Skocz do zawartości
IGNORED

AKG czy coś innego

sekulas

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Na początku chciałem sie przywitać na forum , zamierzam kupić jakieś fajne słuchawki i potrzebuje waszej pomocy , opini itd. Wiem że na forum jest już dużo artykułów na ten temat ale każdy ma inne wymagania dlatego poostanowiłem także zapytać. Zacząłem odsłuchiwać pare modeli po sklepach typu media saturn itd dodam że jestem z bytomia. Pod uwagę wziąłem jak na razie AKG K540 oraz Sennheiser hd558 . Wg mnie słuchawki grają podobnie z lekka przewagą dla AKG , natomiast Sennheisery sa głośniejsze.Dodam że słucham muzyki elektronicznej.Pytanie następne czy możecie polecić jakiś sklep który ma duży wybór słuchawek w okolicach katowic żeby móć je odsłuchać ? Ewentualnie czy się przyjżeć jakimś innym sluchawkom np Audio Technika .Kwotą jaką dysponuje to ok. 500 zł .

Pozdrawiam

DAREK

https://www.audiostereo.pl/topic/86621-akg-czy-co%C5%9B-innego/

Witaj,

musisz zdecydować się, czy szukasz słuchawek otwartych czy zamkniętych. Dodatkowo nie podałeś czy słuchawki będą pracowały na zewnętrznym wzmacniaczu słuchawkowym, czy podłączasz je do sprzętu, korzystając z wbudowanego wzmacniacza. Biorąc pod uwagę że przynajmniej narazie nie będziesz korzystał z dedykowanego wzmacniacza słuchawkowego, zdecydowanie poleciłbym słuchawki Audio-Technica ATH-A500 (konstrukcja zamknięta) lub ATH-AD500 (wersja otwarta). Obydwa modele powinny przy Twojej muzyce idealnie sprawdzić się. Jeśli natomiast możesz trochę zwiększyć budżet, zwróć proszę uwagę na model otwarty Audio-Technica ATH-AD700. Jest to moim zdaniem najbardziej opłacalny zakup biorąc pod uwagę jakość i cenę.

Serdecznie zapraszam na odsłuchy wielu marek, modeli słuchawek,

w przypadku pytań służę pomocą. Jeśli nie masz możliwości odbioru osobistego, istnieje możliwość wysyłki z opcją ewentualnego zwrotu - ryzykujesz tylko koszty przesyłki.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Witam

Na początku chciałem sie przywitać na forum , zamierzam kupić jakieś fajne słuchawki i potrzebuje waszej pomocy , opini itd. Wiem że na forum jest już dużo artykułów na ten temat ale każdy ma inne wymagania dlatego poostanowiłem także zapytać. Zacząłem odsłuchiwać pare modeli po sklepach typu media saturn itd dodam że jestem z bytomia. Pod uwagę wziąłem jak na razie AKG K540 oraz Sennheiser hd558 . Wg mnie słuchawki grają podobnie z lekka przewagą dla AKG , natomiast Sennheisery sa głośniejsze.Dodam że słucham muzyki elektronicznej.Pytanie następne czy możecie polecić jakiś sklep który ma duży wybór słuchawek w okolicach katowic żeby móć je odsłuchać ? Ewentualnie czy się przyjżeć jakimś innym sluchawkom np Audio Technika .Kwotą jaką dysponuje to ok. 500 zł .

Pozdrawiam

DAREK

Przeczytaj ostatnie moje wpisy w temacie o sluchawkach ponizej 500zł.

Witam

Raczej szukam słuchawek zamkniętych , co do sprzętu na jakim bedę grał to amplituner Onkyo tx sr504. Zastanawiałem się także jakis czas nad Sennheiser HD 380 Pro ale jakoś nie umiem nigdzie ich spotkać zeby odsłuchać :( Może znacie jakis dobry sklep w okolicach katowic do pabianic mam za daleko :)

Pozdro.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Primodium. Medium. Finis.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.