Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Widuję takich dzień w dzień w Krakowie siroty obrzygane brudne rozczochrane kolczyki w nosach wargach na policzkach panienki takie, że nikt by ich kijem nawet nie tknął obrzydliwy wygląd mi jednak ne vadi tylko to że męczą i zabijają zwierzęta więc zabawiam się zawsze w szopa i piorę jak się da gdzie się da byleby skutecznie

ostatnio dokonywałem tego zabiegu przy patrolu policyjnym, który był tak genialny, że ich spisał za znęcanie się

nad staruszkiem bo mam coprawda siedemdziesiąt lat ale kopyto z lewej odziedziczone po koniu.

Mam propozycję aby znaleziska na Allegro i Ebay wzbogacić o znaleziska w szufladzie, za szafą pod biurkiem mamy przecież masę różnego dobra z którym nie wiadomo co robić , a wyciepnąć żal i serce na samą myśl o tak

niegodnym postępku aż boli , murzyni w takich przypadkach stosują albo handel wymienny ty mi krowę ja ci żonę

albo robię wielkie święto rozdawania z tańcami, śpiewem i ochlajem , niestety biali są dziedzicznie obciążeni ich

największy defekt genetyczny polega na tym, że biali są poprostu biali.

Z żalem stwierdzając, że nie jest negrem

pozdrawiam

Korwin

Teraz to sa "Magnaty"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

W takich wypadkach trzeba zgłaszać naruszenie zasad. Obudowy pochodzą od Triangli, a głośniki to Alphard. I wszystko byłoby OK gdyby były opisane jako kolumny DIY.

A obudowy bardzo porządne, 100% gruby MDF, sam takich używałem po niezbędnych przeróbkach.

Zapewniam Was że nie są elastyczne, a wręcz przeciwnie, są bardzo sztywne. Można co najwyżej określić je jako uniwersalne. Pasują do nich również woofery Vify i Scan Speaka.

Ja miałem McGyver podobne paczki ale od Antali 202. Były super. Ale ostatnie serie z Polski były już na wiórówce. Widziałem takie gorsze w niedzielę, od Antali ES i Antali starych (XS chyba z okrągłym głośnikiem). Więc trzeba też sprawdzić z czego są zrobione...

Ok więc ja tylko potwierdzam, że tak było ;) Gość; który je ściągnął, a miał różnych typów ok 30 par, wciekły był strasznie. Bo liczył na MDF a tu zwykłe barachło.

Durny strasznie ten zarząd Tonsilu. Żeby takich kontraktów nie utrzymać... Triangle, Mission, Magnat, Heco, Canton, Acoustic Response, MB Quart, Elac i pewnie wiele innych. Zwykle po roku-dwóch tracili kontrakt, bo coś spaprali.

Właśnie były problemy z jakością i zwrotów na tony było. Stąd te "końcówki" na rynku ... Też się dziwię, bo co ktoś zlecał produkcję to zaraz ją zabierał... Ale to chyba część polityki Sony, udziałowcy Tonsila. Wygnać konkurencję, nie sprzedawać oficjalnie lepszych głośników do DIY... Zobaczymy co im z tego wyjdzie, pewnie wyjdzie bokiem Tonsilowi...

• Redaktorzy

Wyjdzie? A to po ostatnim bankructwie firma znowu funkcjonuje? Nawiasem mówiąc, udziałowcem byl Pioneer. I nie miał interesu w zarzynaniu firmy, bo sam głośników w zasadzie nie robi. Niestety, tym razem nie można zwalić rodzimego nieuctwa i lenistwa na obcych.

Pioneer PD-95 Elite Reference z LC Clock, Cophenhagen Denmark

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Holenderska strona typu allegro

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No no prawdziwa gratka!

Ukryta Zawartość

Do Jacera

Bieda w kraju i za granicą, w tej chwili jestem w trakcie totalnej wyprzedaży pozbywam się między innymi www.q-audio.pl jest tam opis i przekład instrukcji temat Lutowanie Twarde palnika worowotlenowego do prac precyzyjnych oraz innych bardzo dobrych rzeczy oczywiście kasa zostanie utopiona w jedynym doskonałym sprzęcie który UHER produkował to jest w Reportach mam szczery zamiar pochodzić sobie jesienią tego roku po

śladach Lermontowa i zaliczyć osobiście "kriemistyj kawkaskij put' i nieco sprzętu idealnie sprawnego tam pozostawić .

Dziękuję znalazłem dwie ślicznoty szpulowe typ monitor stereo olbrzymie okrągłe wskaźniki nieco drogie ale przy pomocy przyjaciół ściagnę takie same. Tyle o rzeczach mądrych a z głupich do muzyki W.A. Mozarta napisałem oratorium Lacrimosę już jest po korekcie tylko ewentualni wykonawcy bo to nie o J.F. Kenedym.

pozdrawiam

Korwin

Niesamowity wzmacniacz 2 x 8W

Ukryta Zawartość

TUNINNG WZMACNIACZY ZA 55 ZŁ

Ukryta Zawartość

wystawiam aukcjie grzecznosciowe mojego chłopaka

oferuje do sprzedania płytkę która odmieni twój wzmacniacz

mas za mało basu ??? nie jest głeboki taki jakbyś chciał ????

twój gwizdek słabo cyka ????????

