Skocz do zawartości
IGNORED

Forumowicz roku

stary audiofil

Rekomendowane odpowiedzi

Gość rochu

(Konto usunięte)
Opublikowano · Ukryte przez Fr@ntz, 13 Listopada 2011 - trolling
Ukryte przez Fr@ntz, 13 Listopada 2011 - trolling

nie dorastasz jej do pięt

Z ciekawości zadałem googlom pytanie o źródło twojego awatarka.

No cóż nie wiedziałem, że gustujesz...

To u was rodzinne czy to tylko kryzys wieku średniego?

Z ciekawości zadałem googlom pytanie o źródło twojego awatarka.

no i cóż ciekawego ci to źródło powiedziało konkretnie? (bo na pewno nie te insynuacje które napisałeś)

Gość rochu

(Konto usunięte)

no i cóż ciekawego ci to źródło powiedziało konkretnie? (bo na pewno nie te insynuacje które napisałeś)

Przecież sam dobrze wiesz co mógł powiedzieć.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

"Oświeć" nie jest równoznaczne z "poświęć". Tak jak kaganek oświaty nie jest latarką. Jesteś narcyzem każdego wątku i rozwalasz jego sens. Dziwię się, ze nikt cię za to nie banuje.

Gość rochu

(Konto usunięte)

"Oświeć" nie jest równoznaczne z "poświęć". Tak jak kaganek oświaty nie jest latarką. Jesteś narcyzem każdego wątku i rozwalasz jego sens. Dziwię się, ze nikt cię za to nie banuje.

Banuj się sam dziadku.

Ty i twoi koledzy imputujecie mi jakieś zapędy do moderowania a sami nie jesteście lepsi.

Ale co mi tam.

Jak to wam ulży waszym problemom emocjonalnym - mogę się poświęcić.

Walcie więc jak w bęben.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Moja nazwa użytkownika brzmi tak: "dziadekwłodek". I tak masz się do mnie zwracać. Każde inną jej pisownię bedę traktował jako obraźliwą - szczególnie w Twoim przypadku, ponieważ deklarujesz się jako wiesz merytoryczności i poprawnej pisowni na tym forum.

stary audiofilu,

co tam, śpisz przyjacielu, jak tam audio szoł, grało ci tam coś?

Moderacyja panoszy się w wątku, rocha wycieli...

Jest taka propozycja, żeby zrobić promocyję z forumowicza na "buraka roku".

bez odbioru

Zagłoba....

• 2 miesiące później...
Gość nudel1306

(Konto usunięte)

Violet - kultura, znajomość rzeczy, świetne recki, uczynność

747 - za upór i wierność... Prezesowi

stary audiofil - za poezje zaangażowane :)

Yhym no to tak:

w kategorii doradca ds. spraw audio - Elberoth - zna sie chlopak na rzeczy...

w kategorii doradca merytoryczny - Stary audiofil - z sensem i na temat

w kategorii gospodarz roku - Palton - zapraszal nie raz chociaz malo kto skorzystal...

w kategorii guru roku - Muls - za niczym (jak on to nazywa ''boska") nieograniczona wiedze na kazdy temat...

Dziekuje i zycze udanego glosowania

Gość nudel1306

(Konto usunięte)

nudel i to wszystko z powodu mulsa i to z duzej litery.Musiales sie zebrac ..w sobie.

Masz racje........ jak zwykle;]

nudel i to wszystko z powodu mulsa i to z duzej litery.Musiales sie zebrac ..w sobie.

Masz racje........ jak zwykle;]

Tego wymagala grzecznosc i oczywiscie masz racje........ jak zwykle;]

Gość nudel1306

(Konto usunięte)

jak to zobaczylem to faktycznie..... musiales.co za imponujaca ...odwaga.

Dziekuje mistrzu z twych ust to az nazbyt wielki komplement...

Pssssst! Nie zapomnij wieczorem lyknac swoich kapsulek od nadcisnienia;]

Gość nudel1306

(Konto usunięte)

wolałbym kwiatki.

Dobrze sie sklada bo moj znajomy pracuje na gieldzie kwiatowej niedaleko Amsterdamu. To jakie lubisz kwiatki? Ewentualnie moge zalatwic cos na obnizenie cisnienia np. marihuane;]

Gość nudel1306

(Konto usunięte)

to moze dwa zolte.Naraz.

No problemo. Bo widzisz muls... Ja nie lubie sie klocic bo w tym nie widze sensu. Natomiast posprzeczac sie czasami owszem. Dlaczego? A no dlatego, ze widze w tym sens. Taki sens, ze ludzie to istoty rozumne i inteligentne ktorych naturalna reakcja jest chec do komunikowania sie. Obustronna wymiana pogladow niesie za soba korzysci. Ty probujesz przekonac kogos do wlasnych racji i udowodnic komus ze sie myli i vice versa. Kazdy sie moze czegos nauczyc, dowiedziec o czyms prawda? Nie jestem uparty jak baran. Czasami sie myle jak kazdy czlowiek - to normalne. Nie pisze tych postow z czystej zlosliwosci bo po co? Czasami lubie zazartowac a ze kogos tym uraze jak mniemam to trudno. Zdarza mi sie. No dobra to mowisz ze jakie maja byc te tulipany? Zolte?

W kategorii najbardziej osłuchany audiofil forum - il Dottore.

Absolutnie - popieram ten głos! :)

A tak na poważnie - bardzo dziękuję wszystkim Forumowiczon (także i @rochowi) bo uczestnictwo w tym forum dało mi bardzo wiele.

Oczywiście - trzeba wszystko filtrować, jednak Ane Brun i Ewę Cassidy poznałem dzięki Forumowiczom.

Jeszcze raz dziękuje.

Dla mnie Forumowiczem Roku jest SławekR - czysta merytoryka, zero polemiki, ogromna wiedza, SZACUN!

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Moje stanowisko zawiera sie w slowach.Redakcja nie odpowiada za WSZYSTKIE teksty i slowa tu zamieszczone.Tak wiec nie wszystko co tu pisze, jest MOJE a tylko zasygnalizowane jako mi znane.Przypomina to moze bardziej sytuacje kiedy kafelkarz widzacy cale zycie tylko kwadraty i prostokaty przed nosem, moze sie w koncu sam przyklejić do sciany lub podlogi, albo wpasc w wlasnie odkryta rure odplywowowa.Moim zadniem jest zeby nim wstrzasnąc, albo NAWET odklejic, ale absolutnie nie odebrac kafelek.Moga byc dwa żółte.

a w skrocie. Nawet jak sie wydaje ze wszystko zostalo juz napisane w necie ,wszyscy juz wylegli na ulice, to zawsze zostaje pytanie..czy na pewno?

Jest taka propozycja, żeby zrobić promocyję z forumowicza na "buraka roku".

bez odbioru

Na"buraka roku"to mam kandydata stu procentowego....nawet.Założyć taki wątek,to go podam a o poparcie prosze się nie martwić....uzyska.

muls co ty z tym kafelkowaniem,kuchnie oklejałeś czy łazienkie?Złość na kafelkarza wylewasz po forumie jus w którymś wontku.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.