Skocz do zawartości
IGNORED

tuner wi-fi radia internetowego

piotr6

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Gość

(Konto usunięte)

Czy możecie polecić jakiś tuner wi-fi ,który będę mógł podłączyć do wzmacniacza stereo.

Narodziła się córka i niech sobie posłucha jakiegoś ambientu

piotr

Mam Maximum MR 2000. Dodatkowo ma tuner FM, DAB, wejście USB i wyjście cyfrowe więc uzyskana jakość radia internetowego jest do przyjęcia. Płaciłem chyba 560zł.

Czy możecie polecić jakiś tuner wi-fi ,który będę mógł podłączyć do wzmacniacza stereo.

Narodziła się córka i niech sobie posłucha jakiegoś ambientu

piotr

szukaj po odtwarzaczach sieciowych - niektore sa z opcja tunera no i mozliwoscia posluchania i/lub ogladania plikow przy okazji, powinienes sie zmiescic ponizej 500zl

chwilowy brak działalności w audio.

Gość Gość

(Konto usunięte)

szukaj po odtwarzaczach sieciowych - niektore sa z opcja tunera no i mozliwoscia posluchania i/lub ogladania plikow przy okazji, powinienes sie zmiescic ponizej 500zl

Tylko w przypadku odtwarzaczy sieciowych weź pod uwagę ich funkcjonalność. Często trzeba wykonać parę czynności żeby włączyć radio internetowe. Dodatkowo jeśli nie masz podpiętego pod nie telewizora trudno jest poruszać się po menu. Tuner radia internetowego jest urządzeniem które jeśli ma być wykorzystywane tylko do radia to będzie łatwiejsze w obsłudze.

HQ nie jest tak źle odtwarzacze sieciowe już na tyle się rozwinęły że wcale nie trzeba włączać tv jak i robić skomplikowanych czynności żeby włączyć radio....

Weźmy taki sbt wprawdzie on kosztuje ok 1000 ale ma wyświetlacz i tak opracowany jest że radio wlaczysz po wcisnieciu 1 przycisku.... jest dużą oferta odtwarzaczy z radiem trzeba się rozejrzeć i kupić odpowiedni .... no i możliwość odczytu plików też jest ważna to przyszłość muzyki

chwilowy brak działalności w audio.

Gość Gość

(Konto usunięte)

HQ nie jest tak źle odtwarzacze sieciowe już na tyle się rozwinęły że wcale nie trzeba włączać tv jak i robić skomplikowanych czynności żeby włączyć radio....

Weźmy taki sbt wprawdzie on kosztuje ok 1000 ale ma wyświetlacz i tak opracowany jest że radio wlaczysz po wcisnieciu 1 przycisku.... jest dużą oferta odtwarzaczy z radiem trzeba się rozejrzeć i kupić odpowiedni .... no i możliwość odczytu plików też jest ważna to przyszłość muzyki

To prawda. Sbt to dobry wybór ale też wyższa cena. Kolega pytał o tuner i to niedrogi. Natomiast tańsze odtwarzacze sieciowe niestety z tą funkcjonalnością to tak różnie. Na tym który zaproponowałem też sporo formatów odtworzysz.

w sumie to wiele tych odtwarzaczy nie ma ,ten maximum wydaje się najlepsza ofertą choć spodziewałem się,że może coś tańszego będzie. A jaka szybkość łącza musi byc

piotr

Gość Gość

(Konto usunięte)

w sumie to wiele tych odtwarzaczy nie ma ,ten maximum wydaje się najlepsza ofertą choć spodziewałem się,że może coś tańszego będzie. A jaka szybkość łącza musi byc

piotr

Ten tuner na szczęście obsługuje wirelles N. Nie wiem jakie musi być minimum. Mam co prawda 6mb ale mialem 2 i też było O.K.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.