Skocz do zawartości
IGNORED

A. Lepper nie żyje

gelson

Rekomendowane odpowiedzi

Na materiale emitowanym "na żywo"?

Nie bardzo rozumiem o co ci chodzi. "Obraz na nim był zatrzymany. Ktoś wcisnął stopklatkę dokładnie o godzinie 13:15:04. Na ekranie telewizora zatrzymano obraz telewizji Polsat News".

Na jakim miał być, emitowanym "na martwo"?

Aaaa, zaczynam jarzyć z czym masz problem! Lepper niczego nie nagrywał, na pilocie od telewizora przycisnął przycisk Stop (o ile był to on). No i tak się ta klatka wyświetlała. A że na stopce była aktualna godzina to wiemy kiedy to nastąpiło. (do zwolenników teorii spiskowych - oczywiście wiem, że to łatwo zmanipulować, ale tylko w jedną stronę).

Jestem Europejczykiem.

Jasnowidz Jackowski ujawnił że tuż po tym jak dowiedział się o tym wydarzeniu, zrobił tzw wizję i oto co mu się objawiło :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Nie bardzo rozumiem o co ci chodzi. "Obraz na nim był zatrzymany. Ktoś wcisnął stopklatkę dokładnie o godzinie 13:15:04. Na ekranie telewizora zatrzymano obraz telewizji Polsat News".

Na jakim miał być, emitowanym "na martwo"?

Aaaa, zaczynam jarzyć z czym masz problem! Lepper niczego nie nagrywał, na pilocie od telewizora przycisnął przycisk Stop (o ile był to on). No i tak się ta klatka wyświetlała. A że na stopce była aktualna godzina to wiemy kiedy to nastąpiło. (do zwolenników teorii spiskowych - oczywiście wiem, że to łatwo zmanipulować, ale tylko w jedną stronę).

Zatrzymać w miejscu można jedynie obraz nagrany na dowolnym rekorderze. Spróbuj "zamrozić" sygnał bezpośrednio z anteny. Nie ma takiej możliwości. Dlatego obraz musiał być nagrany wcześniej co powinno być jasne. I nie jest to żadna teoria spiskowa tylko fakty.

po raz kolejny wszyscy łapia jakies ochłapy wyrwane przez dziennikarzy i usiłuja dorabiac teorie

nikt z pismaków nie wiem ile osób przewineło sie przez pokój do czasu odnalezienia zwłok

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

skondinąd nie rozumiem tego zafascynowania smiercia leppera.znam znacznie ciekawsze smierci.i nie wiem skad ta fascynacja jakoby niezwyklymi informacjami jakoby posiadał.Kto by dzielił sie informacjami z takim blaznem...i po co?

Zatrzymać w miejscu można jedynie obraz nagrany na dowolnym rekorderze. Spróbuj "zamrozić" sygnał bezpośrednio z anteny. Nie ma takiej możliwości. Dlatego obraz musiał być nagrany wcześniej co powinno być jasne. I nie jest to żadna teoria spiskowa tylko fakty.

NIESTETY - nie masz zielonego pojęcia o podstawowej funkcji współczesnych odbiorników ( N, Polsat, Cyfra )

Zamrożenie aktualnie oglądanego obrazu to PIKUŚ, ale Ty oczywiście twierdzisz, że to niemożliwe.

Jasnowidz Jackowski ujawnił że tuż po tym jak dowiedział się o tym wydarzeniu, zrobił tzw wizję i oto co mu się objawiło :

Ukryta Zawartość

Bardzo mi się podoba ten "jasnowidz".

To jakiś model typu jasnowidzący inaczej.

Czyli swoje "wizje" prezentuje po fakcie.

Do tej pory jasnowidzem określano osobę, która "widzi" przyszłe wydarzenia.

Ale my w Polsce musimy być lepsi. Inaczej.

Ukryta Zawartość

Zamrozic mozna obraz jak chcesz...nawet telewizory oferuja taka funkcje.

Natomiast podobno stopklatka z godz 13:15 a biegly lekarz okreslil zgon na 12 (mozna to dosc precyzyjnie ustalic).

Pozatym juz pisalem wczesniej... ci od olewnika tez sie "sami" wieszali (widac ze resocjalizacja pomaga bo bydlaki trzymali 2 lata czlowieka pod ziemia i nic ich nie ruszalo a tu nagle watpliwosci moralne nachodza takiego sk***ysyna - ot ciekawostka penitencjarna).

Nagonka jakoby dlugi czy problemy byly dla Leppera czyms nowym jest smieszna...to raczej nie ten typ czlowieka. On komornikom w twarz sie smial...

Jak czegoś nie wiesz to nie pisz.

To się nazywa retrokognicja czyli jasnowidzenie przeszłosci.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Jak czegoś nie wiesz to nie pisz.

To się nazywa retrokognicja czyli jasnowidzenie przeszłosci.

Po pierwsze, to mi możesz pofiukać a nie pisać co mam pisać.

Ponadto napisałem, że podoba mi się ten model.

A po trzecie, to ci wszyscy nosiciele prawdy objawionej latają z nią... ale dopiero po śmierci Leppera.

