Skocz do zawartości
IGNORED

YAMAHA RXV 450RDS na allegro

poTOOLny

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiałem się nad kupnem 440 ale przegladając aukcje na allegro trafiłem na nowy model

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) co o tym sadzicie warto za te pieniądze czy jest to jakaś sciema ??? a może kupował już ktoś u tego allegrowicza ??? z góry dzięki za odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/8345-yamaha-rxv-450rds-na-allegro/

No walsnie dzisiaj wpadlem przypadkiem na ogloszenie na allegro dotyczace nowej yamszki tj 450. Slyszal ktos to urzadzenie i moze porownac z poprzednimi modelami yamahy. Ja mialem do tej pory 495, 496, 420, 430, 440, 630 i chcialbym wiedziec jak w odniesieniu do wymienionych modeli gra 450. Zastanawiam sie tez czy rozni sie czyms od 440 z wyjatkiem wzornictwa...

Nowe ceny Yamahy (Audio Klan):

650 - 2499zł

450 - 1599zł

Przemyt jest w takim przypadku moim zdaniem całkowicie nieopłacalny.

650 z przemytu, bez gwarancji i faktury kosztuje na allegro 2100zł. A od ceny sklepowej 2499zł pewnie jeszcze troche rabatu sie dostanie.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Elberoth!!! Namieszałeś w swoim poście wszystko. Albo jesteś sprzedawcą w sklepie albo nieświadomie ludzi wprowadzasz w błąd. Kolejna poprawka. Na allegro Yamaha 650 kosztuje 1900 PLN a nie 2100 jak podałeś. To juz druga Twoja nieścisłość.

Nie jestem sprzedawcą. 640 kosztuje 2499 i TYLE SAMO kosztuje 650.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

kupilem yamahe 450 za 1200 zl. Na pudle naklejka 349 euro :) no coz, ja juz sie nie interesuje, jak kto negocjuje ceny :) jak gra? w porownianiu do 440 chyba bez roznicy. dodali drugi procesor efekciarski i nieco zmienili wyglad, dodali bodaj 5 W na kazdej koncowce i to wszystko. Na oko oczywiscie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.