Skocz do zawartości
IGNORED

UK Audio Club

Rekomendowane odpowiedzi

Bartek

Co do muzy to fajnie nagrane sa:

Enya - The very best of

Depeche mode - Exciter, music for the masses, playing the angel... zreszta wiekszosc plytek DM jest zarabista:)

Genesis- turn it on again (best of)

R.E.M - best ...

A wracajac do tematu Dac'a ... Moj Mydac juz chyba sie wygrzał:) Musze powiedziec ze jestem... zawiedziony. Myslalem ze to pudeleczko bedzie lepiej grac. Jednak ohy i ahy w gazetach mozna sobie ...

Jest lekka roznica na plus w stosunku do samego dune ale przepasci zadnej nie ma. Jest lekko inaczej , ot tyle. Na pewno zmiana nie jest warta 1200zl... Podpinalem go rowniez do dekodera N'ki i rowniez cos tam poprawil ale jest to naprawde minimalna roznica... Nie wiem, chyba spodziewalem sie czegos zupelnie innego/lepszego. Testowalem tylko poprzez optyk (innej mozliwosci nie mam).

Wg mnie to moze byc dobrym rozwiazaniem jak ktos slucha muzy z kompa- slaba karta wiec moze ten dac cos poprawi...

Obecnie gra to na stale z dune- jakis film czy radio internetowe lecie to moze cos tam poprawi... ale bez niego tez nie bylo wcale zle:)

Ogolnie nie polecam, szkoda kasy na to pudelko:)

No chyba ze ja mam juz inne wymagania...:)

[center]Studio 16hz * Karan Acoustics * Audio Research * Lumin * Transparent Reference XL & Ultra[/center]

Bartek

Co do muzy to fajnie nagrane sa:

Enya - The very best of

Depeche mode - Exciter, music for the masses, playing the angel... zreszta wiekszosc plytek DM jest zarabista:)

Genesis- turn it on again (best of)

R.E.M - best ...

Mam Watermark Enya i jest fajna, Genesis turn it on again tez mam :) , DM nigdy nie lubiłem a REM też srednio mi podchodzi

A co do Daca to szkoda, że się nie sprawdził, może też za dużo od niego oczekiwałeś...

Witam Panowie powróce do tematu bristolu i audioshow;-)

Więc kto sie wybiera?

Może też ktoś jakimś trafem przejeżdza przez nottingham?

za duzo chetnych nie widac. Ja chce sie wybrac bo jeszcze nie bylem na takiej imprezie. Niestety ode mnie do Bristolu to w przciwnym kierunku do Twojego miejsca zamieszkania. W sumie to nie mam daleko na to show bo jakies 50mil wiec nie jest zle :)

Ja bede sie wybieral z Londynu.Jeszcze nie wiem jakim transportem ale cos wymusle.

może uda się spotkać w kilka osób w któryś z dni show w umówionym miejscu i razem byśmy wszystko obeszli :)

może uda się spotkać w kilka osób w któryś z dni show w umówionym miejscu i razem byśmy wszystko obeszli :)

Ja mam 144mile także kawałek jest;-(

Z chęcia moge sie spotkać też nigdy nie byłem na takiej imprezie z chęcia posłucham sprzętu za kilkanaście (k);-)

Zawsze to jakieś doświadczenie w uszach he

Pojadę choćby dlatego żeby się z Wami spotkać a Wy jak tam pojedziecie to będziecie mieli możliwość spotkać : patrz zdjęcie :)

no proszę to okazja niezła. Jeszcze nie wiem jaki dokładnie dzień by mi pasował bo wszystko zależy od pracy ale pewnie sobota lub niedziela

no proszę to okazja niezła. Jeszcze nie wiem jaki dokładnie dzień by mi pasował bo wszystko zależy od pracy ale pewnie sobota lub niedziela

Dokładnie jakiś urlopik trzeba planować;-)

Chcę powiększać swoją kolekcję ale brakuje mi pomysłów

Ja ostatnio skakalem po utube i znalzalem kapelke Zywiolak.Nie wiem czy nagranie spelnia normy audifilskie ale ma swoj klimat. Przypomina mi to troche Dziady i Romantyzm ze szkoly :)

Taki sampel: http://www.youtube.com/watch?v=A1neYaEz6UE

oraz Kapela ze wsi Warszawa o ktorej pewnie wiekszosc juz slyszala. Ja slyszalem nazwe ale nie muzyke wiec nadrabiam :)

Na Bristol Show tez bym sie wybral ale nie wiem czy bede w kraju. To sie okaze.

