Skocz do zawartości
IGNORED

CD Harman Kardon awaria

dariusz964

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam pytanie do właścicieli takiego odtwarzacza.Kupiłem taki odtwarzacz, przed wysyłką do mnie na zdjęciach wyglądał że jest wszystko ok.Wyświetlacz Pokazywał tytuł utworu i inne informacje.Paczka dotarła do mnie i po paru godz włączyłem go do sieci i tu lipa.Włączył się dioda zapaliła się na biało ale wyświetlacz nic nie wskazuje taca na płytę nie otwiera się i nie reaguje na nic tylko mogę go włączyć i wyłączyć.Możliwe że uszkodził się w transporcie,czy może zresetował się przez to że był odłączony z sieci przez parę dni.Odtwarzacz nie jest nowy i nie mogę dać go do naprawy gwarancyjnej.

https://www.audiostereo.pl/topic/87833-cd-harman-kardon-awaria/
Gość G.Mark

(Konto usunięte)

Witam mam pytanie do właścicieli takiego odtwarzacza.Kupiłem taki odtwarzacz, przed wysyłką do mnie na zdjęciach wyglądał że jest wszystko ok.Wyświetlacz Pokazywał tytuł utworu i inne informacje.Paczka dotarła do mnie i po paru godz włączyłem go do sieci i tu lipa.Włączył się dioda zapaliła się na biało ale wyświetlacz nic nie wskazuje taca na płytę nie otwiera się i nie reaguje na nic tylko mogę go włączyć i wyłączyć.Możliwe że uszkodził się w transporcie,czy może zresetował się przez to że był odłączony z sieci przez parę dni.Odtwarzacz nie jest nowy i nie mogę dać go do naprawy gwarancyjnej.

Pytanie?! Jakie pytanie? "Takiego odtwarzacza" to znaczy jakiego?

Nie potrafisz naprawiać urządzeń elektronicznych = odesłać do sprzedającego.

Potrafisz diagnozować i naprawiać = zdiagnozować i naprawić.

Czy do podjęcia decyzji potrzebna jest konsultacja osób trzecich?

GM

Ojej, kolejna ofiara Allegro? Słuchamy za darmo w salonach, czytamy za darmo w Empiku i taki kłopot?

Nowe tez są zawodne cały sprzęt Harmana już lądował w serwisie gwarancyjnym i nikt nie karze sie panu wypowiadac szyderczo,bo to bardzo głupie.

Pytanie?! Jakie pytanie? "Takiego odtwarzacza" to znaczy jakiego?

Nie potrafisz naprawiać urządzeń elektronicznych = odesłać do sprzedającego.

Potrafisz diagnozować i naprawiać = zdiagnozować i naprawić.

Czy do podjęcia decyzji potrzebna jest konsultacja osób trzecich?

GM

Pytam czy ktoś miał podobny problem,a widzę że odzywają się napięci bufoni.Nie do nich było skierowane pytanie .

Gość G.Mark

(Konto usunięte)

...

Pytam czy ktoś miał podobny problem,a widzę że odzywają się napięci bufoni.Nie do nich było skierowane pytanie .

O to chodzi, że o nic nie pytasz. Jeśli nie potrafisz zadawać pytań, to odeślij ten odtwarzacz, nadal nie raczyłeś napisać jaki to model, do sprzedającego i nie zawracaj głowy.

GM

P.S. Tak się składa, że miałem taki problem. Wymieniłem bezpiecznik i po sprawie. Odtwarzacz nie mógł się zresetować.

O to chodzi, że o nic nie pytasz. Jeśli nie potrafisz zadawać pytań, to odeślij ten odtwarzacz, nadal nie raczyłeś napisać jaki to model, do sprzedającego i nie zawracaj głowy.

GM

P.S. Tak się składa, że miałem taki problem. Wymieniłem bezpiecznik i po sprawie. Odtwarzacz nie mógł się zresetować.

Faktycznie nie napisałem jaki to model ,mój błąd jest to HD-980.Przepraszam za ,nie pełne pytanie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Nie ma możliwości "resetu". W grę wchodzi tu uszkodzenie sprzętu. Natomiast czy nastąpiło to w transporcie czy też u Ciebie- tego nie powie Ci nawet jasnowidz. Popieram pomysł przedmówców- odesłać. Nawet jeśli to bezpiecznik, to ja bym nie ryzykował otwierania sprzętu (chyba, że poradzisz sobie z bezpiecznikiem, a sprzęt nie jest już na gwarancji).

Nie ma możliwości "resetu". W grę wchodzi tu uszkodzenie sprzętu. Natomiast czy nastąpiło to w transporcie czy też u Ciebie- tego nie powie Ci nawet jasnowidz. Popieram pomysł przedmówców- odesłać. Nawet jeśli to bezpiecznik, to ja bym nie ryzykował otwierania sprzętu (chyba, że poradzisz sobie z bezpiecznikiem, a sprzęt nie jest już na gwarancji).

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Sprzedawca zobowiązał się do zwrotu gotówki.Zastanawia mnie jednak co się mogło stać,bo na zdjęciach widać że cd ma sprawny wyświetlacz,stan jak ze sklepu.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.