Skocz do zawartości
IGNORED

Opakowaniowi oszuści-bojkot towarów

ricon

Rekomendowane odpowiedzi

il Dottore

Mógłbyś sfotografować się z tymi wszystkimi pięknymi przedmiotami które posiadasz (z Mercedesem oczywiście również), i wkleić te zdjęcia tutaj?

Byłoby bardzo fajnie.

Wiesz jaka jest różnica między nami?

Różnica jest taka, że ja mogę pracować wszędzie.

Dziś to jest Irlandia, jutro Dubaj albo Nowa Zelandia... i wszędzie zarobię tyle samo mniej więcej.

Za wyjątkiem Polski...

Spróbuj wyjechać gdziekolwiek, załap się do górnych 10% zachodniego społeczeństwa pod względem zarobków i społecznego statusu.

Kup sobie E-Klasę Mercedesa za gotówkę, tak jak się kupuje hamburgera w McDonalds.

Wtedy pogadamy o dziczy. Będziesz RÓWNYM partnerem do takiej dyskusji.

Ale bzdety, hehe. Postrzeganie ludzi poprzez pryzmat pieniedzy. Chyba masz wiecej wspolnego ze swoim avatarem niz mi sie wydawalo. Odstaw zielsko chociaz na swieta. :D

?👈

Gość Gość

(Konto usunięte)

Mam pomysł na biznes. Może by takie koszulki z napisem:

,,Załapałem się do górnych 10% warstwy społeczeństwa pod względem zarobków i statusu społecznego.''

produkować?

Można nieźle zarobić a posiadacze od razu by wiedzieli z kim mogą jak równy z równym pogadać.

A na plecach jeszcze dodać:

,, Kupuję E-klasy jak bułki w McDonaldzie''

Dla mnie widzisz status materialny nie jest wyznacznikiem tego kim jestem.

Il Dottore dołozył do pieca jak zakompleksiony wiochmen, który z chama wyszedł na pana :D Oj jesli jesteś lekarzem Dottore to jak nie wierze tak zacznę Boga prosić by mnie przed takimi chronił.

Gdzie jest user: jazz :-) ??????

Szuka do kompletu tych pozostałych górnych 10% zachodniego społeczeństwa, z którymi mógłby sobie porozmawiać :D

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.