możesz to znienic z moja pomocą .płyka drukowana firmy jabel

ze wzglegów osobisych nie podaje symbolu ale dostepna

w sprzedazy płyka i tak nie jest orginalna ponieważ

przechodzi szereg małych modyfikacji natomiast dodatkowo

jest wstawiany mojej własnej konstrukcji filtr który zmienia

dzwięk po ogledzinach wszyskich schematów płytek z tej

firmy akurat ta jest najlepiej przystosowana do tuninngu

koszta takiej płyki gotowej do montazu od 55 do 70 zł zależy

od wzmacniacza i jego mocy płytke mogę przesłać gotowa

do założenia lub jak kto woli zamontować na miejscu to

znaczy po zakupie przysyłasz mi swój wzmacniacz i ja

zakładam ja do srodka wystarczy znalesc groge sygnału

wejscie wyjscie i + 24v napiecia wejsciowego

płyka poprawia sprawnosc dzieku i zmienia jego orginalna

charakterystyke przy czym nie pogarsza się moc wzmacniacza

nie ma szumów trzasków itp co sie zdarza

wszysko jest opatentwane przez mój filtr . ostatecznie w tej

chwili gram na starej diorze przerobionej która może

sie pochwalic co umie nie jeden sony albo technics

chciałby tak zagrać jak ona .w firmach takich

jak neel musiał byś z apłacic sporo pieniedzy za tuninng

u mnie masz praktycznie za darmo cena dotyczy jednej sztuki

przerabiam też c d . deck

wiecej informacji udziele na skrzynke

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Witaj Molibdenie widzę. że jak sama nazwa wskazuje jesteś wyjątkowo twardy. Skończyły się czasy konstruktorów, nadeszły czasy oszołomów, mam pełną świadomość i nie tylko ja, że żyję nie w Trzeciej Rzeczypospolitej, bo taka jeszcze nie powstała i chyba Jej narodzin już się nie doczekam tylko w republice cwaniaczków. Wszystkie tego typu ogłoszenia przypominają mi reklamy szarej maści na porost włosów lub olejku

[do wcierania i masażu ] na powiększenie męskich genitalii. Zdarzają się jednak na tym śmietniku także perły rzucane przed wieprze, są to najczęściej bardzo solidnie wykonane [na układach scalonych] wzmacniacze mikrofonowe i słuchawkowe o bardzo dobrych parametrach i o niskiej cenie , która nie jest n+1 wielokrotnością ceny części i czasu poświęconego na montaż. Nie kupuję bo sam sobie takie w miarę potrzeb takie robię . Śledzę ten Temat na forum regularnie ponieważ od czasu do czasu potraficie Państwo wyłuskać z powodzi informacji coś

co mnie naprawdę interesuje i co potem prędzej czy później ściągam do siebie przy pomocy przyjaciół czasem w 100 %-tach sprawne a czasem w proszku. Moim Hobby jest analogowy sprzęt i osprzęt reporterski i chyba się nigdy z tego nie wyleczę.

Pozdrawiam

Korwin

Interesujacy i chyba zadki model NADa. Czy ktos moze odsluchiwal tego modelu?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Młody Ty masz nosa jest to chyba szczytowe osiągnięcie NAD-a , za mojej wczesnej starości kosztował majątek był dostępny jedynie na zamówienie w tak zwanym imporcie marynarskim obecnie produkowane NAD-y to przy nim totalne żałosne nieporozumienie. W Krakowie jest tylko jeden taki o drugim w promieniu 100-200 kilometrów nie słyszałem.

Pozdrawiam

Korwin

Korwin

Hehehe no widzisz:) to nie ma co czekac, kupuj:P Ja bym go kupil zebym mial troche kasy eh jak jest okazja to nie ma kasy:) mowi sie trudno. Ciekawe na ile sobie koles jego ceni.

..." przeszywa ciało " ... !

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Salmo Bóg zapłać, ale nie rozśmieszaj mnie przed nocą bo ją całą spędze w łazience lejąc po nogach i po desce podziel 19999:900 a otrzymasz dokładną ilość CR-240 a CR-210 0 jeden lub o 2 nawet więcej. Mam nadzieję, że kiedyś będę miał kasę ale nie wywalę jej na coś takiego tylko na karmę dla psów kotów i owies dla koni w schronisku. Uherów mam już prawie dość czasem zupełnie rozwalone spadają mi jak żaby z nieba, piszę o kasetowych [kompact report] bo te szpulowe [seria 4000] na chmurach się nie mieszczą. Do Cr-210 mam dwa zapasowe silniki dwa zespoły głowic i cztery karty

Dzisiejszy dzień mi prawie cały zeszedł na pracach reanimacyjnych wszystkie trzy Cr-210 chodzą jak burza jeden

jakość fabryczna dwa do dopieszczenia .

A z 240 AV muszę przebrać dzisiaj w nocy dwa duże słoiki z tranzystorami germanowymi aby wyłuskać dwa potrzebne do sterowania przekaźnikiem.Polecam książkę L.P. Pietrow STEROWANIE PRZEKAŹNIKOWO-STYCNIKOWE NAPĘDU ELEKTRYCZNEGO PWT Wwa 1954 o k... jaki ja wtedy byłem piękny i młody.

Pozdrawiam

Korwin

PS. Mam nadzieję, że tego "cuda" nie kupisz

>Panie Korwinie, moje uszanowanie, pozdrawiam również!

>Zyzio, mhm, miało iśc do humoru, ale tu też się dziwne wstawki z Allegro pojawiały to wkleiłem, niestety obu wątków nie prześliedziłem jeszcze całych od początku do końca by stwierdzić, czy już było...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.