Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

oxi85

o mnie | ignoruj | PW

stat: 318 / 66 / 0

2 Lut 2006, 16:02

Głupie uczucie pozbywać się czegoś takiego w cenie wzmacniaczy Sony ES, QS, lub totalnej kichy zafundowanej przez Yamahe w nowszych modelach (tu cena jeszcze większa) AX1050, AX1070 (które to będąc naiwnym też przez moment się posiadało) nie wspominając o UFO typu Yamaha DSP sprzedającej się w granicach 600-800zł. Wszystkie wyżej wymienione (i nie tylko zreszta) grają w porównaniu z Yamaha A1000 tak jakby chciały a nie mogły (moje osobiste zdanie). Niech sobie ludzie to kupują, A1000 przeczeka sobie spokojnie wszystkie te wynalazki ;)

swojego czasu człowiek przechodził przez starsze modele AX700, AX900, też bardzo udane konstrukcje. Jedyne co jeszcze zostało do sprawdzenia to AX-2000 ale to pozostanie już chyba w strefie marzeń nie do spełnienia : (

foxi85

o mnie | ignoruj | PW

stat: 318 / 66 / 0

2 Lut 2006, 14:58

kiedys nabralem sie na numerek modelu A-1020 , posiadajac (do dzisiaj :) model A-1000 , dwie rozne historie , jesli chcesz moge przyslac fotki wnętrznosci A-1000 mozna skonfrontowac z A-1020 (jesli +/- wiesz, lub bedziesz widzial co jest wewnątrz tego medelu A1020)

Za A 1000 dalem 1000zl i za tyle chce sprzedac. Zreszta cena jest kwesia wzgledna i w dodatku moja prywatna sprawa. Franka zapraszam na odsluch A 1000 skro uwaza ze to zamulacz. Mam ojca od pol roku w szpitalu obecnie po dwoch operacjach dlatego musialem cos sprzedac. Niestety. Forumowicze z Krakowa w tym lenam doskonale o tym wiedza - ba lenam zna nawet ojca osobiscie. Dlatego dziwie sie ze widze tutaj jego wpis w podobnym tonie. Niestety to forum zaczyna smierdziec i to coraz bardziej. Ludzie ktorym zwisa regulamin robia co chca a admin ma to w nosie. Zaczynam sie zastanawiac nad sensownoscia mojego bycia tutaj. Naprawde co poniektorzy nisko upadli... Nie podobaja sie wam plyty ktore kupuje? I super ale to naprawde nie moj problem. Osoby trzecie maja niezly ubaw ale na szczescie nie ze mnie.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

I jeszcze jedno: gdybym robil interesy na tym forum i sprzedawal na Alelgro tyle ile sprzedaje umarlbym z glodu - nie sadzicie? Co jest zlego w wymianie klockow i stalych eksperymentach? Zal wam ze wydaliscie na sprzet po pare czy parenascie tysiecy i nie mozecie ze wzgledu na strate przy odsprzedazy pozwolic sobie na eksperymenty? Dlatego lepiej krytykowac cos o czym nie ma sie zielonego pojecia? Gratuluje.

Lepiej usiadzcie na gosciach typu acousticend czy Retroaudio.

amoniac, cos mi tu smierdzi moczem. podsumowujac- cos o discomaniacu71;

"to jest twoj koniec,widzisz to jest twoj koniec - usuwamy takie psy jak ty, usypiamy takie psy jak ty x2

..budzisz tu tylko litosc(...) i to nie wszystko bracie hip-hop-ola opowiedz jak to byc jurorem hip-hop idola,

salwy dla ciebie, salwy smiechu, zal mi na ciebie nawet oddechu - szmato!!

to jest twoj koniec,widzisz to jest twoj koniec - usuwamy takie psy jak ty, usypiamy takie psy jak ty x2

(...) ja tu wymiatam ty tu wymiotujesz, a niunie mowia: "disco to ten z miekkim ch*jem?"

czujesz? mam wobec ciebie sporo przeciw bo kochasz hip-hop jak krolog dzieci bo

lecisz w ch*ja, slesz brednie w eter(...) taka prawda ki ch*j sam sie pokonal (...)

