Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

cd 94 - ten sam sprzedawca (wyspecjalizował się widocznie w CDM)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

i cd -73 do kompletu :D

Ukryta Zawartość

Ciekawostka - jeden z pierwszych DAC-ow Marantz CDA-94 Limited :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

DVD które bije Cd za 5000zł ?...

Mam tę yamahę, czy jest warta modyfikowania?

PS wartość tuningu 2500 zł to chyba lekka przesada (albo fantazja) ...

Ukryta Zawartość

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Przepraszam za brzydkie sformulowanie ale znam owa Yamahe i cdekowi za 5 tys np Marantzowi CD 17 to moze ona naskoczyc...

Sorry ale takie wypisywanie jest na allegro typowe. Juz nieraz zdarzylo mi sie wysylac maile do jednego czy drugiego ktory bzdury ewidentne pisal. Ostatnio jakis patafian wymyslil ze PD-S 702 ma 20-bitowy przetwornik PCM 1702... Aha i ze to model 1999. Tymczasem w 1994 roku nie bylo go w sprzedazy. A PCM 1702 mial rzeczywiscie PD-S 06. Nie wiem czy w 1994 roku PCM 1702 byl w ofercie zdaje sie ze nie bo wszyscy strosowali znacznie lepszy DAC i drozszy PCM 63.

Sanktuarium z prawdziwego zdarzenia sklep z taki podzespołami że mózg staje w poprzek i odpada tuż przy samych piętach między innymi mają tam tranzystory wielkości główki od szpilki nietypowe gniazda i wtyki [typowe też ] różnego rodzaju ustrojstwa sprawne lub do reanimacji a ceny są tam rewelacyjnie niskie . Podobno

bywają tam od czasu do czasu tranzystory germanowe ale nie pytałem bo ten problem mnie nie dotyczy ponieważ rozp....liłem różne Hitachi Grundigi Philipsy i inne z lat dawnych aby mieć w zapasie już wylutowane

organy gdyby któreś z moich maleństw zaczęło szwankować przez noc z czwartku na piątek i prawie cały dzień

dzisiejszy mordowałem się z dwoma CR-210 ale udało się wszystko chodzą rewelacyjnie czysto a kasety z nich

wyskakują jak nierządnice z płonącego burdelu z trzecim Cr-210 będzie się męczył Mistrz Jerzy Kraków ul Starowiślna 41 [szyld na zewnątrz jest] Facet jest genialny na zasadzie rzeczy niemożliwe robimy natychmiast

a cuda na poczekaniu nikomu innemu nie dałbym nawet pomacać Uhera a u Niego leży spokojnie i czeka na swoją

kolej CR-240 AV zreanimowany przezemnie w 80 procentach pozostało tylko znalezienie i usunięcie jednej usterki .

Pozdrawiam

Korwin

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) -Sennki za pół darmo :)

Ukryta Zawartość

Przykro wcale nie za półdarmo za te pieniądze można kupić Koss semiprofessional lub AKG-K271 Monitor wiem że

ten typ obudowy jest obecnie modny ale osobiście wolę ten co mają wygląd nauszników dla eskimosa nikomu swojej oceny nie narzucam ale wielkość pudła rezonansowego i jego kształt mają jakiś tam wpływ na dźwięk końcowy

Korwin

KRELL za 56 zł

Ukryta Zawartość

Kto kupuje :-)

Ukryta Zawartość

Oto Przyklad, Jak Sie Dba o sprzeta...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nobel dla Buby .....ale wyczajone, gonię po Allegro szukając nietypowych podzespołów jak wściekły pies za żydem ale tego niezbitego dowodu miłości do "werkzoigów" nie zauważyłem .

Pozdrawiam

Korwin

Wystarczyło aby mial tylko dwie rączki lewe i CUN przeszczepiony od pantofelka albo eugleny zielonej. Zmiany w konstrukcji procesorów są tak szybkie i tyle jest ich typów, że nawet gdyby był w pełni sprawny nie widzę sensu

aby coś takiego miało zajmować miejsce w szufladzie.

Pozdrawiam

Korwin

Chodziło ci chyba o joke [kawał] myślę że pewności żadnej nie ma sprzedają na Allegro różni oszołomi

[w mieżdunarodnom jazykie pajebańcy] wszelakie dziadostwo z dopiskiem super lub professional albo sprzęt który kiedyś dobrym był ale został dokładnie spierdolony cal po calu milimetr po milimetrze i wtedy czytasz po tuningu dokonanym przez świetnego fachowca oglądałem i odsłuchiwałem takie biedactwa poddane molestowaniu konkretnie wzmacniacz NAD-a i odtwarzacz cd Denon-a. Takiemu psychopacie bym żadnego ze swoich najukochańszych Cr-ów nawet przez pancerną szybę nie pokazał -złe spojrzenie urok rzuca a gdyby chciał

go dotknąć to bym mu łapy siekierą odrąbał.

A jeśli to był jednak dżołk to wyjątkowo niesmaczny - dla mnie taki kawałek złomu kojarzy się z tysiącami godzin

pracy przy liczeniu i konstrukcji elektroniki i ślepnięciem informatyków przed monitorami podczas pisania i poprawiania programu.

Natura martwa nie potrafi się bronić

Korwin

Obecnie używa się

Wspaniale wywąchane. Konstrukcja IKEA |naruszenie praw autorskich| Płyty albo posadzkowe albo nagrobkowe|zakłócanie spokoju zmarłym| Ceny z księżyca. Brak regulacji w pionie. Trzy punkty wyznaczają płaszczyznę [dlatego Pytia siedziała na trójnogy aby w stanie upojenia nie spaść na pysk z czteronożnego zydelka. Całość robi wrażenie kilku stolików położonych jeden na drugim w czasie mycia podłogi w taniej knajpie.

Cyanopanowi też dziękuję też cudo wyczaił nic ująć nic dodać chyba, że tylko wizerunek kozła w pentagramie nie

ciepię na teofilję, ale mam za to ciężką satanofobię.

Pozdrawiam

Korwin

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.