Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie-sprawdżcie uważnie kto dokładnie 10 dni temu zaczął lobować na rzecz tego wzmaka.Bez komentarza.

Dla kilku pozostałych dobra rada.Niejaki Bell dawno,dawno temu wynalazł coś takiego zwane TELEFON.Mając te ustrojstwo wystarczy wykręcić numer i Eureka.Nie mam co prawda współczynnika inteligencji 220 ale o dziwo wpadłem na ten genialny pomysł,zadzwoniłem iwiem,że ZESTAW!!!!! kosztuje 3999(pójdzie za 3500).

A tak poważnie.Do czego to doszło.W ciągnącym się już od kilku dni tym wątku 95% to domysły,podpuchy jakigoś tam rodzaju filozoficzne dywagacje.Konkretów brak.Pokerzyści wiedzą coś na ten temat..........

Jak to brak konkretów ? Trudno, żebym po 4 latach pamiętał jak to dokładnie grało, wiem jednak na 100 % że wtedy byłem zachwycony (w domu miałem wtedy Marantza PM 8000), był power, był bas, była dynamika i detaliczność, to Ty Marku9 wypisujesz jakieś dziwne rzeczy w stylu: "Syn ma to cacko.Razem z CD tunerem i telewizorem Loewe.Dla mnie to gra jak blaszany kanister.Nie obrażaj Nada 350" i gdzie tu konkrety ??

Dodam, że nie mam na celu promocji klocków Loewe/Linn, ale takie były moje odczucia i basta :)

Zyzio-Po pierwsze ne pojmuję o co ci chodzi.Siedzę na d. przed wieżą.Dotykam ją,widzę,słyszę igra dla mnie jak blaszany kanister.Jeśli to nie są konkrety to wybacz ale nadajemy na innych falach.Dla ciebie zaś konkretem jest,że gdzieś kiedyś(4 lata temu) słyszałeś tą wieżę.Brrrrr.Poza tym dodam ci,że i tak ciebie umieszczam w tych 5% co to w tym przypadku piszą na temat,bo ty przynajmniej kiedyś zetknęłeś się z tym sprzętem a nie jak większość co wypisuje co im ślina na język przyniesie znając zestaw co najwyżej ze zdjęcia.A,że różnimy się w ocenie-nic na to nie poradzę.

pozdrawiam.

zyzio - " Słuchałem tego Loewe z B&W 604 - i grało rewelacyjnie w MM - Zabrze w 2001 lub 2002r. :) Komplet CD+wzmak kosztował wtedy 4000 zł (przecena z 12000). "

I tu jest przyczyna przeceny - z 12000 na 4000 - to musiałbyć kanister :)

Ale konkrety, cudowna odpowiedź na temat ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))) nawet nie wiesz z czym to gra, a masz w ogóle syna Marku9 ? ;-))))

Czas kończyć rozmowę o tym Loewe, bo bzdurny wątek zaczyna się robić :)

Zyzio-napisałem ci delikatnie i kulturalnie ale nie zrozumiałeś więc napiszę konkretnie.Za to co przed chwilą napisałeś uważaj abyś nie dostał w mordę.Gówno cię obchodzi jakie kolumny ma mój syn i dlaczego kupił ten sprzęt.Poniał czy jeszcze nie.

Broda-Tą prawdę oczywistą już wszyscy pojęli oprócz jednego.

No widzę, ze nerwusek z ciebie Marku9.....na dodatek chamski.....i jurny jak dresik w wiejskiej remizie....wiedz za tym, że przez takie wypowiedzi tracisz wiarygodność na tym forum....bez odbioru.....a starszyć to sobie możesz swojego syna....

No i zrozumiałeś.Cieszę się.Jak nie można drzwiami to może oknem.Ciekaw jestem czy obywatel zyzio tak się do mnie przypiął,że to ja wspomniałem,że ktoś(zyzio) już 10 dni temu zaczął agitację na rzecz tego wzmaka i stale ją podtrzymywał.

Ja zacząłem ? Przecież ja nie mam z tym nic wspólnego....wkur....mnie tylko jak ktoś pisze jedno zdanie, że coś to gówno w ogóle nie piszać dlaczego i w jakiej konfiguracji tego czegoś słuchał, na dodatek wydaje się mu, że ktoś zagląda jego rodzinie do kieszeni....Ty chłopie otrząśnij się, bo swoje lata masz, a zachowujesz się jak smarkacz.....

A wracając do tematu - ostatnie godziny aukcji

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - vintage-Rotel :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ta ilość epitetów,którą otrzymuję od obywatela zyzio utwierdza mnie w tym co wcześniej napisałem.Moja straszliwa wina polega na tym,że mój syn ma tą wieżę a mi się ona nie podoba.Mimo wszystko ja ani razu nie użyłem wobec obywatela zyzio obrażliwego epitetu tylko poprosiłem aby odp.. się.Bez komentarza.

Witam.

Miałem CD Loewe Legro. Bez dwóch zdań jest to klon CD Linn Mimik wykonany przez Linna. Dla niedowiarków dysponuję zdjęciami wnętrza CD, po obejrzeniu nikt nie będzie miał wątpliwości, że to Mimik. Ponadto dostałem maila od Linna, w którym napisali, że Loewe Legro CD to bliźniak Mimika. Aha - najważniejsze, dźwięk był bez niemalże zarzutu, no może bas mógłby mieć więcej masy, a grało to na wzmaku Accuphase i kolumnach HGP Nightingale. Przesiadka na Loewe CD z SONY CDP-XA555ES pozwoliła usłyszeć więcej muzyki z systemu. Posiadałem także Loewe Legro CR - niemalże klon Classica. Człowiek, któremu sprzedałem ten kombajn kupił do niego monitory Linn i pisał mi, że jest zadowolony z połączenia.

To mój ostatni wpis na ten temat: Po pierwsze czasy obywateli mamy już na szczęscie za sobą - wiem że je pamiętasz więc mogło ci to wejść w krew....., po drugie - to że chciałeś dać mi w mordę za to, że zapytałem się z czym gra ten Loewe uważsz za nic ??? po trzecie to że oskarżasz mnie o to czego nie zrobiłem uważasz za nic ??? to, że unosisz się bez powodu uważasz za normalne??? myślisz, że jesteś w porządku ??...bez komentarza....

Zyzio-to mój też ostatni wpis.Widzę,że ty byś nawet gówno zamienił w złoto(oczywiście w twoim mniemaniu).Ty dalej nic a nic nie łapiesz.Jako,że nie pojmujesz fundamentalnych dygresji, zakończę-"Nie chce mi się z tobą gadać"

czyżby jeden z forumowiczów pozbywał się swojego cacka? :-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mlody jestem, ale tak wysokiego modelu z tej serii to ja nie widzialem :)

Ukryta Zawartość

Ciekawe co to ma w srodku ;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Sprawdzony sprzedawca. Sam kupilem od niego kolumny Magnaty Vintage jakies 6 mies. temu. Wszystko bylo ok. Cena 3 razy nizsza niz w salonie. Graja super. Gwarancja niemiecka.

Ukryta Zawartość

A co myślicie o tym?Czy warto?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.