Skocz do zawartości
IGNORED

JoLida, prośba o opinie.

Gość Tubatoon

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo proszę posiadaczy sprzętu JoLida o opinie, uwagi, spostrzeżenia. Z czym u Was gra?

Marka ta nie ma osobnego klubu, dlatego pytam tutaj.

Dziekuję.

Witam.Ostatnio kupiłem Jolide 502BRC.Krótko słuchałem (bo brak czasu) z JmLab Electra 926 i CA 840C.Fajnie grało,nawet Rammstein brzmiał nieźle na lampach 6550.Zobaczymy co będzie dalej.Pozdrawiam.

Goscilem chwile CD 100 (jakos tak) i to byla tragedia dzwiekowa nie warta pieniedzy za to zadanych ,natomiast wzmaki sa calkiem fajne pod warunkiem ze nie sa to chinskie podrubki bo takowe weszly na rynek psujac opinie o tej marce kiedys tak popularnej w naszym kraju.

robix

Używam wzmacniacza Jolidy JD1710Rc ,to hybryda gra z vincentem CD S6 +monitory minima audio. Porównywałem ten wzmak z rotelem i audioanalog crescendo. Jolida wygrała rotel był dobry do rocka i tylko do tego, audio analog grał ciekawiej ale słuchając " Take Five"-takie jazzowe plumkanie fortepian brzmiał tylko w jolidzie.

Mam wzmacniacz Jolida 1501 RC (od 6-ciu lat). Kolumny to B&W 603 S3. Do wzmacniacza podłączone są: tuner, gramofon, cd, magnetofon. Cały system gra super, to na pewno w dużej mierze zasługa wzmacniacza. Jestem z niego bardzo zadowolony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.