Mam jeszcze pytanie. Czy nikt nie jedzie do Rzeszowa autem lub vanem. Chcialem bezpiecznie wyslac do domu duze podlogowki. Oczywiscie zaplace ile trzeba.

Apropos nowego sprzetu to czesto sie okazuje ze jest tylko troche inny w brzmieniu i trudno powiedziec czy jest lepszy czy gorszy od tego ktory mamy w tej chwili.

Edytowane przez luckyguliver
Gość partick

(Konto usunięte)

Epica - Glasgow - "Classic Grand" - 15/12/2012

http://www.youtube.com/watch?v=xAgA2phItOk

http://www.youtube.com/watch?v=0kfjF3Hd8sc

zajebisty koncert. żałujcie, że nie byliście z nami ;-)

Panowie chciałbym złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia i masy prezentów pod choinką :)) najlepiej z kategorii audio i muzyka :)

Pozdrawiam

Panowie chciałbym złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia i masy prezentów pod choinką :)) najlepiej z kategorii audio i muzyka :)

Pozdrawiam

Odemnie również Wszystkiego Najlepszego;-)

I oczywiście Hi-jendu;-)

• 4 tygodnie później...

Witam Panowie w nowym roku i chciałbym zakomunikować o nowym nabytku : Dune D1 (dzięki stecko :) )

Chwilę posłuchałem i chyba pójdzie na sprzedaż DacMagic, M2Tech HiFace i zasilacz Tomanka ...

Jakby ktoś pomógł to jeszcze konkretnie skonfigurować to byłbym wdzięczny oczywiście ukłon w stronę kolegi stecko .

hubertrs wypad na audioshow aktualny ? No i oczywiście to pytanie także do reszty z Was .

Tomek75 jakoś się umówimy dzięki za zaproszenie.

Pozdrawiam.

Maryjan nie ma za co. Fajnie ze Dune podpasowal. Ja swojego uzywam codziennie (filmy , muza, youtube i radio internetowe) i spisuje sie bdb.

Moze nie jest to najnowsza maszynka ale sprawdzona z dobrym fw.

Jest watek na hdtvpolska o programie zappitii czy jakis tak. Dzieki niemu moze radykalnie zmienic szate graficzna swojego dune. Jezeli masz sporo filmow wyglada to naprawde super.

Co do dzwieku to ten dune gra na takim samym poziomie co dac za 1000zl takze w cenie daca ma sie o wiele lepsze urzadzenie multimedialne.

Co konkretnie chcesz konfigurowac?

pozdrawiam

Edytowane przez stecko

[center]Studio 16hz * Karan Acoustics * Audio Research * Lumin * Transparent Reference XL & Ultra[/center]

Jest watek na hdtvpolska o programie zappitii czy jakis tak

Zerknę oczywiście dzięki.

Chciałbym skonfigurować np to żeby z komputera po wi fi mógłbym odtwarzać pliki .

Teraz mam router podpięty do Dune kablem a laptop wi-fi .

Jak mógłbyś coś podpowiedzieć to wielkie dzięki.

Dzięki, przeglądałem tą stronkę, coś pokombinuję sam a jak nie to założe nowy wątek.

Witam.A do mnie jedzie m2tech young dac na testy,zobaczymy czy podzieli los r`daca i mf m1dac i wroci do sklepu czy tez bedzie odwrotnie??hmm??

Pozdrawiam!

No zobaczymy. To chyba najlepszy sposób, wypożyczyć i testować we własnym systemie.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.