Skocz do zawartości
IGNORED

To już przekracza wszelkie granice

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

Modrzewiu!

Karolka jest Kobietą!

Głodnym chleb na myśli...widać.

Ty biedaku, gdzie do ludzi? Idź się umyj bo śmierdzi!

Każdy sądzi według siebie...dzieciaczku.

Możesz założyć skrzynkę na portalu o2.pl, nie wymagają danych ani telefonu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

No i załozyłem ;)Reszta niech się wali.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

To było do jar1..

A to, że jestem Kobietą.. jaką robi różnicę.. hehe.

Tak czy inaczej swoje dane trzeba podać..

jak chcemy cos za darmo - to cos od nas zawsze będą chcieć.. czyli dane aby nimi handlować..

Natomiast jak chcemy zapłacić za pocztę.. to i tak wymagają danych do faktury.

Nie spotkałam się z poczta, gdzie niczego od nas nie chcą... ale moge się mylić.

:)

To jest błędna interpretacja.

O ile do zwykłej poczty dane adresowe są niezbędne do wykonania usługi o tyle w przypadku internetu moimi danymi niezbędnymi do wykonania usługi jest moja skrzynka imailowa. Jesli usługa jest darmowa, to dane do faktury nie są potrzebne.

Nie spotkałam się z poczta, gdzie niczego od nas nie chcą... ale moge się mylić.

A czemu trzymać sie kurczowo polskich portali? Tlen to jeden z najbardziej spamerskich serwisów pocztowych.

Polecam np. gmail, yahoo - zero problemów, dużo zalet.

Powrót po dłuższej przerwie...

Bo trzeba wspierać lokalny biznes?

Nie.. nie te czasy.

Sama sprowadzam rzeczy z zagranicy, bo nasi producenci mają gdzieś specyficzne potrzeby klientów, za które mogliby dostać więcej kasy.

Każda firma/portal ma inną politykę.. Jedni poza zarabianiem na reklamie zarabią na sprzedaży naszych danych. Mało kto się tym przejmuje.

Ja zaczęłma.. ostatnio.. bo muszę kasować codziennie około 20 e-maili.. i odbierać po kilka telefonów od dziwnych ludzi sprzedających mi maszyny do odśnieżania albo stojaki na rower. W sumie z jednej strony dzięki nim stałam się mega asertywna i słowo NIE wypowiadam zanim telenaciągacz dojdzie do końca swojego nazwiska.

Dzisiaj jeszcze jedna rzecz mni9e rozjechjała. Dzwoni telefon, nieznajomy numer. W końcu odbieram, a tu słyszę głos automatu " proszę czekać będzie rozmowa z agentem". Od razu odłozyłem. Kuriozalny sposób marketingowców. Jak można takie tekst puszczać w rozmowach wychodzących. Banda buraków i tłuków.

A poza tym, kto ma ochtę kontaktoawać się z agentem....

jest to odwazne ale przy zalozeniu ze my nigdy nie bedziemy musieli wymieniac swojego...nazwiska.

wszyscy na rentę i po problemie

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Tak.. kupowanie tablic szkolnych. Hehe.. ja takie kupiłam.. dwie.. Ale najpierw zadzwoniłam do szkoły, do której chodzi moje dziecko.. bo akurat o tą szkołę im chodziło. Pogadałam sobie z Panią Dyrektor i okazało sie, że rzeczywiście mają taki układ podpisany z tą firmą. Tylko dlatego kupiłam.. bo raz na jakiś czas trafi mi się lepszy humor na zasponsorowanie czegoś.. jeśli chodzi o "system nauczania" do którego uczęszcza moja riebiata.

Jest fajniej!

No.. chyba, że tak.. :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.