Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

-> Opteron

Wskaz mi prosze punkt w regulaminie, ktory zabrania mi cenzuralnego wyglaszania opinni na temat zmian wprowadzanych w regulaminie. Chyba, ze masz problem ze zrozumieniem slowa pisanego, o to Cie jednak, znajac tresc wielu Twoich wpisow, nigdy nie posadzalem.

-> Stempur

No tak, Marek urzadzil nam tu cos w stylu wystapien Pomaranczowej Alternatywy w wersji Lukarowej :-)

Wpisy o rzekomym zapychaniu serwera mnie rozśmieszają.. Sam wpis nie waży prawie nic, to sama baza sporo waży. Rozrost forum jest na tyle mały, ze o zapchanie serwera nie macie sie co martwić..

>qb_1

Co do problemów ze zrozumieniem słowa pisanego, przeczytałeś może tytuł tego wątku?

Wracając do tematyki odpowiedniej tutaj, zna ktoś ten sprzęt?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

>qb_1 ">Z drugiej strony, Marek chyba dobitnie pokazal jak idiotyczny jest nowy pomysl Lukar´a...niestety"

- dokładnie tak - jak wszyscy którym "brakuje wpisów" uzupełnią je - to dopiero miejsca braknie - Lukar strzela sobie samobója aż dziwne że tego nie widzi.

qb_1 może mój wpis trochę zabrzmiał jak atak na Twoją osobę ale nie było to celowe. Marek68 jedyne co pokazał to, to że gdy się mu na coś nie pozwoli to będzie tupał nogami aż dostanie to czego chce, tutaj przytoczyłem fakt, że jeśli używa on czy ktokolwiek z nas czyjegoś pola do zabawy (tutaj to serwer Łukasza) to będzie stosował się do wszystkich "widzimisię" Łukasza, bez względu na to czy ma rację czy nie.

Bez urazy qb_1, nie lubię się kłócić, ale jak widzę taką dziecinadę jaką odwala Marek68 i kilku mu podobnych to śmiac mi się chce.

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

Co myślicie o tej lampce?

Ukryta Zawartość

Do jakiej kwoty może dojść ta aukcja?

Ukryta Zawartość

A co myślicie o tym? Ja się chyba skuszę....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

-> bananowiec

A ja obstawiam odwołanie ofert :-(

Kilka tygodni temu 'bogdan369' wystawił ten sam wzmacniacz i licytacja, o ile pamiętam, doszła do ok. 3500. Rzecz w tym, że tuż przed normalnym zakończeniem aukcji, sprzedający odwołał wszystkie oferty. (Ostatnia ofeta była złożona na kilka minut przed planowym zakończeniem.) Co ciekawe, jako powód odwołania każdej z ofert widnieje 'zakończona'.

Aukcja sprzed paru tygodni:

Ukryta Zawartość

Obecna aukcja:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

--->Hiszpan

Ale jajeczka wielkanocne! A do świąt przecierz jeszcze daleko :)

To ciekawe w takim razie ile chcę za niego uzyskać.

Hmmmm....

Myślę,że takie głupie zagrania sprzedawców powinny być bezwzględnie zgłaszane allegro.

Koleś wystawia aukcję bez ceny minimalnej.

No cóż pozostawmy to bez komentarza :/

bananowiec nie znałem historii tej licytacji ale rozjaśnił mi to trochę Hiszpan.

Czyli albo odwoła albo znajdzie kogoś kto zaspokoi jego wymagania finansowe ( te 3500 zł mogli nabić znajomi jaki problem)

W takim razie warto robić koło dupki zamieszanie takim jajcarzom :)

Napalasz się przez tydzień na jakiś sprzęt,myślisz o nim,nie możesz spać po nocach i czekasz na koniec aukcji z niecierpliwością,a tu pod sam koniec BUM koleś sobie rezygnuje bez powodu :( Można się pochlastać :/

UHER CR 240 AV PRO Cassetten Recorder

sprzedaję sprawny w bardzo dobrym stanie UHER CR 240 AV profesjonalny magnetofon reporterski......................................................to chyba prawda sam ju z nie wiem..

właśnie wszedłem teraz na forum i co widzę ktoś osadza, że pisze bzdury ? cytuje(Przykro mi

>ale to co sprzedający napisał to tak zwany zbiór bzdur). z tą prędkością to faktycznie pomyłka powinno być 4,75cm/sek juz poprawiłem nie pisząc nic ...a to ,że mam cos do sprzedania to chyba nie muszę rzeczy oczywistych pisać dla tych co znają temat bo i tak pezeciętny Kowalski co się na tym nie zna nie kupi go nawet za 10zł bo ma ślicznego nowego Technicsa za 300zł..A co jest w srodku to wiem bo własnie wymieniam paski ..moge zdradzic tajemnicę jest ich 4 szt,,.naciag tasmy realizowany jest poprzez róznicę średnic kół zamachowych-napedzających talerzyki ze sprzegłami zewnetrzymi osadzonymi na zewnetrznej stronie talerzy przy pomocy osobnych pasków zamocowanych odzielnie na kazdym kole.......a oto bebechy tego magnetofonu specjalnie rozebrałem aby poszeżyc wiedzę i przy okazji wymienić 2 paski..dzieki serdeczne za szybkie wyłapanie błedu w mojej aukcji..

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

a witam...to pomyłka z tą kretyńską informacją o przesuwie 9cm/sek chylę głowę i przepraszam zarazem wszystkich zbulwersowanych opisem.....dziekuję za temat bo to dobra reklama dla mnie....Magnetofon jest sprawny i jeszcze do tego wymieniam 2 paski napedowy i od licznika bo dwa sprzegające osobno koła zamachowe ze sprzegłami są dobre.

a cena 550zł to chyba ta zaczynająca licytację bo to przeciez jak było wcześniej napisane cytuję.."UHER CR-24O JEST MASZYNĄ NIE DO ZDARCIA jest to sprzęt z najwyższej reporterskiej półki "

i mysle ,że 800zł idealnie sprawny po wymianie pasków jest wart ...a co ja kupię za ta kasę nawet na pasujace przewody do mojego systemu zabraknie ......

Ukryta Zawartość

piekny...ehh

moze kiedys sobie kupie:)

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.