Skocz do zawartości
IGNORED

Audiofilskie ...zatyczki do uszu na... koncert rockowy?!

Therion

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 rok później...

Pozwolę sobie zreanimować temat. Ostatnio dużo chodzę na koncerty rockowe do klubów, małych pubów, zasadniczo wszędzie jest za głośno i cholerny jazgot. Ostatnio po festiwalu klubowym następnego dnia bolały mnie uszy - znaczy zdechły kolejne komórki słuchowe...

Widziałem, że muzycy na takich koncertach używali zatyczek Etymotic, o których tu pisano. Ja zainwestowałem w zatyczki

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) , mają krótsze filterki i nie wygląda się w nich jak Shrek. Miałem włożone białe filtry Low Protection, dobrze wycinają jazgot, choć dla mnie trochę za bardzo górę tną. Po paru numerach wyjąłem je z uszu, wytrzymałem pół kawałka i z powrotem je założyłem :)

Na festiwalach na otwartym powietrzu nie czułem nigdy potrzeby używania zatyczek, ale do klubów dobra rzecz.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

We stand in the Atlantic
We become panoramic

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.