Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

m2 tanie j , wtedy nowe 3 lata temu raczej nie, sam znalazłem nowe i wolałem zrezygnować z allegro, na koszt nowych ,. a tu wzmacniaczyna pracowałem z nim 5 miechów, ale w pracy w barze ,nie w pokoiku - jest konkretny (maże o nim, bez wnikania w inne choć przydało by się), do ceny-wyceny-cena - otwarta

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

przysyłam pozdrowienia

Ukryta Zawartość

informacja oczywiście dla początkujących, w porównaniu z uczestnikami i propozycjami tu w wątku ( generalnie we forum).... nie jest powiedziane że kończącymi też hehe (choroba uleczalna!)

PHILIPS CD 960....."CZYTA WSZYSTKO: S.A.C.D,....! ! !"......jak to możliwe???

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ile czasu ja będę jeszcze miał potrzebować, by zarobić to wszystko, wygrać i pokupować.

Względnie najciekawszym formatem dysku SACD jest tu hybrid, składający się z warstwy HD i warstwy CD-Audio. Ten typ płyty nadaje się do odtwarzania także w tradycyjnym odtwarzaczu, (gdzie odtwarzana jest jedynie warstwa CD-Audio) i słyszeć będziemy stereofoniczny materiał dźwiękowy (PCM). Odtworzenie warstwy HD z płyty hybrid, (podobnie jak z płyty single layer, dual layer) możliwe jest jedynie na odtwarzaczach z opcją SACD.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Ciekaw jestem czy w środku jest piwko ?

post-2942-100001853 1201730095_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

BARDZO CIEKAWY POWÓD ODWOŁANIA AUKCJI 18 MINUT PRZED CZASEM .. . .!!!

Ukryta Zawartość

CENA OSIĄGNĘŁA 103,5 zł zamiast 600 zł ---> na raz uszkodził się głośnik. PARANOJA !!!

#############################################################

Ukryta Zawartość

>BARDZO CIEKAWY POWÓD ODWOŁANIA AUKCJI 18 MINUT PRZED CZASEM .. . .!!!

>

Ukryta Zawartość

>CENA OSIĄGNĘŁA 103,5 zł zamiast 600 zł ---> na raz uszkodził się głośnik. PARANOJA !!!

Cóż, nie rozumiem takich wpisów, skoro cena nie satysfakcjonowała sprzedającego jego wola aby odwołać oferty i zakończyć aukcje

skoro sprzęt warty jest w/g niego więcej niż najwyższa oferta...

Ja bym postąpił tak samo.

Co do ceny minimalnej, to opłata za tą opcję jest po prostu zdzierstwem, niestety

A że "głośnik się uszkodził",

tak jest w regulaminie allegro, kradzież lub zniszczenie, to jedyne powody zakończenia aukcji z odwołaniem ofert,

paranoja !!!

mój sprzęt, moje warunki sprzedaży i kończenia aukcji.

Szkoda że Ebay u nas nie jest popularny, bo prowizje allegro są zdzierstwem, Ebay jest za free, a mimo to tak niewiele osób z niego korzysta....

też tego nie rozumiem.

Pozdrawiam wszystkich

PS to nie była moja aukcja.

Ukryta Zawartość

Ebay wszedl do polski z dziadowska wersja swojego serwis, nijak majaca sie do ebay.com. Trudno sie dziwic, ze go wszyscy olali. A odowlywanie ofert "bo mi sie zepusl" jest zwyklym chamstwem i powodem do zawieszenia konta. prowizja od ceny minimalnej jest wysoka, tylko jezeli nikt tej ceny nie osiagnie. Zawsze mozna ustawic kup teraz albo aukcje prywatna.

F4 - jest coś takiego co nazywa się poczucie dobrego smaku oraz wartość rynkowa - jak coś zostało wylicytowane na 100zł to przypuszczalnie tyle to jest warte - a to, że ktoś chce 600zł to co innego - mógl ustawić kup teraz 600zł albo cene minimalną - zdzierstwo allegro to fakt ale to niczego nie usprawiedliwia - jakbym licytował to bym to pewnie zgłosił allegro albo poczekał aż nagle w cudowny sposób głośniki się naprawią i zaś pojawią na aukcji i wtedy interweniował

Ukryta Zawartość

facet ma słuch idealny

Ukryta Zawartość

To jest zwyczajne oszukiwanie takie odwoływanie aukcji jeśli cena nie satysfakcjonuje. Od tego jest cena minimalna, lub kup teraz! A jeśli nie odpowiada prowizja (fakt są wysokie) to można nie sprzedawać w tym serwisie!

Uważam, że ceny wielu usług są zbyt wysokie, ale nie upoważnia mnie to do ich kradzieży.

>F4

Nie zgodzę się z Tobą.

Po pierwsze >>> jeżeli ktoś wystawia sprzęt od złotówki, bez zabezpieczenia ceną minimalną - sam zgadza się na taką grę i możliwość nieosiągnięcia satysfakcjonującej go kwoty.

Po drugie >>> sprzedający perfidnie czekał prawie do samego końca, żeby zobaczyć czy coś podbiją --> jednak kwota się nie zwiększała - no to myk - koniec aukcji....

Po trzecie >>> powód --> nie zdziwmy się, że za jakiś czas kolumny znowu się pojawią i będą cudem sprawne i nigdy nie naprawiane.

Takie zagrywki - to zwykłe oszustwo i robienie (obserwujących) potencjalnych klientów w konia. WSTYD.

>Po pierwsze >>> jeżeli ktoś wystawia sprzęt od złotówki, bez zabezpieczenia ceną minimalną - sam

>zgadza się na taką grę i możliwość nieosiągnięcia satysfakcjonującej go kwoty.

Zgadzam się z tym w całej rozciągłości. Nie raz sprzedałem coś w cenie 1 zł+ transport, 2 razy licytowałem w odwołanej tuż przed końcem aukcji, zawsze po pytaniu serwisu czy chcę wnieść skargę, odpowiadałem twierdząco. Po to jest cena minimalna, by się zabezpieczyć przed stratą. Chytry 2 razy traci.

Ukryta Zawartość

ożesz kurde;D

Ukryta Zawartość

hi

działa działa ;

to była moja aukcja to jest, wystawiałem je mojemu bratu a ten chciał ponieść jak najmniejsze koszty , i tak właśnie wyszło fakt można było dać prywatną .A na marginesie to tłumaczyłem mu żeby nie wystawiać bo samo opakowanie + wysyłka kurierem to było by około 150zł 30kg/szt.

urażonych i zrobionych w bambuko przepraszam ale takie życie .

Ukryta Zawartość

Dziwny Gość....

Już raz dostał negatywa za tą Aukcje. Chce sprzedać towar za min. 800zl, osiągając nie ważne jaką kwotę na licytacji (ni chyba, że wyższą)

Przynajmniej ja to tak rozumiem (sądząc po Info jakim dodał na Aukcji)

Cyt. "Witam. pisze komunikat ponieważ poprzednia aukcja tej wieży zakończyła sie negatywem....: Licytując godzisz sie na cenę podana w opisie.wylicytowana cena nie jest cena minimalna!!!..Możliwość zakończenia aukcji przed czasem."

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.