Skocz do zawartości
IGNORED

Zlecę wykonanie standów stalowych

Tuscani

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich

Poszukuje osoby która wykona standy stalowe

Niestety ale firmy które się tym zajmują na alledrogo i w ogłoszeniach nie chcą ich wykonać lub cena rozwalająca :-(

Standy są proste w budowie blaty prostokątne , dolny grubości ok 10-12 mm ( gruby ) górny grubości ok 5 mm. Oparty na 4 profilach 8x10 cm lub 8x8 cm

Warunek standy mają być skręcane bez spawów zewnętrznych !

Zdjęcia moge podesłać na meila

Całość w rozsądnej cenie :-)

Osoby które by chciały wykonać tego typu podstawy lub znają osoby którch zainteresowało by ich wykonanie proszę o info na priv .

Pozdrawiam

Wbrew pozorom nie jest to łatwe zadanie. Przy skręcanych podstawach trudno zachować idealne dopasowanie. Każdy najdrobniejszy błąd, czy nierówność jest bardzo widoczna. Do tego dochodzi sposób skręcania, co z nakrętkami lub łbami śrub. Na wszystko jest sposób ale musisz zdwać sobie sprawę z komplikacji wbrew pozorom prostej podstawy. Przez 5 lat parcowałem z metalem i wiem czego można sie spodziewać. Zanim się zdecyduje chciałbym wiedzieć ile wg, ciebie ma kosztować taki stand. Potem możemy się podarować. Więcej na PW jak jesteś zainteresowany.

Dziękuje za zainteresowanie i wyjaśnienie ...

Miałem już takie standy ale były za niskie i za szerokie dedykowane do innych monitorów niż te co mam obecnie .

Skontaktuje się z Tobą na priv , podeślę fotke :-)

• 3 tygodnie później...

Przepraszam za jakość zdjęć :-( aparat pojechał na wakacje i wraca za pod koniec miesiąca. Lepszej jakości foty mogę podesłać na meila pod koniem miesiąca

Są wzorowane na angielskich standach TARGET i naszych STAND ART

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.