...i nie wiem skad ta fascynacja jakoby niezwyklymi informacjami jakoby posiadał.Kto by dzielił sie informacjami z takim blaznem...i po co?

ty faktycznie w innym raju żyjesz czy szkło słoja grube i za ciemne?

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Wszyscy w mediach wypowiadają się o Lepperze w samych superlatywach,nawet PiS,który go wykończył.A to był przecież zwykły warchoł!

A co do jego śmierci.Trzeba sobie zadać pytanie kto na niej najbardziej skorzystał?Oczywiście Balcerowicz bo już nie musi odejść.Miał motyw!

Śmierć Leppera spowodowała wysyp nowych idiotów i aktywność od dawna znanych.

Prezes PiS Jarosław Kaczyński poinformował we wtorek, że zmarły w piątek lider Samoobrony Andrzej Lepper kilka miesięcy temu chciał się z nim spotkać. Dodał, że jeżeli zostanie wezwany przez prokuraturę, to przekaże, co wie ws. Leppera. Wiem niewiele, ale wiem - stwierdził.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Co z tego wynika?

Tylko tyle, że jak wezwą to pójdzie i powie co wie, a wie nie wiele.

Filut

Czyżbyś wiedział więcej niż nie wiele w tej sprawie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Bardzo mi się podoba ten "jasnowidz".

To jakiś model typu jasnowidzący inaczej.

Czyli swoje "wizje" prezentuje po fakcie.

Ale my w Polsce musimy być lepsi. Inaczej.

Poniżej sa dokumenty policyjne poświadczające trafne wizje Jackowskiego :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Poniżej sa dokumenty policyjne poświadczające trafne wizje Jackowskiego :

Ukryta Zawartość

Jak to się ma do "drabiny Leppera"?

A tu więcej krakania internetowego:

Lepperowi przed śmiercią podali "pigułkę gwałtu"?

Ukryta Zawartość

Podbijamy bębenek?

Proszę bardzo.

"To poszło od K..." - oto rozmowa Leppera z Sakiewiczem

Ukryta Zawartość

Ja również uważam, że samobójstwo Leppera jest zaskakujące i dziwne. Ale wiem, że jest kampania wyborcza i najgorsze polityczne tałatajstwo wykorzysta to nieszczęście bez skrupułów i do końca. Jedni trąbiąc o mężu stanu inni o popegeerowskim buraku.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

generalnie nie ma sie co certolic.na lawete i na wawel.I piec armat o dwunastej.

Za późno.

Kancelaria premiera zorganizuje państwowy pogrzeb Andrzeja Leppera, szczegóły pogrzebu ma ustalić z rodziną Leppera wojewoda zachodniopomorski - poinformował wieczorem rzecznik rządu Paweł Graś.

Pogrzeb Andrzeja Leppera ma odbyć się w czwartek wczesnym popołudniem. Były wicepremier zostanie pochowany w Krupach (woj. zachodniopomorskie), niedaleko Zielnowa, w którym mieszkał.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

mamlak przez słój widze jakies miliony mamlakow.zdaje sie że z gdanska.wołajom...nie zabijajcie nas.to o was????wzieni sie za mamlakow i podobne leppery??

pilne - kaftan potrzebny od zaraz !!!

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

cholera, szkoda.pospieszyli sie.bylyby ładne marsze i krzyze znowu.jak ja to lubiem.i wielkie mowy o wielkim polaku...I ksiendze..

Wiesz... w tym przypadku nic nie stoi na przeszkodzie aby Krupy/Zielnowo zrobić drugim Licheniem inaczej. Będą pielgrzymki, datki, krzyże, znicze, namioty i czarni. Tylko, że to cholera nie Krakowskie Przedmieście, za mała rozpierducha przy "czuwaniu obrońców" i mało medialne miejsce. Ale jak się wykryje spisek, zamach albo co, to i męczęnnik gotowy. Na dwoje babka (wróżka) wróżyła.

Z tego wynika puste pieprzenie pana prezesa kolego.

Na nieszczęście nie jest w swym tłumoctwie osamotniony.

Plaga jakaś wśród "osób publicznych" czy co?

Filut 30 sek reklamy w tv kosztuje 60-80tys zł

kazdy idacy do wyborów bedzie miał teraz bardzo pilne i ważne rzeczy w temacie aby za darmoche pobłyszczec w tv

Filut 30 sek reklamy w tv kosztuje 60-80tys zł

kazdy idacy do wyborów bedzie miał teraz bardzo pilne i ważne rzeczy w temacie aby za darmoche pobłyszczec w tv

No tak. Racja. Proste jak budowa cepa.

ale nie bedzie to ladnie w tej zielonce korespondowało z tajemnicami ktore co rusz benda odkrywane.W warszawie.Z drugiej strony zastraszony lepper co to nikogo sie nie bał, poszedł poskarzyc sie do kurdupla.i tyle czasu czekali zeby wreszcie sie powiesił. z tymi rewelacjami.ale mamlaki tak majom.

i podobno w gdansku tez tak majom.

sądzac z tego co wygadują w radiomaryja to kurdupel juz oglosił pospolite ruszenie

wszystkie chwyty dozwolone aby zaistniec w mediach publicznych i scalic swoj elektorat

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.