Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

manioslawa,

po co się tu wszystkim zwierzasz, co będziesz sobie "ręcznie" robił? :-D naprawdę myślisz, że kogoś to tu obchodzi lub ma coś wspólnego z tematyką tego wątku? ;-P spieprzaj na PW z takimi gadkami.

sam spieprzaj , popierdoleńcu , idź sie leczyć czlowieku , niedługo to bedzie trzeba o zgłosić jako prześladowanie , powiedz czego chcesz odrazu ale sp***dalaj brzydko mówiąc i odczep się, a jak masz coś do mnie , to zapraszam przyjedź, zapraszam do siebie porozmawiamy w cztery oczy bo to jest juz irytujące co robisz, ciekawe czy wtedy tez potrafiłbys ze mną rozmawiać:)

o, i znowu mamy popis niezwykłej wręcz kultury osobistej i poziomu intelektualnego kol. manislawa ;-P proszę adminów o rozważnie nieusuwanie posta - niech wisi i świadczy o naszym młodym koledze.

To spójrz na swoje teksty cwaniaczku:) jak masz cos do mnie to pisz na PW a nie zaśmiecasz wątek, a jak nie to zapraszam w 4 oczy przy piwie , zobaczymy czy będziesz się tak garnął do rozmowy jak tutaj.... ja również proszę adminów o nieusuwanie moich ale także twoich wypowiedzi....

manioslawa,

w przeciwieństwie do ciebie, ja nie jestem na forum wulgarny, chamski i prostacki. wiem jak się zachować w miejscu publicznym, ty tej wiedzy niestety z domu nie wyniosłeś, pewnie nie miał kto cię nauczyć kultury osobistej. Rozmawiam z tobą publicznie, bo mnie publicznie obrażasz, ale ty nawet tego nie rozumiesz, prostaczku boży... I jakie spotkanie w cztery oczy? jak? z kim? z tobą? przestań bredzić i żartować... LOL

manioslawa, 31 Sty 2009, 23:22

jak masz cos do mnie to pisz na PW a nie zaśmiecasz wątek

-----------------------------------------------------------

jeszcze masz czelność zarzucać komuś że zaśmieca wątek ?

Taki sprzęt wprowadzi zupełnie inną jakość w każde domowe stereo,heh,i chyba ma rację:-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Czytajac wypowiedzi manioslawa dochodze do przekonania,ze admin nie usuwajac ich, w jakis sposob sie z nimi zgadza......

jesli grozby i przeklanstwa sa na porzadku dziennym tego forum to chyba czas rozwazyc jego zmiane....bo jego poziom zaczynac sie rownac z dnem.

A swoja droga - wiekszosc uzytkownikow wymienia opinie i poglady w kulturalny sposob......wiec moze

najzwyczajniej zaczniemy w 100% lekcewazyc wpisy kogos takiego jak manioslawa - niech polemizuje sam ze soba....

a jesli autoreklama jest tutaj dozwolona to tez mozna swoje 3 grosze dorzucic w tym wzgledzie - a wtedy audiostereo stanie sie bazarem - bedzie szansa dla innych portali zeby przejac uzytkownikow,ktorzy liczba odwiedzin strony sprawiaja,ze ktos moze poprostu zarobic....

dobrze mówisz VISTO,promują się tu,a mało tego,potem co niektórzy się nabierają,a dlaczego się nabierają?ponieważ chcąć się czegoś dowiedzieć o danym przedmiocie przychodzą właśnie tutaj,a tutaj widzą wpisy,oczywiście same superlatywy:-)widziałem już kilka takich przypadków,ja bym ich na bazar poprostu pogonił.

"Prosze tez o nie umieszcznie tu linkow przez osoby sprzedajace cos na eBay czy Allegro."

sprawa jest oczywista - manioslawa zachowuje się tak jakby przyszedł do czyjegoś domu, nasrał na środku pokoju i jeszcze miał uraz, że ktoś mu zwrócił uwagę

Ukryta Zawartość

Ale przepłacone !!! Te kolumny chodzą na allegro po około 500-600zł żal dupe ściska

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

czy takie dobre ?

Dobrze rozstawione(min 3,5m) i zasilone odpowiedni(saba telewatt u mnie wrócił do łask) jak walec rozjada wiekszosc pierdziawek audiofilskich.Te kolumny graja muzyke przez duze M.Podkolorowany dzwiek troche na słodko .No i co z tego .Posłuchasz sobie lionel richie i nie ma powrotu.Ta sama cena co mercury m2.Tylko ze mercury m2 przy tych goodmans mezzo to liga najnizsza i smietnikowa.

mysle ze z patefonem i dobrym starym lampiakiem byłby swietny zestaw.

juz takich nie robia niestety.

ps

ustawione za blisko siebie i bez przestrzeni skrzecza wysoka srednicą.

Ukryta Zawartość

Grundig High Fidelity

To handlarzyna złomem zbieranym na przydomowych wyprzedażach, za większość towaru który wystawia nie zapłacił nawet grosza i tak naprawdę nie wie co sprzedaje :D :D :D

Ukryta Zawartość

"bardzo piekny misternie recznie wiazany stary obiekt . wymiary 70 x135 cm . udanej i atysfakcjonujacej OBSERWACJI ZYCZE" cholera, co za gość ! :D

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"ledwo wygrzany choc nie do konca . za te pieniadze wzmacniacz na 300B . TO NIE PROMOCJA TO WRECZ OKAZJA ROKU, NAWET PIECIOLATKI . !!!!!!!" Zajebisty ziomal :D

Ukryta Zawartość

Panowie, jasne wiem był czas że naprawdę przeginałem i odwalałem ale ostatnio starałem się nad tym Panować, prowadziłem normalne rozmowy w wątku Magnetofon itp i staram się zeby nie było narzekań ale wychodze z siebie jak widze wpisy kolegi krzych, gdzie bym nie napisał i co bym nie napisał to się czepia, prowokuje, wyzywa, krytykuje, ja mogę nie reagować ale każdemu cierpliwość się kończy. Nie wytrzymuje tego, albo kolega krzych zmieni swoje postępowanie o 180 stopni i będzie normalnie się wypowiadał w moim kierunku a co za tym idzie ja swoje także, albo to będzie się ciągnęło w nieskonczoność.

Pozdrawiam...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - prawie sprawny :D :D :D

Ukryta Zawartość

ja rozumiem ze rotel robi dobre wzmacniacze ale ta cena to juz totalna przesada.

Ukryta Zawartość

jakies 2 tyg temu taki poszedl za 400 zl ? w licytacji .. teraz ? a jaki opis

TOTALNY HIGH END

JEDEN Z NAJWYŻSZYCH MODELI Z SERII 9

RARYTAS HIGH END

normlanie bez komentarza .. ;/;/

Ukryta Zawartość

Obecnie jest moda na vintage w Polsce i handlarzyny to wykorzystują :D Barwne w opisy sa przezabawne :D Najlepsze są hasełka, że to lub tamto nie ma sobie równych do xxxxx zł, jeśli do tego dochodzi folklor słowny mam ubaw :D

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.