Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

No ręce opadają. Koleś dostałby za te ..... ponad 5000 tysięcy na licytacji. Niezły ..... zresztą się trafił. A tu nagle ... awaria ;]

Ukryta Zawartość

>abuq1

ciekawe te technicsy. Gość to miał 7 lat i nawet reklamowych naklejek z frontów nie pozdejmował:). Lubi facet sprzęty w stanie naprawdę sklepowym. Kolejny krok to trzymanie po zakupie sprzętu w kartonach;)

abuq1, 14 Sty 2008, 23:57

>

Ukryta Zawartość

>No ręce opadają. Koleś dostałby za te ..... ponad 5000 tysięcy na licytacji. Niezły ..... zresztą

>się trafił. A tu nagle ... awaria ;]

bez jaj, licytowali ten sprzęt do ponad 5 tys. ??? buhahah

a kolesiowi jeszcze było mało ???!!!? buhahahahaahaha

Ukryta Zawartość

abuq1, 15 Sty 2008, 00:13

>ciekawe ile za te ..... chciał? 8000zł ? ;]]]]]]]]]]]]]]

Mnie bardziej ciekawi na co mu w jednym pokoju dwa identyczne sidiplejery... taki fetysz jakiś czy co?

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Ups, przepraszam. Prawie identyczne. W przypadku Technicsa akurat jedna cyferka w tą czy tamtą...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

>parantulla

w tym przypadku 5 a 7 to ponoć przepaść. PG4 to było PG3 + sterowanie pilotem, PG5 to chyba PG4 (czyli de facto nadal podstawowy model:)) tylko "stał" dodatkowo na jakiejś "antyvibrze";)

SL-PS7 wspólną w jakiś sposób z PG5 miał chyba tylko ową "antyvibrę":).

>don

Technicsy i Diory (jak też przypadkiem zauważyłem) przeżywają swój renesans, albo to też pasmo ciągłego żywego zainteresowania, tylko może nie byłem w "temacie";)

Don, a tym myślisz, że miłośnik Technicsa mógłby odpuścić TAKĄ OKAZJĘ? Spójrz na fotki - pewnie żadnych rysek, nawet te nalepki reklamowe na frontach jeszcze są i w dodatku - jak widać - w stanie idealnym;), ciężko dostać w takim stanie;). Być może sprzęt wyjęty tylko z kartonów i nawet nie podłączany (właściciel pisał, że wstawił na 7 lat do tej szafki i tak stoją do dziś;)). Ideałem byłoby, gdyby nawet z kartonów nie wyciągał, ale musiał pewnie sprawdzić, czy w pudłach producent przez pomyłkę nie włożył jakiegoś innego modelu niż wybrany;). Pewnie gościowi nie chciało się już do tych kartonów wkładać z powrotem (w końcu trochę roboty z tym by było) i ... tak przestały 7 lat;)

>abuq1

tak obserwując wiele ostatnich "zagrywek" handlarzy tak się zastanawiam, czy czasem szybko nie złożyć systemu który zagości na dłużej. Bo może jeszcze nadejdą czasy, że za stary podstawowy cd Yamahy z laserem w wątpliwym stanie początkujący miłośnik hifi będzie musiał wydać 1 kzł?

Pioneer PD-73 z ceną wywoławczą 1kzł, w opisie nieoryginalne boczki :/ i jakoś brak zdjęć dokładnych na allegro,

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Piterek_Krk, 15 Sty 2008, 18:15

>Pioneer PD-73 z ceną wywoławczą 1kzł, w opisie nieoryginalne boczki :/

>

>

Ukryta Zawartość

..............................

"i jakoś brak zdjęć dokładnych na allegro,"

patrzyłem na tę aukcję i zdjęcie jest ok, jedno jest wzięte z tego forum na miniaturę o czym sprzedający pisze a drugie przedstawia cd, może masz coś z oczami ?

Ukryta Zawartość

to ze się zachlysles herbatą, lub innym gównem to naprawde nikogo nie interesuje ;bo tak patrząc ostatnio na twoje wpisy to jestes cienki bolek i niewypowiadaj się o tematyce audio o której nie masz zielonego pojecia zapraszam do media marketu tam jest twoje miejsce pozdrawiam z angli altec

zauwarzylem ze te forum stalo się zgryzliwościa jednego przeciw drugiemu aby sie z niego posmiac i łacha zedrzec do spodu znajdzie się jeden z drugim i tak jada ; to bym nie kupil a to jest brzydkie ;na to mnie nie stac ;naprawde nikogo to nie interesuje kto ma jakie problemy nie zwiazane z dziedzina audio jeszcze raz pozdrawiam altec

>altec

>... patrząc ostatnio na twoje wpisy to jestes cienki bolek i niewypowiadaj się o tematyce audio o której nie masz zielonego pojecia..

- Altec, mógłbyś precyzyjniej, co to znaczy "cienki bolek" i dlaczego tak nazywasz osoby których wogóle nie znasz, a i raczej swoimi wpisami takie teksty nie zasłużyły?

Kolejna sprawa - nigdzie nie twierdziłem, że mam pojęcie o "tematyce audio", wręcz przeciwnie przedstawiam się raczej bardzej jako meloman i wszędzie gdzie piszę, nigdy nie wypowiadam się na żaden temat "z góry", a jedynie z pozycji swojego dość ubogiego doświadczenia i raczej zawsze z moich wypowiedzi raczej jasno wynika "ile wiem", nie próbuję udawać nikogo kim nie jestem. A jak piszę, to piszę zazwyczaj o własnych doświadczeniach (sprawny słuch stety lub niestety mam;))

>zapraszam do media marketu tam jest twoje miejsce pozdrawiam z angli altec - jak do tego doszedłeś, że moje miejsce jest w MM i jak to rozumieć, mógłbyś sprecyzować? Bo albo nie jestem tak bystry albo sam nie wiesz chłopcze co piszesz. JEśli tak, to najpierw pomyśl co i w jakim celu chcesz napisać a dopiero potem stukaj w klawiaturę.

>Altec

Jedyne co mogłoby cię dotknąć i skłonić do jakiegoś ataku na mnie (bo do tej pory nie miałem tej wątpliwej przyjemności prowadzenia rozmowy z tobą na tym forum), to moje niektóre komentarze co do sprzętu na allegro i zabawnych cen, w jakich handlarze je wystawiają.

Altec -czyżbyś był handlarzem i moje niektóre komentarze nie były ci "w smak"?

i widzisz koleszko ty mnie rozumiesz a inni nie mogą tak ze idz i dopij tą herbate a tak nawiasem mówiąc ten philips jest piękny i tu mamy inne poglady narka ide do pracy może zarobie kiedys na takiego philipsa

>Altec

Pracuj, to chwalebne. Tylko może poszukaj w tej Anglii pracy na cały etat, bo rozumiem, że skoro nie możesz sobie na tego Philipsa pozwolić, to pracujesz na część etatu? Złapiesz cały i szybko będziesz mógł się tym Philipsem cieszyć, czego Ci życzę. Pozdrowionka z Polski, w której jak ktoś chce, to też da radę uczciwie zarobić;)

końcówka mocy Pioneer M-22

Ukryta Zawartość

o co tu chodzi? czy dobrze rozumiem, że tą końcówkę ktoś chciał sprzedać za 20 tys. rubli?

20 000 rubli x 0,0997 (kurs) = 2193,40 zł. Dobrze ja widzę?, może coś źle spojrzałem?

Za tyle brałbym bez zmrużenia oka i bynajmniej nie do dalszej odsprzedaży;)

A u nas na Allegro 10 tys. zł w opcji "kup teraz":

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.