Skocz do zawartości
IGNORED

STANDY z kamienia na wymiar

mikolajpl

Rekomendowane odpowiedzi

Może wie ktoś z warmińsko mazurskiego gdzie taniej można zamówić standy z kamienia na wymiar. Kamień to marmur lub granit czarny.

W grę wchodzą również inne województwa tylko nie wiem kiedy będę miał darmowy transport lecz oczywiście jak będzie dobra oferta to za jakiś czas by się ktoś po nie zjawił.

https://www.audiostereo.pl/topic/86865-standy-z-kamienia-na-wymiar/

Idz do byle jakiego zakladu kamieniarskiego i ci powinni zrobic. Ja u siebie chodzilem 2 razy to zrobili mi pod kolumny za 50zł.

A możesz dla mnie też zamówić w tym zakładzie 5cm na 29 cm na 41 cm czarne i polerowane z każdej strony a ja bym do Ciebie podjechał. Dodatkowo dla Ciebie przywiozę za fatygę 4 piwka :]

50zł to dobra cena za takie standy.

Tak właśnie chodziło mi o te same płyty pod kolumny.

Ponawiam powyżej zamieszczą prośbę do forumowicza rafal735r.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

rafal735r - jak nie chcesz się pofatygować i zamówić dla mnie standów to przynajmniej podaj nr telefonu bądź adres do tego zakładu to sam sprawę załatwię. W Kętrzynie mieszkają ludzie z tej samej firmy więc jednego z nich poproszę i sprawę załatwi.

Mam nadzieję, że to co napisałeś o cenie jednak nie było wyssane z palca lecz znalazłeś tańszego kamieniarza.

Sorry. Zapomnialem o tym temacie. Mogles napsiac na PW.

Plyty robilem jedne za 60zl, a drugie za 50zł. Polerowane z gory i po bokach, sfrezowane ranty, dol bez polerki. Tyle ze ja robilem z plyt 3cm. Moze z 5cm beda ciut drozsze. No i roznie jest z wyborem kamienia. Ja bralem takie jasne z czerownym zeby mi pasowaly do koloru kolumn. Zakladzik jest maly i z wyborem czasem jest ciezko, bo owe plytki robia z odpadow, ktore zostaly z pomnika. Zreszta to oczywiste.

Moge podjechac do nich na dniach i sie dopytac jak z cena za 5cm plyte i czy maja jakis czarny. Ew zrobie foty i ci podesle to se wybierzesz kolor, bo pewnie beda rozne odcienie.

?👈

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.