiałe byłoby pobieranie tak wysokiej opłaty jeżeli nastąpi sprzedaż, a nie za samo wystawienie. Za samo wystawienie opłata powinna być na tyle niska, żeby nie zniechęcać do korzystania z tej opcji.

No własnie nie do końca.

Opłata za cenę minimalną zwracana jest w momencie, gdy licytacja osiągnie kwotę minimalną.

Jeśli z jakichś powodów do tranzakcji jednak nie dojdzie (np. faktyczne uszkodzenie sprzętu lub inny powód)

To i tak ta opłata nie zostanie doliczona,

Pozdrawiam

Co do tych słuchaweczek Koss-a

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.