Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  446 członków

Audiostereo Caffe
IGNORED

Klub Szczesliwego Rodzica

Rekomendowane odpowiedzi

zważywszy że człowiek pzrestaje byc młody kiedy dorabia się dziecka

ps skąd ta duma ze zrobienia dzieciaka ? to nie lądowanie na księżycu !

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

Hmm co jak co ale zrobic dziecko to zaden wyczyn;-) Kazdy i i kazdej porze moze...;-)

No ale nowym tatusia gratulujemy i uwazajcie na kolymny. Dzieci bardzo ciagnie do nich zeby paluszka sobie wlozyc w wystajace kopolki;-)

[center]Studio 16hz * Karan Acoustics * Audio Research * Lumin * Transparent Reference XL & Ultra[/center]

zrobić dziecko żadna sztuka ale być wzorowym rodzicem poświęcić czas dla dziecka i wychować je aby było dobrym i czułym człowiekiem i dało sobie radę w brutalnym świecie to jest sztuka! jestem szczęśliwym ojcem 5latki i 3lataka i widzę że jest to wyzwanie! :) a to dopiero początek tej "trudnej" drogi :)

Edytowane przez mikson

Focal + Naim

Gość Audio_Newby

(Konto usunięte)

W Polsce nie opłaca się mieć dzieci. Marne zarobki w tym kraju i szantaże pracodawców powodują, że zgodnie ze statystykami polskie dzieci są jednymi z najuboższych w UE (nawet gdy oboje rodzice pracują) a do tego rodzice nie mają dla nich czasu.

Dziś dziecko rzeczywiście służy głównie do chwalenia się bo dziecko to luksus. I koniecznie ale to koniecznie trzeba mu opłacić studia najlepiej prawnicze !! Aha i kupić samochód jak tylko po 18-stce zrobi prawo jazdy. Nie wspominając o kupowaniu różnych dodatkowych gadżetów jak ipody srajpody i Dresy Hilfigera - żeby nie podlegały wykluczeniu społecznemu wśród rówieśników.

Dziękuję wolę moje Audio ;)

Czy to będzie wątek preciwników bachorków ? ;)

JA tam gratuluję odważnym Rodzicom i życzę im wszystkiego najlepszego... Pracujcie za mnie, ja zamiast pieluch wolę wzmacniacz. Aha - dzieci uczcie słuchania dobrej muzyki !

"Oni rzekli: Panie, tu są dwa miecze. Odpowiedział im: Wystarczy." (Łk 22, 38)

"Lecz teraz - mówił dalej - kto ma trzos, niech go weźmie; tak samo torbę; a kto nie ma, niech sprzeda swój płaszcz i kupi miecz!" (Łk 22, 36)

statystyka :

50 % szansy na rozwód

3 % sznasy że po rozwodzie dostaniesz faktyczna opieke nad potomkiem ( 97 % że zostaniesz ATM`em)

;)

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

tzn nie chcesz mieć dzieci bo wolisz audio? :)

Ja po prostu nie lubię dzieci :) . A audio wolę ogólnie. Przed tym tylko Bóg, Żona i Matula !

Zresztą na dzieci jestem za stary ;) (na inne rzeczy jestem młody).

Edytowane przez Lord Rayden

"Oni rzekli: Panie, tu są dwa miecze. Odpowiedział im: Wystarczy." (Łk 22, 38)

"Lecz teraz - mówił dalej - kto ma trzos, niech go weźmie; tak samo torbę; a kto nie ma, niech sprzeda swój płaszcz i kupi miecz!" (Łk 22, 36)

Hmm co jak co ale zrobic dziecko to zaden wyczyn;-) Kazdy i i kazdej porze moze...;-)

...pisanie przychodzi mi z pewnym trudem ale cytowane komentarze mowia wszystko w temacie. W zasadzie nie spodzewalem sie zadnego wpisu wiec zdziwienie moje jest duze. Powstanie KSR nalezy potraktowac z przymrozeniem oka ale jesli ktos odczuwa potrzebe podzielenia sie ze swiatem radoscia ze splodzenia potomka to prosze bardzo. Do rzeczy- audiostereo- z czym sie wam panowie kojarzy? mnie od pewnego czasu ze wszyskim oprocz muzyki, sprzetu, testow itp. Rownie dobrze kazdy z nas moze zalozyc nastepny o kretynsko brzmiacej nazwie Klub Milosnikow Zoltego Sera albo Klub Obgryzajacych Paznokcie U Nog no bo kto mu zabroni? Ech panie- rownia pochyla :-(

• 1 miesiąc później...

