Skocz do zawartości
IGNORED

podłonczenie plizzz

kosti5

Rekomendowane odpowiedzi

na poczatku chciałbym sie przyweitac i poprosic o pomoc otóz mam problem z podłonczeniem sprzetu otóz mam tv samsun ga lcd do tego dekoder hd polsatu konsole no i amplituner pionner wsx 920 no i tu problem ja wszystko podłonczyłem po hdmi ale wiem ze nie jest to chyba najlepsze rozwiazanie otóz oczekuje przestrzennego dzwieku czy jakiejs lepszejjakosci i nie wiem czy to co mi gra na kablach po hdmi to maximum sprzetu czy jest inne rozwiazanie i lepsze

plizzz pomózcie chciałbym max wykorzystac teen zestaw

https://www.audiostereo.pl/topic/83868-pod%C5%82onczenie-plizzz/

PS. powiedzcie że pierwszy post to prowokacja czy społeczeństwo cofa się w rozwoju?

Niestety panujący w niektórych kręgach konwenans jest taki, że publiczne obnoszenie się z żenującą nieznajomością języka polskiego nie przynosi ujmy, wprost przeciwnie: jest w dobrym tonie a nawet dodaje splendoru.

Problem rozwiązany, a zatem temat można zakończyć. Czy ktoś w ogóle zapytał o co chodzi kosti5, może ma większy problem od tego co opisał? Trochę szacunku dla nowych!

Wystarczy sformułować problem w sposób zrozumiały dla innych. A nie zadawać łamigłówkę o co też zainteresowanemu chodzi. Chyba każdy chętnie osobie pytającej pomoże, jeśli tylko sam będzie potrafił. Co to na wspólnego z szacunkiem? Nie mylmy pojęć.

Dokładnie jak napisał Bobcat, temat jest jakie kable a w treści wychodzi jaki typ połączenia jest najlepszy. Wróżyć z fusów też nie potrafię (który model dekodera i jaką konsole) a o tym który typ i jakie najlepiej się sprawdza już było na tym forum tylko po co szukać lepiej walnąć pierwszy post z lenistwa (a i tak lepiej polegać na własnym słuchu czy lepiej gra po optyku coxialu HDMI czy analogu - ten ostatni wyklucza dekodowanie dźwięku DD i DTS przez procesora ampli).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.