Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma to jak subtelna róznica w kolorze

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

>Barthezz

Mimo takich przejść (liczba mnoga gdyż do kompletu mam rozjechany preamp Rotela) uważam, że nie można generalizować. Dlaczego ? Dlatego, że wielokrotnie kupiłem przedmioty z których zakupu jestem bardzo zadowolony. Drugim argumentem jest to, że sam sprzedaję na allegro i klienci są zadowoleni z transakcji ze mną.

>Irek350

To w miarę normalna cena za taki CD. Dodatkowo został kupiony pod DACa p. Andrzeja Stelmacha więc stan surowy to tylko stan przejsciowy ;). Instalacja DACa została niestety odłożona na czas bliżej nieokreślony ze względu na inne wydatki :/

Ostatnio na allegro pojawiły się w bardzo niskich cenach kolumny jamo D570. (1400 -1700zł)

Czy warto je wziąć?

Kiedyś słyszałem Concert 8 (albo D830 - już nie pamiętam) całkiem mi się podobały - czy te 570 mają podobne brzmienie?

SENNHESER HD600

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Kolejny "miszczu"

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

ciekawe, na ile rynek wyceni Hyperiony I

Ukryta Zawartość

Fajne listwy f-my Audionova,robią wrażenie bardzo solidnych i na tle konkurencji niezła cena.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Czy ktoś miał z tym wzmacniaczem do czynienia?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Cypis ---> z Panem Markiem (Audionova) widuję się ok raz w tygodniu. Trochę wiem o tej firmie i uwierz mi, że to nie są przebierańce. Część przewodów pochodzi z Polski, część jest sprowadzana. Słychać rożnicę w brzmieniu np głośnikowych przewodów bo polska miedź daje nieco ostrzejsze brzmienie. Więcej nie napiszę bo nie chcę aby ktoś mi zarzucił protekcję znajomego. Mam jedną radę - wypożycz, posłuchaj i sam oceń...

Długo dobierałem kabelki do znienawidzonego przez "wielkich" tego forum (hehehehehe) wzmacniacza. Audionova Proteus + Moonwalk to jest to czego szukałem. Zostawił w tyle Real Cable BM250 i TDC300, Monitor Atmos 309, XLO ER14, Kimber Kable 4VS ... Także tylko mogę mówić w samych superlatywach o produktach Audionova.

To może inaczej: czy warto kupić to

Ukryta Zawartość

albo

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

discomaniac71, 6 Maj 2006, 17:54

>PMA 1080 R niby jest w idealnym stanie a napisy ma pozdzierane - nie wiadomo jak w srodku...

Dzieki za reklame, ale jak już pisalem mailem tylko jeden z dwóch wzmacniaczy ma wytarty napis "New Optical Class-A" i lekkie rysy na kantach przełącznika REC OUT SELECTOR. Reszta jest ładna. Zdjecia do aukcji zrobilem tego brzydszego, był wolny, nie musiałem go odpinać, a ładniejszego słucham :) Czyste lenistwo..

Do srodka nigdy nie zaglądałem, nie uważalem tego za konieczne, kiedy wszystko jest OK.

Szukam czegoś w okolicach 3000-4000. Te jamo podrzuciłem, bo w wielu sklepach są właśnie po 3000-4000 a tu nagle za 1400 - 1600.

Czy są jakieś kolumny (podłogówki), ze stereofonią rodzaju audio physic i są w przedziale 3-4 kzł?

-> iacor

No, to mnie wiem, skąd Ci się te Jamo wymyśliły ;-) Za 3-4 tys. PLN to śmiało znajdziesz ciekawe AudioPhysic z drugiej ręki... Popatrz po aukcjach oraz ogłoszeniach w internecie, przez ostatni czas widziałem kilka AudioPhysiców do sprzedania ;-)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.