to jest twoj koniec,widzisz to jest twoj koniec - usuwamy takie psy jak ty, usypiamy takie psy jak ty x2

(...) sluchaj dziwko bez szkoly bede ci musial morde skapiszonowac,

chcesz sie zblaznic?k**wa idz w ch*j!

i co ty w morde pier**lony bambusie,co ty, w ch*ja lecisz ze mna czy sie z wlasnym kutasem na lby zamieniles?"

cisza&spokoj "koniec", te plytke tez kup,bedziesz mogl sie delektowac slowami o sobie.

discomaniac71

Twój ojciec nie ma tu nic do rzeczy - współczuję i liczę, ze szybko wróci do zdrowia.

W poruszane kwestie w ogóle nie powinieneś Go mieszać.......poza tym za bardzo wszystkim się przejmujesz - pewne sprawy są demaskowane i nic poza tym - to tylko wirtualna rzeczywistość, trudno jednak żeby takie znaleziska pozostawić zupełnie bez komentarza - poza tym powinieneś gotraktować w kategorii pół żartem - pół serio ;-)

>Disco > Piotrek608

Disco , nie dawaj się wkręcać , nie tłumacz się , czepialscy to banda DEBILI którzy nagle dostali bejzbolem w łeb i obudzili się w kraju w którym od 17 lat istnieje coś takiego jak wolny rynek...i są zdziwieni.

A Piotrek608 może swojego np. Foruma sprzedawać nawet za 2000 i h*j wam do tego !!!

Nie chcesz - nie kupuj .

>sprocket, 20 Paź 2006, 18:59

>... istnieje coś takiego jak wolny rynek...

>Nie chcesz - nie kupuj .

No cóż, zjawisko zastało wychwycone i zanotowane.

Jedni się śmieją, inni płaczą.

Ale Ci, co się teraz śmieją pewnie nie raz płakali.

Jak ktoś trafi okazję, to siedzi cicho i śmieje się w kułak z jelonka

którego trafił. Ale jak jest na odwrót, to już tragedia i spisek Układu.

Ale takie jest życie...

Poziom niektórych komentarzy jest żenujący (łagodnie mówiąc) i jak ktoś nie jest

absolutnym burakiem, to za chwilę będzie żałował, że dał się ponieść.

Tak więc może by już zamknąć ten temat?

Jestem Europejczykiem.

Jaro 747

wcale mnie nie poniosło , poprostu stwierdziłem fakt , a ty sugerując że jestem burakiem dla mnie jestes zwykłym idiotą.

Ciekawe jak ty bys się czuł gdyby w stosunku do ciebie przeprowadzono zmasowany atak .

=> sprocket

sorry, ale takimi wpisami możesz co najwyżej zaimponować ograniczonym kolegom na boisku.....

Żadnego zmasowanego ataku na disco nie było, po prostu po zapodaniu 2 linków zaczęły się żartobliwe komentarze i na pewno nie reprezentowały (moze oprócz jednego) Twojego poziomu......

>sprocket, 20 Paź 2006, 19:18

Wiesz co? Coś Ci się po prostu pomyliło!

Zgadzam się z Twoim poprzednim wpisem, a ostrze ironii skierowane było

w kogoś tam kto wcześniej bluznął całkiem bez sensu.

Tak więc uwagi całkowicie chybione :-).

Tak na marginesie - może by tak Szanowni Koledzy zaczeli czytać ze zrozumieniem inne

wpisy zanim sami coś napiszą? Dotyczy to zwłaszcza uwag ad personam.

Jeżeli nie, to zacznę pisać prościej używając krótszych zdań.

Jestem Europejczykiem.

Rzeczywiście - nadajecie się Panowie na znalezisko - gdziekolwiek i kiedykolwiek się odnajdziecie.

:D , :), 8), 8-?

Jak powiedział pewien ślepy koń, stając na starcie Wielkiej Pardubickiej: "Nie widzę przeszkód" :-D

Jesli ktos tu jest audio*ilem, to bardzo prosze: :D:D

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

A co powiecie o tm "cudzie"

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Luxman 530, szkoda ze taki zniszczony

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.