Przede wszystkim gratuluję wszystkim tatom i mamom na forum .

magic

nie łam się to Polska właśnie :) kraj wszechwiedzących malkontentów .

Ludzie wolą narzekać , chwalić się pierdołkami typu nowe kable za 1000 zł i narzekać przy tym że dziecko to nie za drogo kosztuje :) .

Biedne faktycznie będą te dzieci mając rodziców z takim podejściem do sprawy . Dziecko najbardziej potrzebuje nie kabzy i bogatych rodziców tylko ich miłości i mądrości i jeszcze czegoś .... Czasu ratorośli poświęcić trzeba jak najwięcej ale niektórzy wolą pędzić za kasą i zarzynać się w robocie od rana do wieczora . Ja zmieniłem front od 3 lat zarabiam mniej w efekcie ..... stać mnie na dziecko :) i dom , a dlaczego bo mam na to czas :) i chęci . Życzę wszystkim podobnej radości z życia .

Ja po prostu nie lubię dzieci :) .

Zresztą na dzieci jestem za stary ;) (na inne rzeczy jestem młody).

Kazdy tak mieli poki nie urodzi mu sie wlasne. A jak mu sie nie urodzi nigdy to i nigdy tez nie dowie sie co stracil, a i pewnie umrze w samotnosci :)

Tez troche tego nie rozumiem, ale czasem tak jest jak ktos dlugo stara sie o dziecko. Wyczynem jest raczej wychowanie go na "czlowieka" w dzisiejszych czasach. Dzisiejsi rodzice maja chyba trudniej o NORMALNY rozwoj swoich pociech w dzisiejszym gąszczu naszej klasy, facebooka, glupkowatego MTV z VIVĄ razem wziętych itd itp...

Edytowane przez rafal735r

?👈

Głupoty gadacie chłopaki:)

Wszystko do pogodzenia.

Kwestia organizacji.

Ci co pitolą że dzieciaki niepotrzebne to niewiedzą co tracą, życie takie na dłuższa mete staje sie nudne i bezcelowe.

Błyskotki tego Świata sie szybko znudzą.

Ja własnie jestem po solidnym odsłuchu mojego systemu, przedwczoraj mi się 3 dzieciaczek urodził i wszystko w najlepszym porządku.

Pozdrawiam!

Szczęśliwy Tata od ponad 6 lat:)

Edytowane przez zwykłybanan

Rownie dobrze kazdy z nas moze zalozyc nastepny o kretynsko brzmiacej nazwie Klub Milosnikow Zoltego Sera albo Klub Obgryzajacych Paznokcie U Nog no bo kto mu zabroni? Ech panie- rownia pochyla :-(

Tez prawda.

?👈

Jak masz maskownice to nie powinno być problemów wystarczy od małego tłumaczyć że to nie zabawka . Moje kolumny nie miały maskownic i to jest porażka na 5 małych dzieci które odwiedziły nasz dom wszystkie pięć próbowały walnięcia w głośniki , zapewne kojarzą się dzieciom z piłką :) . W drugim zestawie gdzie mam maskownice nigdy mały nawet się nimi nie zainteresował .

• Użytkownicy+

Córa 2,5 wiosen, ściągnęła z komody kolumnę, która wylądowała niedaleko niej. A na komodzie miało być bezpiecznie, więc od dwóch lat standy stoją gdzie indziej... W B&W 705 górny narożnik poszedł, ale chyba mogę siebie nazwać szczęśliwym rodzicem, bo małej się nic nie stało...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.